KOHUPIIMA-VIRSIKUKOOK
Põhi
100g võid
0,75 dl suhkrut
1 muna
1 tl küpsetuspulbrit
2,5 dl jahu
veidi soola
Täidis:
1 suur purk konservvirsikuid
500 g kohupiima
1 dl suhkrut (kui kohupiim pole magus)
2 muna
2 sl tärklist
Määri ümmargune ahjuvorm võiga, kata vormi põhi ja ääred taignaga.
Küpseta põhja 200 kraadi juures 10 minutit.
Küpseta põhja 200 kraadi juures 10 minutit.
Tõsta küpsetusnõu välja ja lao eelküpsetatud põhjale virsikupoolikud lõikepind allpool või tükelda poolikud tükid väiksemateks. Täidise jaoks vahusta munad (suhkruga) ning lisa kohupiim ja tärklis. Küpseta 200 kraadi juures ca 1 tund.
Kui kook kipub pealt liiga pruuniks minema, siis kata see kõrbemise vältimiseks fooliumiga.
Kui kook kipub pealt liiga pruuniks minema, siis kata see kõrbemise vältimiseks fooliumiga.
0 comments
Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.