No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Mida näitab teie käe suurus teie isiksuse kohta?

by - esmaspäev, november 16, 2020


Chirognomy praktika on oskus kätt uurides ennustada inimese iseloomu ja tulevikku. See sõna on tuletatud kreekakeelsetest sõnadest ’chiro’, mis tähendab kätt ja ’gnomonia’, mis tähendab kohtumõistmist. See tähendab üheskoos kunsti, kuidas käte kuju ja välimuse järgi inimest hinnata.

See teadus uurib käte, sõrmede, sõrmeküünte kuju ja naha tekstuuri, millest kõigist selle abil saab ülevaate kõnealusest isikust.

Näiteks kui teil on pikk sõrmusesõrm, näitab see, et olete väga loov ja paistate silma kunsti- või moega seotud karjääris. Kui teil on pikk nimetissõrm, olete väga enesekindel ja vastutustundlik, suurema tõenäosusega tõmbab teid ärikarjäär.

Mida näitab teie käe suurus aga teie isiksuse kohta?

Ei, pange mõõdulint ära. Teie käte absoluutsel suurusel pole siin tähtsust; mida me otsime, on suhteline suurus!

Võtke vasak käsi ja painutage küünarnuki 45-kraadise nurga loomiseks. Parema käega pange pöial küünarnuki küljele. Sirutage käsi välja, ulatudes keskmise sõrmega randme poole. Kui sõrm ulatub randmele, on teil suured käed. Kui teil ei õnnestu randmeni jõuda, sobitute väikeste käte kategooriasse!

Suured käed

Kui teil on suured käed, olete perfektsionist! Keskendute kõige väiksematele detailidele, soovides, et kõik oleks täpselt korras. Kui teil on tähtajaline töö, siis pigem lükkate seda veidi edasi, et veenduda, et kõik on täiuslik, kui kiirustada  ja see ei vasta teie ootustele. 

See perfektsionistlik mentaliteet tähendab ka seda, et olete kriitika suhtes ülitundlik.

Väikesed käed

Kui teil on väikesed käed, olete tõenäoliselt seiklusliku ja vaba hingega riskivõtja. Ehkki see võib sind kohati karmidesse kohtadesse viia, aitavad probleemide lahendamise oskused sind kaldale tagasi viia.
On suurepäraste probleemilahendamisvõimalustega, tulete tavaliselt kõikidest probleemidest välja. Sa naudid elu dramaatilisemat külge.

Suhete osas kalduvad teie asjad kalduma dramaatilise poole poole.


You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate