No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

MAAGILINE KELLAAEG 11.11 - SOOVIDE AEG

by - kolmapäev, oktoober 04, 2023

 



Esoteerikud väidavad, et ühel maagilisel minutil, mil kell lööb 11:11 on meil iga päev võimalik midagi soovida. Just sellel numbrikombinatsioonil pidavat olema taga salapärane jõud, mis aitab soovidel mingil maagilisel moel täituda.

Kui tihti oled sina juhtunud kella just sel maagilisel hetkel vaatama?
Niisiis, kui juhtud sel hetkel kella vaatama, tasub kindlasti soovida oma soov. Kuid mis muudab just selle kellaaja siiski nii eriliseks?
Nimelt numeroloogias sümboliseerib 11 kannatlikkust, ausust, vaimsust, tundlikkust, intuitsiooni ja idealistlikkust. Usutakse, et uksed teispoolsusesse on rohkem avatud just siis, kui kell lööb 11:11.

  Numbrit 11 peetakse meistrite numbriks – kui sinu elutee number on juhtumisi 11, siis on sul siin elus suure tõenäosusega mingi eriline ja vastutusrikas ülesanne täita. 11.11 kombinatsiooni kaudu kutsub universum meid märkama seda, mis on oluline, pöörama tähelepanu hingele ja südamehäälele, järgima oma intuitsiooni, ehk tunnetust.

Lisaks kellaajale võime seda müstilist jada kohata kus iganes, kuid iga kord, kui ta meile end ilmutab, on õige hetk märgata ning väärtustada neid võimalusi, mis meile on antud.

See kombinatsioon võib olla ka märgiks sellest, et sinu sisemine areng on just jõudnud järgmisele tasandile. Sündmused, mis enne tundusid võimatuna, muutuvad äkitselt tegelikkuseks, uued inimesed ja olukorrad tekivad ootamatult sinu ellu.

Järgmine kord, kui juhtud kella vaatama, siis ära unusta soovida!



You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate