No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Kodune letšo porgandiga

by - kolmapäev, august 30, 2017


See kodune letšo on üks ütlemata mõnus suutäis erinevate lihatoitude juurde.
Tegemine ise pole ka raske, ning seda võib teha ka aastaringselt.

Letšo jaoks läheb vaja:

2 kg. tomateid
5 keskmist/ 3 suurt paprikat
3 porgandit
6 keskmist mugulsibulat
1 spl soola
100 gr. suhkurt ( ca 3 spl.)
pipart maitse järgi
veidi õli

Valmistamine

Sibul, paprika, porgand puhastada ja hakkida ribadeks, seejärel küpsetada pannil õlis kui sibul muutub läbipaistvaks umbes 5 min.
Tomat tükeldada ja lisada potti koos sibula, posrgandi ja paprikaga. Lasta keema, lisa maitseained ja keeta 10 min. Seejärel tasasel tulel veel 10 min. podiseda.
Sellel ajal saad ette valmistada purgid ja peale keemise lõppu tõsta letšo purkidesse.

Lase hea maitsta!

You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate