No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Ilona Kaldre suur horoskoop 2016. aastaks

by - kolmapäev, detsember 30, 2015





 



 

Selgeltnägija ja astroloog Ilona Kaldre sõnul oli 2015. aasta suuremale osale sodiaagi märkidele raske – paljud tundsid eluraskuste ületamisel nii töös kui eraelus igakülgseid takistusi.
Paljudele tundus, et silmus on nii tihkelt kokku jooksnud, et võhma enam ei ole. Taevakehade asend oli sedavõrd keeruline, et see säilitab jõu ka algaval aastal. Tähetark lohutas, et mööduva aasta lõppu aitavad meil ületada väikesed rõõmud ja lootus pöörduda tasapisi stabiilsusele. Üldiselt meil on, mida 2016. aastalt oodata!
"Jääral on tulnud viimasel ajal laubaga puksida, et takistusi ületada. Jäärade jõudu võib vaid kadestada. Kallid Jäärad, kui aasta lõpeb, lõdvendage haaret! On selge, et kui selline jõumägi kogub kiirust, on sel raske pidama saada, aga tuletage meelde seda, et kuigi te olete sündinud sodiaagi ühe tugevama märgi all, olete te ikkagi eelkõige inimesed. Teil on armsad ja lähedased ning üldse ümbritsevad teid need, kes lihtsalt vajavad kaitset. Teie kaitset!
Võin teile öelda täie vastutustundega, et teil jätkub jõudu kõigeks: nii tööks kui ka puhkuseks. Juhul, kui te pidurdate, olge hoolikad, muidu võite ka ise ülekaela lennata. Üldse olete te viimasel ajal vähe märganud neid, kes teie teele on sattunud. Kui keegi meelde tuleb, siis kirjutage talle, saage temaga kokku, helistage talle! Pisiasi, aga hoiate sellega tugeva inimese mainet.
Sõnnid on terve aasta igatsenud õndsuse, rahulolu järele. Ka nemad olid sunnitud elu löökidele vastu seisma ja neil ei olnud võimalust oma tiibu graatsiliselt laiali sirutada. Silmad on rauged, aga peas miljon tegemist, mis nõuavad luba.
Sõnnid, suur osa nendest tegudest lihtsalt otsustatakse järgmisel aastal ära ka ilma teie osaluseta! Aga teie andke endale võimalus ja soov lihtsalt elada. Juba jõulud võisid teie hinge tuua harmooniat ja anda jõudu. Uue aasta algul olete te uskumatult romantilised. Jagage oma kodustele tähelepanu – nad on igatsenud teie tähelepanu ja hoolitsust!
Kaksikud on lõppenud aastal vaevu laineharjal püsinud. Praktiliselt pole te aasta jooksul sõprade tähelepanust rõõmu tundnud. Olete väsinud. Isegi tuul, mille suund ja tugevus on kogu aasta hoogsalt muutunud, on teid ära väsitanud. Tervis jätab soovida.
Nüüd on teil paras aeg tagasi tõmbuda, veidi hinge tõmmata – seda enam, et te kaua sellises seisundis nagunii olla ei oska. Teil on tarvis jõuda kõikjale, jagada kõigile nõuandeid selle kohta, kuidas õigesti elada ja saavutada sisemist harmooniat. Sealjuures pole kaugeltki mitte kõik valmis teie nõuandeid kuulama. Aga vastuseks saadud vaikimisele ei tarvitse teil üldse tähelepanu pöörata – teid lihtsalt säästetakse. Säästke ka ise ennast ja teisi! Teil on vaja puhata, et jõudu taastada, muidu on ilmselt võimalik olemasolevate haavandite ägenemine. Hoidke ennast! Ahvi aasta on keeruline aasta.
Vähid on elanud selle aasta ühtaegu lootuses ja meeleheites. Oh, te kannatasite! Päevast päeva püüdsite te kõigest jõust vedada end läbi ebameeldivuste nagu burlak. Veorihm on hõõrunud teie rinnale haava, mis ei anna rahu tänini. Aeg-ajalt tundus teile, et ei jaksa nuttagi. Te tegite kõik, mis teie võimuses. Juba see on imetlusväärne.
Mööduva aasta järelkajad on veel eitavad ning panevad teid algava aasta pärast muretsema, aga teie jõud naasevad ja teie suhtumine probleemidesse muutub. Te muutute rahulikumaks.
Kalduvus saatusele aitab teil võtta midagi tegelikkusena. Kohe pärast pühi tunnete te jõudude juurdevoolu, aktiviseerute oma elumuudatuste otsingutes. Teie peas kogunevad müriaade mõtteid sellest, kuidas oma olukorda paremaks teha, mingid otsused omandavad omaette kontuurid. Te saate hakkama, tulete toime! Ka peres on märgata muutusi paremuse poole. Te naeratate taas elule.
Lõvi võib peita oma kihvad ning anda pilgule pehmust. Nagu Jäärad, olite ka teie valmis avatud võitluseks ja selle juures häirisid üksikasjad teid vähe – te võisite vägevalt kriimustada igaüht, kes teie käeulatusse sattus. Teie ümber lõi isegi ruum sädelema.
Emotsioonid on aga teie elujõudu kahjustanud. 2016. aasta on õige aeg lebada ja panna väsinud pea pehmetele käppadele. Vaevalt teil mingeid perspektiive on ette näha ja teie rahutuse tõttu on neid näha ka raske. Ees terendab ilus aeg eelkõige sisemiseks tasakaalustumiseks. Korrastage oma mõtteid ja emotsioone, siis muutub ka ruum teie ümber õdusaks nende jaoks, kes teid ümbritsevad.
Tundub, et te kavatsete puhata? Ei! Talvel pole veel aeg! Kui olete veel õnneootuses, on perspektiivid selleks vägagi kütkestavad! Ja veel: lõvi on küll loomade kuningas, aga ikkagi kaslane... Rohkem pehmust!
Neitsitel ei ole käed antud igavlemiseks. Pea samuti mitte. Aga on's selles keegi üldse kahelnud? Kõik usuvad teid, teist teatakse kõike. Teil pole vaja tõestada oma usinust ja elutarkust. Teil on kõik kontrolli all. Isegi teie väsimus. Mööduval aastal olid teil plaanipärased saavutused ning need on hiilgavalt täide viidud. Seda, mis tuleb 2016. aastal, teate te ise kõige paremini. Teil on ju kõik viieks aastaks ette planeeritud. Võib-olla isegi kuueks. Kodused on ümbritsetud teie täiuslikkusega – teil on kõik paremini kui teistel.
Nüüd aga sosinal ja rangelt omavahel: selga tuleb hoida muidugi mistahes olukorras, aga steriilsus kõiges – see on lihtsalt suurepärane. Aga väheke romantikat ja rangest graafikust taganemine võib olla isegi väga meeldiv. Ei usu? Aga kontrollige, teile meeldib! Kindlasti.
2015. aasta kurnas ja laastas kõiki Kaalusid – alates päris pisikestest kuni suurte raskekaallasteni välja. Kaalunooleke tuiskas nagu hull eluraskuste skaalal. Tõmmake hinge, 2016. aasta annab teile selle võimaluse!
Probleem võib seisneda ainult selles, et püüate inertsist kaaluma jäädagi. Lohutuse ja lootuse mõttes võin teile öelda, et kaalud saavad olema ühesugused, aga vaat see, millega teie kaalukausid täidetakse, st kaalumise objekt, on ere, ahvatlev, aromaatne, isuäratav ja meeldiv. Just, just, ma olen nende romantiliste iluduste seast, kes on algavas meeleolus väga harmoonilised. Vaadake ringi ja laulge endale tasakesi: "Armastus ootamatult tärkab, siis kui teda üldsegi ei oota..."
Skorpionid on aasta jooksul korduvalt oma lähedasi hammustanud ja salvanud. Midagi sellist ei oodanud neist keegi. Lisaks on nad muutunud – kriitilistes olukordades haletsevad nad ennast, kuid 2015. aastal rikkusid Skorpionid kõiki seadusi. Need, kes lähimate inimeste ringis tasakaalu ei rikkunud, võitlesid sellise kahtlase kiusatusega korduvalt. Aasta oli mõnede jaoks teie seast keeruline – ja see on pehmelt öeldud. Mõned teist on nii palju puid lõhkunud, et suhete taastamiseks kulub aega. Ahvi aasta annab teile võimaluse olukorda parandada, kuna enamus juhtumeid kutsusite just teie esile. Ei saa ka öelda, et te oma võitlustest võitjana väljusite – teie enesetunne nõuab kõrgendatud tähelepanu.
Rahunege, uskuge oma lähedasi. Nagu kaitseingel ei ole nemadki väsinud teid armastamast. Talv veel erutab teid, kuid perspektiivid paremuse suhtes on väga selged ja eredad. Pöörake tähelepanu oma sõpruskonnale. Tõsi, siiraid inimesi on seal vähevõitu, mõned neist lihtsalt kasutavad teid ära, küüniliselt ja nahaalselt.
Ei saa just öelda, et Amburid oleksid kõik mööduva aasta raskused kergelt alla tulistanud, kuid täpsusest olenes palju. Ning Amburi edukus olenebki üldse oskusest lasta õigel hetkel. Vastupidavuse varu on kolossaalne! Sealjuures pole vahet, milline kuu aastas on. Mööduv aasta kulutas kõiki, kuid ilmselt suudavad tulised Amburid valmistada stardiplatsid ette uuteks võitudeks kõige kiiremini. Usaldusväärsed, tugevad, vastupidavad, teie ümber on igavene inimkeeris. Ja kuigi te olete aeg-ajalt surmani väsinud, ei usu te kangekaelselt, et kaugeltki mitte alati ei tee arvukas kaaskond kuningat.
Kaks talvekuud kingivad teile võimaluse hingetõmbeks, aga mitte kauaks. 2016. aasta on suurepärane oma õrnuse ja hävitamatu elujõu poolest. Nimelt sellega on see aasta määratud veenma Amburit avama sedasama ust Amburi hinges, mille taga hoiab ta tundeid, mis vaimustusest silmi tumestavad. Ahvi aasta ei pane teie vastupidavust proovile, vaid teeb ereda saatusliku kingituse. Oodake!
Kaljukitsed kõpsuvad elus sammu, hinnates võimalusi kainelt ja realistlikult. 2015. aasta lisas ülesannete hulgaga liikumisele kiirust, aga oma jalgu te ära ei löönud. Stabiilsus teie elus on jäljendamise objekt paljudele.
Algav aasta toob mõningaid erinevusi, kuid teie, praktilise iseloomuga, jääte endiselt liikuma oma eesmärkide poole. Võib-olla just sellepärast aitab 2016. aasta teil jõuda uute rahaliste kõrgusteni. Pange rahakott valmis! Parem oleks soetada uus – hoolikalt välja valitud. Teie jaoks, ja vaevalt mitte ainsale tähemärgile, tuleb see aasta rahulik, adekvaatne, stabiilne. Kuid mitte ilma teie püüdlusteta.
Ka Veevalajad olid aasta jooksul tuulest viidud. Aga see pole harjumatu. Olete tundnud palju keerulisemaid aegu. Pereinimestest Veevalajaid kaitseb pere, mis on ka algaval aastal kõige tähtsam jõu- ja armastuse allikas. Miski on teil tööga muutusteks valmis – juhul, kui te leiate selle enda jaoks vajaliku ja õige olevat. See tähendab, et teil on selline võimalus antud, aga mida te sellega peale hakkate, on teie otsustada.
Hinges on mingi raskus, kuid tegude hulk ei anna teile mahti emotsioonidega tegeleda. Millest te kogu aeg mõtlete, Veevalaja? Teil on kõik stabiilne. Muidugi tahaks parimat, aga teil on patt kurta. Elujõuvarud on normis, armastus elus ja kuum, enesetunne stabiilne. Tundke uue aasta algusest rõõmu ning usaldage veidi rohkem õhuvoole, mille hoovused aitavad teil jõudu säilitada ja suurendada.
Kes peksles kogu aasta nagu kala jääl? Teadagi kes – ikka Kalad! Jääd aga ei õnnestu enam leida. Seda enam, et ilm veiderdas. Veemärkidel tuli üldse vaeva näha ... Näis, et elu, hoides veemärke kõvasti hapra kaela ümbert, püüdis neid halastamatult räsida. Kalad on ka ilma selleta vastuolulised, kergesti haavuvad, aga nüüd tuleb veel uus aasta...
Kallid Kalad, saatke 2015 ära heatahtliku vaikse sõnaga ja võtke vastu 2016. Ta toob muutusi. Teil hakkab kergem hingata, te tunnete jõu juurdevoolu, teid saavad rõõmustama pikad õhtud, päikeseloojangud täidavad hinge rauge igatsuse ja õndsusega, aga te ise tunnete loomepuhangut, mis tundus ammu ununenuna. Taevas teie kohal pole just alati selge, kuid vaikne ja tasane. Mis peamine: püüdke oma vastuolulisusega toime tulla. Ehkki elu suurepärasus sellest ei kannata.
Ilona Kaldre

You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate