Hapukoorene trühvli tort
Ma armastan väga šokolaadi ja selle tooteid, seepärast jagan teiega seda täiesti fantastilist šokolaadi tordi retsepti.
Pehme, õhuline, šokolaadine, mahlane – see kõik on „trühvli tort“ kohta käiv, mis lihtsalt sulab suus. Käed sirutuvad teise tüki järele iseenesest.
Koostisosad:
Jahu – 375 gr.
Muna – 1tk.Koostisosad:
Jahu – 375 gr.
Suhkur – 250gr.
Hapukoor – 250ml.
Sooda – noaotsatäis
Äädikas – 15gr.
Kakao – 100gr.
Kreem:
Kondentspiim suhkruga – 1 purk (väiksem)
Või – 200gr.
Kakao – 100gr.
2 spl Konjak
4 spl Vesi
Hapukoore tort „trühvel“ valmistamine:
Segage muna suhkruga, lihtsam on seda vahustada mikseriga, valage sisse hapukoor, lisage sooda kuhu on lisatud äädikas, jahu ja kakaopulber. Sellest saab meie tainas.
Valage tainas spetsiaalsesse vormi, mis on katud kuiviku(saia) puruga.
Küpsetage 190 kraadi juures 45 minutit.
Peale küpsemist lase jahtuda ja lõika põhi kaheks- kolmeks osaks.
Kreem: või pluss purk kondentspiima – vahustada, lisada sinna 100gr kakaod ja segada ühtlaseks.
Immuta: Sega konjak veega ja kanna pintsli abiga alumisele kettale immutusvedelikku.
Iga tordi kiht määrida kreemiga.
Määri ülejäänud kreem koogi peale ja külgedele.Iga tordi kiht määrida kreemiga.
Laseme seista.
Selleks, et tort saaks mahlane, jätke see 12 tunniks jahedasse!
Head isu!
Selleks, et tort saaks mahlane, jätke see 12 tunniks jahedasse!
Head isu!
0 comments
Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.