No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Looduse poolt antakse sünniga kaasa kink, vaata milline on see sinul!

by - teisipäev, juuni 12, 2018




 Iga inimene on erinev ja igaühele meist on loodus andnud erilised oskused ja võimed. Väga tähtis on see, et ei tohi käest lasta oma annet aga tuleb seda arendada. Siis te võite saavutada enneolematuid kõrgusi ja seda üks kõik millises eluvaldkonnas. Numeroloogia abil võib seda protsessi kiirendada ja hakata oma annet kohe praegu arendama.

Milline on teie sünniajaga seotud looduse poolt kaasa antud kink.

Et teada saada milliseid võimeid teile loodus andis, on vaja pöörduda teie sünniaja juurde. Pange kõik numbrid ritta, kuni saate numbri 1 – 9-ni – see ongi teie ande number. Näiteks: te sündisite 17.01.1975. paneme kõik numbrid ritta: 1+7+0+1+1+9+7+5=4. Ande number on antud juhul – 4. kui ande number on arvutatud, jääb üle vaid lugeda selle tähendus ja saada teada millises valdkonnas te saavutate edu.

1 – juhivõimete sümbol. Te saavutate suurt edu ükskõik millises kollektiivses töös, seepärast, et oskate inimesi kaasa haarata ja enese järel edasi viia. Inimesed, kellel on selline ande number on ettevõtlikud, vastutustundlikud, püsivad ja suhtlemisaltid. Need on sündinud liidrid. Kui te praegu olete madalal positsioonil, siis pidage meeles, kõik on alustanud madalalt – ja hakake aktiivselt tegutsema.

2 – rahu ja diplomaatia sümbol. See number õnnistab omajat läbirääkimis võimega, oskab tegeleda kõikide pretensioonikate inimestega ja kergelt lahendab igasugused konfliktid ja vaidlused. Selliste võimetega inimesed võivad saavutada edu peaaegu kõikides valdkondades: neist saavad head psühholoogid, advokaadid, diplomaadid ja ettevõtjad.

3 – elurõõmu ja inspiratsiooni sümbol. Neid keda on õnnistatud selle ande sümboliga erinevad rikkaliku kujutlusvõimega, energilisuse ja sooviga midagi luua ja samuti ka oskusega väljendada oma mõtteid nii veenvalt, et isegi lähedased inimesed ei suuda alati eristada pettust tõest. Kolme inimesed saavutavad suurt edu kunstilises valdkonnas, eriti – näitlejatena.

4 – praktilisuse ja keskendumise sümbol. Suur keskendumisvõime ja eriline tähelepanu detailide suhtes aitavad inimestel, kes on selle numbri mõju all saavutada edu isegi kõige raskemas ja üksluises töös. Nad tulevad edukalt toime raskete arvutustega ja koostavad täpseid plaane, seepärast realiseerivad nad end suurepäraselt rahandus valdkonnas, ning samuti arhitektuursetes konstrueerimistes.

5 – uudishimu ja energilisuse sümbol. Need, kes on sündinud selle numbri all, püüavad ümbritsevat maailma tundma õppida, analüüsida ja seletada selle imelisi nähtusi. Ja reeglina number viie inimesed on õnnistatud lõpmatu jõudude tagavaraga selleks, et avada enesele ja ümbritsevatele uute teadmiste horisondid. Neist saavad suurepärased teadlased, õpetajad, arheoloogid.

6 – kohustuse ja lojaalsuse sümbol. Loodus on õnnistanud selle numbriga inimesi suure jõuga, mis täielikult avaldub kõrgete inimlike eesmärkide teenimises. Sellised inimesed – on suurepärased kasvatajad, õpetajad arstid. Reeglina, kui nende töö valdkond on piisavalt kaugel loetelust, siis näitavad nad ennast lähedaste aitamises: toetavad, annavad tarku nõuandeid ja kasvatavad suurepäraselt lapsi.

7 – loovuse ja tarkuse sümbol. See keda on õnnistatud sellise ande numbriga, on õnnistatud tugeva intellektiga ja analüütilise võimega. Seitsme inimesed omandavad lihtsalt informatsiooni, süvenevad asjade olemusse, loovad sügavaid sidemeid maailma nähtuste vahel. Väga tajuvad: oskus „inimesi läbi näha“ avaldub enamasti juba lapsepõlves. Realiseerivad end edukalt mistahes intellektuaalses ja loomingulises valdkonnas. Peale selle mõningatel neist arenevad aja jooksul selgeltnägija võimed.

8 – tahte ja tugevuse sümbol. Selle numbri mõju all sündinud on võimelised leidma väljapääsu mistahes keerulistest olukordadest ja ületama ükskõik milliseid takistusi oma teel eesmärgi poole. Number 8 inimesed saavutavad suurt edu mistahes valdkonnas, mis nõuab moraalset või füüsilist taluvust eriti spordis.

9 – loomingulisuse sümbol. Usk ideaali ja püüd maailma täiuslikkuse poole eristab neid, keda mõjutab see ande number. Sellised inimesed on esteetiliselt vastuvõtlikud ja loovad, seepärast realiseerivad end loomingulistes valdkondades: verbaalne loovus, näitlemine, muusikaline loovus.





You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate