No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Kuidas ja miks vette sosistada ehk miks peaks iga joogiveega anum olema kindlasti suletud/kaanetatud.

by - esmaspäev, jaanuar 25, 2021



Vesi on maagiliste omaduste ja suure jõuga. Sellel on universaalne võime puhastada, ning kiiresti koguda ja akumuleerida ümbritseva ruumi energiat.

Näiteks te kolisite uude korterisse. Eelmised korteri elanikud, kogesid palju erinevaid tundeid: tülitsesid, olid haiged, kogesid viha, kurbust, leina või surid.
Kui soovite puhastadada elamist eelmiste elanike energiatest, tuleb teha veega puhastamise rituaal.

*Peate järgima veega puhastamise rituaali pestes seinu, lagesid, aknaid. Lausuda kindlasti häid sõnu oma vabal valikul.
*Haige majas? Pange haige kõrvale ükskõik milline anum lahtise veega. Ja uuendage seda üks kord päevas. Vesi tõmbab haiguse enda ligi. 
*Kui teil oli raske tööpäev, tõsine jutuajamine või kogesid stressi, seepärast võite kogeda ebamugavusi oma biovälja rikke tõttu. Teisisõnu, tekivad biovälja kahjustused. Ärge kiirustage selgeltnägija poole, sest saate ise palju ära teha.
Tehke igapäevaseks reegliks oma näo ja käte pesemine kohe koju tulles. Või pärast seda, mis päeval juhtus. Kui murdumise tunne püsib- viige läbi vajalik rituaal.
Parim on seda vannitoas. Kallake jahe puhas vesi suurde anumasse ja võtke kõrvale joogiklaas, seejärel kummarduge kätega vee kohale ning hakake loitsu lausuma.
Sosistage kõige ilusamaid sõnu, mida soovite endale soovida. Rakendage päikese jõudu, kuu maagiat, looduse ilu, soojust ja armastust, hoides samal ajal peopesasid pidevalt veepinna kohal, tundes oma kätest voolavat energiat.
Seejärel võtke anumast klaasiga vett ja jooge see ära väikeste lonksudena ning valage ülejäänud vesi endale peale. Tunnete koheselt jõudu ja energiat endasse voolavat. 

Nüüd saab meile selgeks, miks meie esivanemad hoolitsesid selle eest, et iga joogiveega anum oleks kindlasti suletud/kaanetatud.

You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate