No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

9 asja, mis toovad teie koju vaesuse

by - teisipäev, veebruar 11, 2020


Tõele näkku vaadates- vaesus ei meeldi kellelegi. Igaüks, kui ta pole just pühamees ja kellel on mõistus peas, oleks pigem rikas, kui vaene.Teine asi on see, et see ei toimi alati. Keegi on töötamiseks lihtsalt liiga laisk, või tal lihtsalt ei vea ... Ja kuigi ta annab endast parima, kuid ikka ei suuda laene ära maksta ja võlast välja tulla.
Miks see nii võib olla on selle põhjuseks negatiivse energiaga objektid, mis meelitavad teie koju vaesust.

Kontrollige, kas teil on mõni neist kodus:


1. Raha.

Kummalisel kombel võib raha ise selle puudumise põhjuseks olla. Nad suudavad ligi meelitada vaesust, kui sa hoiad neid "sukasääres", põrsas või purgis.
See kehtib ka katkiste, määrdunud rahade kohta. Raha peaks koguaeg ringluses käima, olema liikvel, ainult sel juhul toimub rahaenergia juurdevool.

2. Kodune segadus.

Selle alla lähevad kõik katkised nõud, räbaldanud riided, vanad ajalehed/ajakirjad, mittetöötav tehnika ja palju muud. Kõik see on nagu tolmuimeja, mis imeb positiivset energiat kodust ära.
Segadused sulevad rahakanali. See mitte ainult ei mõjuta heaolu, vaid takistab ka uute ideede ja plaanide sündi.

3. Koristusvahendid.


Uute heledate kaltsudega mööblit pühkides ja põranda puhastamiseks funktsionaalset moppi kasutades, näitab inimene sellega üles austust oma kodu vastu.
Te ei tohiks kasutada vana, katkist luuda, põrandaharja/moppi kodu koristamiseks, sest just tema pühib majast välja kõik negatiivsuse. Iidsetest aegadest alates on luuda varustatud jõududega, mis suudavad rikkust meelitada, ja hoitakse spetsiaalses nurgas püstises asendis. 

Vaata ka siia

4. Surnud asjad.

Topised, sarved seintel, loomade nahad, kuivanud lilled - kõik need on negatiivsuse kandjad. Nende asjade surnud energia on vastuolus kodu elava energiaga, luues tumeda aura, mis põhjustab rahapuudust ja terviseprobleeme.

5. Kahjustatud rikkuse sümbolid.

Raha ligi meelitamiseks on olemas spetsiaalsed amuletid: loomafiguurid, hobuseraua, rahapuu, hiina mündid jne. Kuid nende amulettide toimimiseks peate täpselt teadma nende kasutust ja tähendust.
Nende vale kasutamine võib rahapuudust veelgi süvendada ning loodetud rikkuse asemel kimbutavad probleemid ja rahapuudus süveneb veelgi.

 Need asjad peaksid olema ideaalses korras, ilma pragude, ilma muljumiseta. Kui amulett on kahjustatud, kaotab see oma maagilise funktsiooni, sel juhul peate sellest loobuma ja selle uuega asendama.


6. Tooted.


Suured toiduvarud loovad eksliku mulje pere rikkusest. Tegelikult on see tõeline raiskamine, kuna aegunud kõlblikkusaja tõttu visatakse osa tooteid lihtsalt ära.
Lisaks on aegunud toit, tolmused purgid, konservid jms ideaalne keskkond negatiivse energia kogumiseks, mis segab meelitada koju raha.

7. Katkised esemed.

Kasutades katkiseid nõusid või mõranenud peeglit saate majja tuua häda ja haigusi. Ohtlikud mikroobid ja negatiivsus koguneb mõradesse ja pragudesse. Katkised peeglid on veelgi ohtlikumad.Need moonutavad positiivset energiat ja suunavad õnne ära. Katkiste peeglite pragude kaudu immitseb negatiivsus majja ning neist voolab välja heaolu ja rikkus.

8. Vanad rahakotid.

Rahakott on peamine ühendav lüli selle omaniku ja rahalise energia voo vahel. See on omamoodi minipank rahatähtede hoidmiseks. Nagu iga asi vananeb ja muutub kasutamiskõlbmatuks.
Paljud jätkavad vana rahakoti kasutamist ja säilitavad selles kviitungeid, märkmeid, visiitkaarte. Seda ei tohiks teha, kuna rikutakse rahakoti põhifunktsiooni - raha hoiustamist, mis võib ka finantsolukorda negatiivselt mõjutada.

9. Imelikud asjad.

Iga ese on täis eelmise omaniku energiat
Kui asja looja tegi asja armastusega, pannes sinna oma hinge, ei tähenda see alati et see rõõmu pakuks. Kui see on tumeda energiaga inimese käes olnud, võib see muutuda esemeks, mis kiirgab kurjust.
Ilma suurema vajaduseta pole vaja hoida kodus teiste inimeste asju. See kehtib ka surnud inimeste asjade kohta. Võite jätta midagi neutraalset või eriti väärtuslikku, kuid on oluline meeles pidada, et selline asi võib blokeerida rahakanali ja tuua probleeme, viia laostumiseni.


Kas teil on kodus midagi sellest loendist? Vabane neist kiirelt!

You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate