No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Kõrvitsapüreesupp suitsusingi ja sulatatud juustuga

by - Teisipäev, november 03, 2020

 




Sul läheb vaja:

ca 700 kg puhastatud ja tükeldatud kõrvitsat

100 g naturaalset  sulatatud juustu

2 porgandit 

2 kartulit

1 sibul

100 -150 gr läbikasvanud suitsusinki

soola ja pipart

muskaatpähklit


Valmistamine:


Koori kõrvits, eemalda seemned ja tükelda. Porgand, sibul ja kartul puhasta ja tükelda.

Aseta kõik köögiviljad potti ja lisa juurde niipalju vett, et nad oleksid korralkult kaetud. Lisa potti ka tükeldatud läbikasvanud suitsusingi tükid, sool ja pipar ja pane keema. Riivi juurde muskaatpähklit.

Keeda kuni köögiviljad on pehmed ca 15-20 min.

Seejärel tõsta pott tulelt ja lase 5 min jahtuda, siis mikserda saumiksriga saadud supp püreeks. Lisa juurde sulajuust ja võid hakata koheselt sööma.

Võid lisada juurde päevalilleseemneid. Serveeri röstitud leiva/saiaga.

You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate