Kodune letšo porgandiga
Tegemine ise pole ka raske, ning seda võib teha ka aastaringselt.
Letšo jaoks läheb vaja:
1,5 kg. tomateid
5 suurt paprikat
500 gr porgandeid
600 gr mugulsibulat
1 spl soola
100 gr. suhkurt ( ca 3 spl.)
pipart maitse järgi
veidi õli
Valmistamine
Sibul, paprika, porgand puhastada ja hakkida ribadeks, seejärel küpsetada pannil õlis kui sibul muutub läbipaistvaks umbes 5 min.
Tomat tükeldada ja lisada potti koos sibula, porgandi ja paprikaga. Lasta keema, lisa maitseained ja keeta 10 min. Seejärel tasasel tulel veel 10 min. podiseda.
Sellel ajal saad ette valmistada purgid ja peale keemise lõppu tõsta letšo purkidesse.
Lase hea maitsta!
0 comments
Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.