No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Hiina horoskoop 2016

by - laupäev, detsember 19, 2015


Hiina kalender erineb lääne omast. Uue aasta algus on igal aastal erinev (jaanuari-veebruari lõpp). Kui olete sündinud aasta alguses, siis heitke pilk ka loomale aasta enne teie sünniaasta looma. See võib teile paremini sobida!
Jäär
Töö ja karjäär nõuavad 2016. aastal Jääradelt suurt vaimset ja füüsilist pühendumist. Pole välistatud, et töökohustusi saab teil olema rohkem, kuid selle eest on karjääriperspektiivid rõõmustavad. Tähed ütlevad, et karjääri tegemise võimalused on teil praegusel töökohal oluliselt suuremad kui uuel. Nii et pidage meeles vanasõna "ei maksa hea otsast paremat otsima minna".

Finantside suhtes on 2016. aasta Jäärade jaoks vedamise perioodiks. Tänu edukatele ärialgatustele õnnestub teil kindlasti kopsakas rahasumma koguda, kuid ainult siis, kui te hoidute liigsetest kulutustest meelelahutusele ja kulutate täpselt nii palju kui eelarve võimaldab.

Jäärade isiklik elu tõotab kujuneda 2016. aastal tormiliseks, kuna Jääradel on kalduvus armastuse tõttu pea kaotada, kuid samas ka kiiresti jahtuda. Muuseas, pole välistatud, et armute 2016. aastal tõeliselt, ja siis on kindel, et te ei hakka pikalt järele mõtlema, vaid püüate armastatud inimesega võimalikult kiiresti tugeva ja õnneliku pere luua.

Sõnn
Kui Sõnnid ei karda end uuel ala proovile panna, siis võivad nad 2016. aastal uusi ametialaseid kõrgusi vallutada. Seejuures võite tänu oma suurepärasele vaistule eksimatult kindlaks teha, mille töö on teile jõukohane ning millisest tööpakkumisest tuleks kohe keelduda, et oma laitmatut mainet mitte kahjustada.

Paljudel Sõnnidel tekivad 2016. aastal uued tuluallikad. Kuid samas on ette näha palju ootamatuid ja sunnitud väljaminekuid, nii et püüdke elada vastavalt oma võimalustele ja kulutage raha säästlikult. On väga tõenäoline, et saate sellel aastal oma sugulastelt rahalist toetust ning seepärast ei pea te muretsema, kust vajalike ostude tegemiseks raha leida.

Sõnnid, kellel on armastatud püsipartner, teevad 2016. aastal kõik võimaliku selleks, et partnerit kinni hoida ja temaga suhteid mitte rikkuda. Ja see õnnestub teil kindlasti, kui te pühendate oma armastatud inimesega suhtlemisele rohkem aega. Uute tutvuste loomiseks on kõige edukam aeg – maist septembrini 2016.

Kaksikud
Kaksikute ambitsioonid hakkavad kasvama mitte päevade, vaid tundidega, seepärast pole imekspandav, et 2016. aasta toob neile palju konkurentsivõitlust. Muuseas, tänu oma osavusele ja taiplikkusele, on Kaksikud oma konkurentidest alati mitu sammu ees ning seepärast võidavad neid alati kerge vaevaga. Pole välistatud, et 2016. aastal alustavad Kaksikud edukalt ettevõtlustegevust.

Kaksikute finantsolukord jääb 2016. aastal stabiilseks. Teid ootavad ees nii perioodilised sunnitud väljaminekud kui ka ootamatud tulud, kuid pigem ei ole finantsplaanis olulisi muutusi ette näha.

Armastuses ilmutavad Kaksikud tarmukust ja visadust, millele nende armsamad lihtsalt ei suuda vastu panna. Kuid õnne armastuses omandate te ainult tingimusel, kui hakkate sellesse eluvaldkonda tõsisemalt suhtuma. 2016. aastal toimuvad teiega tähtsad sündmused, mis panevad teid mõistma, et armusuhted – see ei ole lõbus mäng, vaid suur vastutus.

Vähk
Selleks, et olla töös edukas ja tõusta 2016. aastal karjääriredelil, peavad Vähid distsiplineeritust ja püüdlikkust üles näitama. Teie ametialane tõus saab olema aeglane, kuid kindel, seepärast pole vaja närveerida ega sündmusi tagant tõugata. Teie ametialane edutamine toimub just siis, kui olete täiendava vastutuse enda peale võtmiseks psühholoogiliselt valmis.

Rahaasjades näitavad Vähid üles ebakindlust ja püüavad saavutada mitte niivõrd suuri sissetulekuid, kuivõrd stabiilsust. Seepärast on uued paljulubavad finantsvõimalused, mis teie ees 2016. aastal avanevad, teie jaoks pigem meeldivaks üllatuseks kui oodatud sündmuseks.

Armastuses ilmutavad Vähid ülevat romantismi, seepärast köidavad nad selliseid partnereid, kes on häälestatud tõsistele ja sügavatele suhetele. Ja ärgu teid kohutagu armastatud inimesega tekkida võivad tühised lahkarvamused - tormilised suhete klaarimised lõpevad alati rõõmsa leppimisega.

Lõvi
Lõvidele tõotab 2016. aasta silmapaistvaid saavutusi töös ja loomingus. Ja kõik tänu sellele, et olete lõpuks ometi leidnud oma annetele ja võimetele sobiva rakenduse. Kui omate töö juures autoriteeti, siis võite teise poolaasta alguses arvestada tõusuga karjääriredelil. Arvatavasti õnnestub teil saada kõrgemale ametikohale tänu kolleegide toetusele.

Finantsasjades tuleks Lõvidel olla ettevaatlik ning vältida ahvatlust kergelt raha teenida – siis toob 2016. aasta neile rahalise stabiilsuse. Kindlasti ei saa te arvestada ülisuurte sissetulekutega, kuid kui te ei pillu raha tuulde ega investeeri kahtlastesse projektidesse, siis on 2016. aastal teie tulud kuludest märgatavalt suuremad.

2016. aasta tõotab Lõvidele soodsaid muudatusi isiklikus elus. Eriti edukas on teie jaoks esimene poolaasta – sellel perioodil on võimalik suhete parandamine oma püsipartneriga, või kui te olete üksik, siis kohtate uut armastust. Peamine, ärge kartke oma tundeid usaldada!

Neitsi
Horoskoobi järgi on 2016. aasta Neitsite jaoks töö juures isikliku autoriteedi tugevdamise aastaks. Asjaolud kujunevad selliselt, et teil õnnestub oma parimaid ametioskusi näidata, mille eest kolleegid ja juhtkond hakkavad teid veelgi rohkem austama ja hindama. Teil ei ole mõtet tööd vahetada või uuele ametikohale üle minna, sest just praegusel positsioonil suudate silmapaistvaid tulemusi saavutada.

Tänu Neitsitele omasele praktilisusele ja töövõimele võivad nad 2016. aastal mitte ainult oma finantsolukorda stabiilsemaks muuta, vaid ka uusi tuluallikaid leida. On väga tõenäoline, et 2016. aastal alustate oma äritegevusega või vormistate ennast veel teisele tööle.

Armastuses on Neitsitel kalduvus juhinduda mitte niivõrd südame kui mõistuse häälest. Ühes küljest võttes aitab see teil kõigi austajate ja austajannade seast kõige tõsisema ja väärikama välja valida. Kuid juhul, kui te äkki armute, siis ärge vahetage armastust kasu vastu, muidu võite seda hiljem kahetseda.

Kaalud
Tänu oskusele loominguliselt ja kreatiivselt mõelda, suudavad Kaalud 2016. aastal kutsealases tegevuses silmapaistvat edu saavutada. Teie püüdlused lahendada tavalisi tööprobleeme ebatavaliste meetoditega on teie ülemustele meeltmööda. Kui te aga soovite kõrgemalt tasustatud tööd saada, siis sellisel juhul kuluvad ära olemasolevad kasulikud tutvused.

Kui Kaalud ei tee mõtlematuid rahapaigutusi, siis kogu 2016. aasta jooksul neil finantsprobleeme ei ole. On soovitatav, et te ei võtaks 2016. aastal suuri pangalaene ega laenaks mitte kellelegi suuri rahasummasid. On väga tõenäoline, et loominguline töö on see, mis teie materiaalse heaolu paranemisele kaasa aitab.

Armuvaldkonnas rõõmustab 2016. aasta Kaalusid uute tutvuste ja romantika küllusega. Valmistuge selleks, et teil tuleb austajate või austajannade armuavaldusi korduvalt ära kuulata. Kõige tähtsam on see, et valiksite inimese, kes teid tegelikult armastab.

Skorpion
Skorpionid püüdlevad aktiivselt edu ja austuse poole ning teevad selleks kõik, mis võimalik, et karjääriredelil uusi kõrgusi vallutada. Edu töös ja äris on teile garanteeritud juhul, kui suudate koos äripartneritega vastastikku kasulikke koostöösuhteid luua, kuna üksi tegutsedes on teil raske toime tulla kõigi nende tähtsate töödega, millega peate 2016. aastal tegelema.

Finantsplaanis osutub 2016. aasta Skorpionide jaoks ettearvamatuks, kuid paljulubavaks. Kui te suudate näidata reaktsioonikiirust ega lase käest soodsaid võimalusi, siis võivad teie tulud suureneda vähemalt kaks korda. Te ei eksi, kui paigutate raha kaubandusega seotud ärisse. Peaaegu kõik teie rahalised investeeringud osutuvad edukaks.

Skorpionidel pole 2016. aastal midagi väikese flirdi vastu, kui selline võimalus avaneb, kuid seejuures püüavad nad selliselt käituda, et olemasolevad suhted säiliksid iga hinna eest. Kui olete üksik, siis uus perspektiivne saatuslik tutvus võib teid oodata ajavahemikus juulist novembrini 2016.

Ambur
Amburid on oma töö ja karjääriga täielikult rahul ning seepärast ei hakka muutuste poole püüdlema. Muuseas, see ei tähenda veel seda, et teie elus mitte midagi ei muutu. On väga tõenäoline, et teie ülemused otsustavad anda teile ametikõrgendust ja teile tuleb uusi töökohustusi juurde. Muide, uuel ametikohal kuluvad marjaks ära teile omased organisaatorivõimed.

Finantsplaanis on 2016. aasta Amburite jaoks lihtsalt suurepärane. Ärge kartke oma töö eest väärilist palka nõuda – tööandja ei taha teid kaotada ja seepärast maksab teile nii palju, kui te küsite. Kui teil on oma äri, siis sellel aastal on see õitsval järjel ja annab teile stabiilset tulu.

Selleks, et Amburite elus armuvaldkond ei kannataks, peavad Amburid suhete loomisel tuginema ainult armastusele. Arvestage sellega, et mõistuseabielu ei tee teid õnnelikuks, seevastu armastatud inimesega võite omandada õnne, isegi kui selle nimel tuleb läbi käia tee, mis on täis raskusi ja katsumusi.

Kaljukits
Tööalaselt ootavad paljusid Kaljukitsi 2016. aastal ees järsud muudatused, mis võivad päädida töö- või isegi ametikoha vahetusega. Muuseas, kui selline asi juhtubki, siis ainut teie omal soovil ja tahtmisel. Väga võimalik, et soovite äkki tegevusala muuta või otsustate mingisuguse äriga nullist alustada. Tegutsege julgelt – teil peab kõik välja tulema!

Kaljukitsed teenivad palju, kuid ka kulutavad palju. Väga tõenäoline, et teie äri nõuab teilt 2016. aastal suuri rahasüste. Seepärast, isegi siis, kui teie tulud kasvavad, ei tähenda see veel seda, et võite kohe laialt elada. Püüdke raha säästa, et mitte võlgadesse sattuda.

Kaljukitsede armusuhted on täidetud sügavate tunnete ja tugevate üleelamistega. Kui te ei ole veel armunud, siis on väga tõenäoline, et 2016. aastal saabub teie ellu tõeline suur armastus, mis kindlasti osutub vastastikuseks. Aga kui teil on juba kallim olemas, siis tähendab see seda, et käes on aeg pereloomise peale mõelda.

Veevalaja
Veevalajate tööalases elus võivad 2016. aastal toimuda ootamatud pöörded ja järsud muutused. Kuid kõige tähtsam on see, et need muutused valmistavad teile rõõmu, kuna need soodustavad otseselt või kaudselt teie auahnete plaanide realiseerimist. Püüdke oma autoriteeti kollektiivis tõsta. Kui teil see õnnestub, siis tekib võimalus, et peagi hõivate oma ülemuse tühjaks jäänud tugitooli.

Veevalajate finantsolukord on 2016. aastal enam-vähem stabiilne. Tähti taevast te alla ei too, kuid ka finantsilised ebameeldivused teid ei ähvarda. Teil puudub kalduvus rahaga riskida ja seda tühja-tähja peale raisata, nii et aasta lõpuks on teil arvatavasti kopsakas rahasumma kõrvale pandud, mida saate hiljem äritegevusse investeerida või oma vajadusteks arukalt kulutada.

Tänu sellele, et Veevalajad suudavad tülisid armastatud inimesega oskuslikult vältida, on nende armusuhted 2016. aastal ühtlased ja stabiilsed, aga mõnikord isegi pisut igavad. Aga kui te unistate ideaalsetest suhetest, siis ärge unustage romantikat!

Kalad
Kogu 2016. aasta jooksul pakub armastatud töö Kaladele rõõmu ja rahuldust. Raskusi või probleeme ei ole tööga seotud valdkonnas üldse, või kui ongi, siis on need niivõrd tühised, et teil ei tule isegi mõttessegi nende pärast muret tunda. Teie loomingulised algatused on edukad ning võivad lisaks kolleegide lugupidamisele teile ka kuulsust tuua.

Kalade sissetulekud saavad olema ebastabiilsed, kuid selle eest on ette näha rahalisi laekumisi kõige erinevamatest allikatest. Rahalises plaanis osutub 2016. aasta Kalade jaoks edukaks ainult sellisel juhul, kui Kalad ei unusta, et "raha armastab lugemist". Püüdke raha selliselt kasutada, et seda jätkuks nii planeeritud kui ka planeerimata kulutusteks.

2016. aasta võib tuua Kalade isiklikku ellu kõige ootamatumaid üllatusi. On ette näha rohkearvulisi romantilisi kohtumisi. Kuid kõige tähtsam on see, et teil jätkuks arukust eristada armastust kirest, teha õige valik ja mitte siduda end perspektiivitute suhetega.


Kasutatud materjale:
 eeva.ee
Coffee.ee


You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate