No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Muudad soengut - muudad oma elu, ehk mis päeval on vaja juuksurisse minna.

by - teisipäev, jaanuar 26, 2021




Oled kindlasti kuulnud väljendit -" lõigates juukseid - muutub sinu elu."
Juuksed on see, mida tuleb kaitsta. Nad kasvavad üsna aeglaselt. Lisaks sellele ei täida nad mitte ainult esteetilist funktsiooni ja neid ei anta mitte ainult ilu pärast. Need on inimkeha looduslikud antennid. Nad juhivad nähtamatut elu andvat jõudu kehale. 
On üks legend. Ennemuiste oli inimese pea ümber oreool. Seda on näha ka pühakute peade ümber asuvatel ikoonidel ja juukseid polnud oli nagu vastsündinute pea. Pead kaeti rätikute või mütsiga. Kui inimene langes pattu, muutusid kosmilise energia kiired tema pea ümber raskeks ja muutusid juusteks. Ja see on seos inimese ja taeva vahel.

Juuksed on meie kosmilise jõu allikas.

Maagia väidab, et kui juustega midagi juhtub, -- see muudab nähtamatu jõe kulgu, mis peseb meid oma bioenergeetiliste lainetega. Seetõttu võib igasugune mõju juustele ühes või teises suunas muutuda mitte ainult meie välimus, vaid kogu meie elu.
Selleks, et te ei läheks varakult kiilaks ega kaotaks oma taevaliku kaitseinglit, siis järgige lõikamisel ohutusmeetmeid. Peate selgelt teadma, millal, miks te oma juukseid lõikate.

Esimene reegel:

 Sa ei saa oma juukseid usaldada kellelegile juhuslikule. Inimene, kes teid lõikab, muudab teie biovälja. Juuksuri juurde tulles valige lisaks moodsatele soengutele ka energiline ja rõõmsameelne meister, siis muutub teie elu pärast soengut paremaks.
Mida vanem on juuksur, seda tugevam on tema mõju teie elule. Kui olete iseseisev inimene, olete harjunud oma probleemid ise lahendama ja teile ei meeldi, kui miski takistab neid realiseerimast, valige kas sinuga ühevanune või sinust noorem meister. Kui teil on teadmata põhjusel krooniline ebaõnne, on mõtekas valida väga vana ja kuulus meister, isegi kui tema tehtud soeng teile kalliks maksma läheb. Kuid pärast juuksuri külastamist muutub teie elu järsultJa kui te ikka juuksuri külastuse aja õigesti välja arvutate, siis mitte ainult elu ei muutu, vaid paraneb kardinaalselt.

Teine reegel:

Parem on ise mitte juukseid lõigata.
See "ebauskumus", mida on inimestel väga raske välja juurida. Ükskõik kui tugev ja tahtejõuline inimene ka pole, on tal oma biovälja väga raske parandada.

Kolmas reegel: Arvatakse, et parem on, kui teie soengu teeb samasooline inimene. Juukselõikuse ajal muutuvad teie eeterlikud, astraalsed ja mentaalsed bioväljad ning selle tagajärjel alistume kergesti teiste inimeste mõjule. Seega, kui teile meeldib teisestsoost soengumeister, võib see põhjustada probleeme teie isiklikus elus. Piiblilegendides tappis Simsoni naine, kes lõikas tema juuksed maha.

Neljas reegel: 

Kui soovite, et juuksed kasvaksid pärast lõikamist kiiremini, peate lõikama oma juukseid kasvava kuu ajast kuni täiskuuni. Kui soovite, et juuksed veidi muudaksid selle omadusi - näiteks pole te rahul, et need on sassis ja sõnakuulmatud -, peaksite kahaneval kuul minema juuksuri juurde. Kuid pärast sellist soengut kasvavad juuksed väga pikka aega tagasi. Kahaneval kuul on hea soengut teha ka siis, kui soovite juuste väljalangemist edasi lükata, juuksejuuri tugevdada. 
Iitsete maagide nõuanne:
Kui te jäite haigeks, siis lõigake juukse otsi, nii et haigusest tingitud negatiivne energia kaoks kärbitud otstega ja keha kergemini puhastuda.

Viies reegel:

Juukseid ei tohiks lõigata teatud kuupäevadel 9, 15, 23 ja 29 päeval (arvestades kuu loomisest), samuti päikese- ja kuuvarjutuse päevadel. Pärast sellel ajal tehtud protseduure võite haigestuda või nagu vanasti öeldi, "lõikate oma aru ära".

Kuues reegel:

Enne juuksurisse registreerumist määrake kindlaks, kuidas tahate oma elu muuta:


Juuksurisse minek-

Esmaspäeval 

Soodne päev. Sel ajal saate maha võtta suure hulga negatiivseid emotsioone ja lahendamata probleeme, mis on elus kogunenud. Päev on juuste värvimiseks soodne.

Teisipäev

Hea on minna juuksurisse, kui teil hetkel pole füüsilist jõudu või tahet teile olulise probleemi lahendamiseks, kui teil puudub aktiivsus või teid piinab elu üksluisus.

Kolmapäeval

Hea päev soengu tegemiseks, et õppida midagi uut või huvitavat, saada tuttavaks uute sõpradega või leiate võimaluse vanu sõprussuhteid taastada, suurendada elus reisimise, liikumise ja suhtlemise arvu.

Neljapäev

Edendab muutusi suhetes teistega, aitab kaasa inimese populaarsusele, suurendades tema õnne ja heaolu.

Reede on naiste ilu päev

Sellel nädalapäeval juuksurit külastades ei muuda te ainult oma soengut, vaid kogu välimust. Seega, kui olete rahul kuidas te välja näete, on parem mitte sellel päeval juukseid lõikama minna.

Kui soovite ilusam välja näha - külastage juuksurit reedel, kui Päike läheb Kaljukitsele (24. detsember - 22. jaanuar) või Sõnnile (22. aprill - 21. mai).

Laupäev on hea päev soengu tegemiseks

Sellel päeval juuste lõikamisel on elule parandv toime. Osa teie karmavõlgadest eemaldatakse
ja samuti perekonna patud koos lõigatavate juustega.

Pühapäeval

Parem on mitte sellel päeval juukseid lõigata - võite ise oma saatust või õnne ära lõigata. See päev on hea ainult kroonilistele kaotajatele - võib-olla saatus halastab ja pärast sellist protseduuri muutub paremaks.


You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate