No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

KUIDAS VÕTTA VASTU VALGE METALL HÄRJA AASTAT

by - teisipäev, veebruar 02, 2021




Idamaakalendri järgi algab 12 veebruaril Härja aasta, seega on 2021. aasta peamine kaitsepühak VALGE METALL HÄRG. See on tark, otsustav, töökas, tugev, vastupidav, visa ja üllas inimese sümbol, kes iga hinnaga liigub oma eesmärkide poole. See on edukas aasta neile, kes seavad endale konkreetseid ülesandeid, teevad ausalt ja vastutustundlikult oma tööd.

Härja peamine väärtus ja elu mõte on tema perekond. Oma pere nimel toob ta suuri ohvreid. Selle märgi all sündinud inimesed on oma vaadetes konservatiivsed ja ei muuda kunagi oma veendumusi. Olles tegelenud ühe ettevõtmisega, ei jäta nad seda kunagi pooleli, kuni saavutavad oma eesmärgi.

Mõnikord on härjad kergesti süttivad ja lähevad endast välja. Nendega on võimatu vaielda. Neil on suur hing ja keeruline iseloom. Nad on oma karjääris ja muudes eluvaldkondades väga edukad.

Fraasi "Uue aasta vastuvõtt- parim perekondlik koosolemine" , siis see klapib just 2021. aasta härja aasta tulekuga nagu ei kunagi varem. Härg on eeskujulik pereisa, kes hoolitseb alati iga lähedase eest. Talle ei meeldi lärmakad ettevõtmised ja vähe tuttavad inimesed.

Seetõttu on kõige parem koguda uusaastaks soe perering ja paar lähimat sõpra. Ja pühi ei peaks tähistama mitte ainult 31. detsembril ja 1. jaanuaril, vaid ka 12. veebruaril, kui Härg Hiina kalendri järgi täies mahus jõustub.

Te ei tohiks korraldada suurt ja külluslikku pidu sest 2021. aasta kaitsepühakust Härg ei salli laristamist. Planeerige oma uusaastaöö eelarve ette. Härg ei salli asjatut sagimist ja liigset kära. Seetõttu ei tohiks uue etapi valmistumise protsessis kiirustamist olla.

Keskenduge lähedastega suhtlemisele ja nautige uue etapi protsessi.Pole vaja kõike viimasele hetkele jätta. Proovige eelnevalt koostada selge tegevuskava ja järgige seda - see säästab aega ja rõõmustab teid.
Nüüd siis täpsemalt!
NB!
Enne uue aasta kodu või maja kaunistamist peate tegema üldise puhastuse. Visake ära kogu vana prügi, pühkige niiske lapiga ka kõige kaugemates nurkades , peske riideid. On tore, kui kõik pereliikmed on sellesse protsessi kaasatud. Solidaarsus ja kollektiivne töö- Valge Härg kiidab selle väga heaks.

Pidulaud:
Laua katmisel tuleks eelistada järgmisi värve: valge, hall, metallik, beez, helesinine, sinine, must, roheline. Parim on võtta aluseks 2 kontrastset tooni. Esimene on põhiline ja teine ​​rõhutatakse. Ärge kasutage rohkem kui kolme põhi värvi.
Igasugune ühevärviline laudlina sobib, välja arvatud helepunane. Peamine on see, et see peaks olema hästi hoitud/puhas. Õnne meelitamiseks asetage laua keskele väike Härja aasta sümboliga kujuke.
Mõelge ka lauanõude värvile. Võimaluse korral kasutage valgeid nõusid. Pange tähele, et Härg ei hinda klantsi, ta eelistab lihtsust või aristokraatlikku rafineeritust. Seetõttu peitke ära värvikirevad maalitud lauanõud preagu on parem olla tagasihoidlik, kuid maitsekas.

Söök ja jook :
Härg on loom, kes armastab süüa, nii et menüü peaks olema väga maitsev. Samal ajal on härjad konservatiivsed ja eelistavad uute asemel vanu ja väljakujunenud toite. Seetõttu peaks menüü põhinema traditsioonilistel rikkalikel salatitel ja pearoogadel. Valmistage uusaasta lauale traditsioonilised rikkalikud toidud.
Toidulaual peab rohkelt rohelisi olema - sibul, spinat, till, petersell, salat jne. Sõnn on rohusööja ja sööb palju rohelust. Pange maitsetaimed eraldi kaussidesse. Samuti peaksite lauale panema (omavalmistatud) küpsetisi. 
Uue aasta menüüs ei tohiks olla veiseliharoogasid.Valmistage paar sea- ja kalarooga, asetage lauale juustutaldrik, küpsetage kartuleid, ärge unustage oliive.
Aasta sümboli poolehoiu võitmiseks peaksite piirama ka alkoholi tarbimist, kindlasti ärge jooge punast veini!

Kaunistused tuppa ja õue:
Tuleb meeles pidada, et Härg armastab maiseid ja kõigile tuttavaid toone. Ei tohiks olla toretsevaid värve, eriti punast. Rõhku tuleks panna valgele, rohelisele, sinisele ja pruunile. Saate lisada sisekujundusele veidi metallist läiget.Teie eluase või maja kaunistused peaksid olema samades värvides. Sama kehtib ka lauakaunistuste kohta.
Välisukse saab kaunistada rohelise pärjaga, mis on iidne heaolu ja rikkuse sümbol. See riputatakse sinna õnne meelitamiseks.

Küünlad ja dekoratsioon:
Küünlad lisavad kodu kaunistamisel elegantsi. Need võivad olla valged, kuid kui soovite uusaastaööl õnne meelitada, valige heledad rohelised toonid. Hõbedast värvi või metallist läiget dekoratiivsed elemendid näevad ilusad välja. Need võivad olla küünlajalad, pärlid, jõulukaunistused, härja erinevad kujundid.
Kodu kaunistamisel kasutage valge või metallist tooni palle/kuule ja mänguasju. Rahalise heaolu ligi meelitamiseks võite riputada mitmesuguse nimiväärtusega rahatähti. 
Riietus:
Uusaasta õhtul on parem mitte kanda eredaid, meeldejäävaid kleite ega ülikondi. Riietus ei tohiks sisaldada mingeid liialdusi ja äratada liigselt teiste tähelepanu. Parem piirduge rangete õhtukleididega.
Naiste jaoks on suurepärane võimalus kanda beeži, halli või maalähedasi värve rõivaid.
Meestel on parem eelistada ametlikku rõivastust.

Värvid:
Eelistatud rõivavärvid on valge, hall, must, lilla. Kõik pastelsed värvid (sirelililla, roosa, taevasinine, beež) on vastuvõetavad, samuti pruunid toonid. Sõnn hindab ka külluslikke värve, eriti neid, mis on kooskõlas vääriskividega: smaragdroheline, safiirsinine, ametüst.
Külmi toone - violetseid, sireli toone, sinakashalle peetakse ka üsna soodsateks.
Mis kõige tähtsam, vältige punast ja selle varjundeid. Punane värv erutab härga ja kutsub esile agressiivsust. Aasta omanikule ei meeldi ka neoontoonid. Kollane või kuldne värv ei sobi samuti hästi, kuna need on vastuolus valge metalli domineeriva elemendiga.

Meeleolu:
Härja-aasta kohtumise ajal on kõige tähtsam olla heas tujus ja tuua teistele positiivset meeleolu. 
Selleks, et 2021. aastal Härg näitaks teie soosingut, on vaja säilitada uue aasta mõtete puhtus, täita hing meeldiva ja rõõmsa meeleoluga.
Looge maagiline õhkkond, lõbutsege, rõõmustage mööduva ja tuleva aasta üle, tehke kingitusi, soovige ümbritsevatele õnne ja tervist. Pidage meeles, et kõigil neil sõnadel ja mõtetel on maagilised jõud!
Teistele südamest öeldud soovid pöörduvad teie juurde tagasi mitmekordselt! 






You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate