Sibulaga täidetud liharull
Selle prantsuse retsepti jaoks on kõige parem kasutada seljatükki, see tähendab nimme sea rümba. Filee täidetakse sibula ja juustuga ning küpsetades küllastub see liha mahladega, mis annab sellele õrnuse ja aroomi.
Proovige kindlasti seda rooga valmistada! Julgeme arvata, et sellest saab teie kodu üks armastatumaid toite.
Selleks vajate:
3 spl võid
2 peenelt hakitud sibulat
½ spl veiseliha puljongit
1,5 kg seljatükki
2 spl oliiviõli
1 tl soola
¼ tl must pipart
1 tl Itaalia ürte
2 tassi riivitud kõvemat juustu
Juhised:
1. Kuumuta ahi temperatuurini 230 ° C.
2. Sulata või suurel pannil.
3. Pange hakitud sibul ja veiselihapuljong väiksemale tulele ning hautage, kuni sibul on pruun ja pehme (umbes 15–20 minutit). Pange ettevalmistatud sibul kaussi ja katke kinni, et see vahepeal ei jahtuks.
4. Lõika sealiha liblika kujuga. Pange liha lõikelauale ja hoidke nuga lauaga paralleelselt, lõigake see mööda liha, ilma läbi lõikamata.
5. Avage liha nagu raamat.
6. Katke liha küpsetuspaberiga ja pekske liha 8 mm paksuseks.
7. Segage kokku väikeses kausis oliiviõli, sool, pipar ja itaalia ürdid. Hõõru liha selle seguga mõlemalt poolt kokku.
8. Kata liha poole sibula ja poole juustuga.
9. Rulli liha tihedalt kokku, et see kataks kogu täidise.
10. Siduge rull tihedalt puuvillase nööriga.
11. Tõstke liha pannile ja praadige 5 minutit mõlemalt poolt. Lihtsalt keerake liha 4 korda.
12. Pange liha ahju ja küpsetage 25–40 minutit. Aegajalt valage lihale peale lihast pannile eritunud lihaleem.
13. Tõstke ahju temperatuuri. Puista lihale järelejäänud sibulatükid ja juustu ning küpseta veel 5 minutit või kuni juust on sulanud ja pruunistunud.
14. Lõika ja serveeri soojalt.
0 comments
Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.