No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Kus on parim koht peeglite riputamiseks?

by - pühapäev, jaanuar 10, 2021


Lisaks tavalisele "tööle" (peegeldusele) võib peegel teha palju kahju. Seega tasub rohkem tähelepanu pöörata nii peegli mõõtmetele kui ka kohale, kus see ripub. Sageli pole peegli kuju oluline, sest peegli peamised funktsioonid on peegeldus ja korrektsioon. Seega ei tohi peegleid riputada uste ja akende ette. Nii kaob hea energia (Qi).

*Peeglitel pole magamistoas kohta, aga kui nad seal ikka ripuvad, siis ei tohiks peegeldus voodile paista. See võib mõjutada seal magavate inimeste suhteid.

*Paljud paigaldavad spetsiaalselt oma esikusse peegleid, mis muudavad selle palju avaramaks ja laiemaks. *Köögis pole peeglit üldse vaja, sest siis perenaine väsib väga kiiresti ära. Kui aga tahad kööki peeglit, siis parem on riputada see nii, et söögilaud oleks peegelduses näha. Feng Shui'is kutsuvad nad sel viisil majja jõukust.

!Te ei tohiks ennast peeglist eriti tihti vaadata. On uskumus, et peegel talletab infot vaatajate kohta.

Kindlasti olete kuulnud, et "katkine peegel tööb õnnetust". Kuid kui see juhtus, loputage kilde külma joa all (see peseb kogu talletunud info minema) ja visake see ohutult minema.

Seepärast tuleb peegleid puhtana hoida ja neid sageli puhastada, et nad negatiivset teavet ei koguks.

You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate