No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Šokolaaditort keefiriga

by - Pühapäev, juuni 24, 2018


Kõige lihtsam tort, mis on kättesaadav kõigile. Ta üllatab teid oma imelise maitsega, seepärast asuge julgelt selle valmistamise juurde!

Koostis:
Keefir – 1 klaas.
Suhkur – 200 gr.
Muna – 2tk.
Toiduõli – 40gr.
Kakao pulber – 50gr.
Sooda- 1 tl.
Jahu – 500gr.

Kreem:
Hapukoor – 1 pakk.
puudersuhkur – 1 tass
Või – 100gr.

Glasuur:
2 spl hapukoort
1,5 spl kakaopulbrit
100 g võid
1 spl suhkurt

Valmistamise juhend:
Vahustage munad lisades rafineeritud päevalilleõli ja keefir.
Edasi võtame veel ühe nõu ja segame seal nisujahu , suhkru, sooda ja kakaopulbri. Lisame selle munade segule ning segame läbi.
Valme selle küpsetusvormi, mis on vooderdatud saiapuruga või võiga. Küpsetame ahjus 180 kraadi juures 30 – 40 minutit.
Peale jahtumist võtke kook vormist välja ja lõigake 2 – 3 kihiks.
Kreemiks vahustada toa soe või, hapukoor ja suhkur. Kreem on valmis.
Määrige kihid kreemiga. Võid samuti pealt määrida ja kaunistada vastavalt soovile.
(võid veel panna glassuri, kui soov. Sega glasuuri ained kokku ja vala tordile)
Lase seista.

See on magustoit mis ei vaja erilisi jõupingutusi. Valmistage ja tundke sellest rõõmu! Kujutage endale ette pere vaimustust, kui te valmistate torti oma kätega paremini kui poe oma?

You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate