No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Milline supervõime sul oma sodiaagimärgi järgi on

by - pühapäev, oktoober 01, 2023




Kaksikud on võluvad ning Neitsid reetlikud ja kavalad. Igal sodiaagimärgil on oma supervõime, mis aitab neid nii isiklikus elus kui ka tööl. Kõik need ei aita maailma üle võimust võtta, kuid muudavad inimeste elu veidi paremaks.
Siin on teie supervõime vastavalt teie sodiaagimärgile:

Jäär - vankumatu enesekindlus.

Tõenäoliselt ei suuda te Jäära veenda oma kavandatud eesmärgist loobuma. Ja õigustatult: kus olete näinud kangelast, kes kahtleb valitud teel, kui eesmärgini on vaid kaks sammu?
Kui Jäär suudab eraldada sihikindluse kangekaelsusest, muutub ta lihtsalt võitmatuks.

Sõnn – oskab käike ette arvutada.

Ja ta teeb seda mõistlikult, kuulamata oma kuuenda meele ebamääraseid nõuandeid.
Sõnnidel on ka paindumatu visadus, nii et nad ei kaota mingil juhul oma eesmärki. See teeb neist tugevad juhid, kes motiveerivad ümbritsevaid suuri asju saavutama.
Siit ka kolmas supervõime – oskus rahaga õigesti ümber käia.

Kaksikud – uskumatu võlu.

Kaksikud teavad, kuidas pakkuda inimestele armastust ja tuge kõige raskematel hetkedel, aidates neil saada tugevamaks ja enesekindlamaks.
Siit ka see uskumatu võlu, mis aitab neil sattuda nende hinge, kes võivad neile mingil moel kasulikud olla, ja välja tulla olukordadest, kus teistel oleks juba ammu saba pigistatud.

Vähk - tal on hämmastav intuitsioon.

Sa tunned kogu oma olemusega vähimatki ohtu.
Ja see kehtib mitte ainult mõne elusituatsiooni ja terviseohtude kohta, vaid ka materiaalse rikkuse kohta - on lihtsalt võimatu sundida teid investeerima raha millessegi, mis on kahjumlik.
Vähkidel on ainulaadne võime näha tervikpilti ja teha kaugeleulatuvaid plaane.

Lõvi – loov lähenemine.


See supervõime aitab Lõvil olla omanäoline ja muudab ka kõige ebahuvitavama ülesande millekski meelelahutuslikuks ja väga huvitavaks.
Teine supervõime on võime panna kokku "unistuste meeskond", mis aitab teil oma eesmärke saavutada. Sisemine tuli aitab Lõvidel raskustest üle saada ja neist hästi välja tulla.

Neitsi - võime mõelda läbi plaan, mis töötab isegi apokalüpsises.


Lisaks teavad Neitsid, kuidas olukorda ära kasutada, kui lüüasaamine tundub vältimatu. Nad suudavad iga situatsiooni ümber pöörata nii, et saavad palju rohkem, kui pingutavad.
Samas on Neitsidel kaasasündinud oskus lohutada ja rahustada neid, kes seda vajavad, aidates neil ületada elu takistusi ja leida jõudu edasiminekuks.

Kaalud – sõbralikkus.


Vähesed inimesed, kes tahavad sulle "virutada", sest kui sa nii siiralt naeratad ja kompromisse teed- see on lihtsalt võimatu.
Sinu viis olla kõigile hea, mida toetavad väikesed meeldivad teenused, avanevad sulle edukalt ka kõige turvalisemalt lukustatud uksed.

Skorpion – oskus leida teistes nõrku kohti ja neid ära kasutada.


Sa tead väga hästi, millele ja millal survet avaldada, et kellelgi ei tekiks soovi ega võimet su tahtele vastu panna.
Isegi kui sa pole psühholoogiat professionaalsel tasemel õppinud, manipuleerid osavalt nii oma vastastega kui ka lähedastega. Oled üsna võimeline inspireerima teisi isegi maailmarevolutsiooniks, kui sul seda mingil põhjusel vaja läheb.

Ambur – oskus teisi energiaga laadida.


Sind ümbritsevad alati inimesed. Paljud neist on olnud teiega lapsepõlvest või noorukieast saati; nad lahendavad teie probleemid isegi endale kahju tehes, tormavad teie juurde esimesel kutse peale ning taluvad teie sarkasmi.

Muidugi teed ka sina nende heaks palju: kaitsed, hoolitsed, aitad keerulistes olukordades. Kuid reeglina ei naudi nad lihtsalt sinu soosingut, vaid on sulle tegelikult tänulikud.

Kaljukits – püsivus


Seal, kus teised annavad alla ja annavad märku oma allaandmisest, jätkate teie rassimist edasi.
Sõnad "alla anda" ja "alistuma" pole teie sõnavaras, saavutate uskumatult raskeid eesmärke just seetõttu, et te ei lase endal heituda ja taganeda.
Sinu sisemine tuum pole isegi mitte rauast, vaid mithrilist, mis teeb sinust peaaegu legendaarse olendi.


Veevalaja – uuenduslikkus.


Saate pättide sissetungi ajal end päästa pipragaasi ja kaardipaki abil ning seejärel selle tööriista patenteerida ja sellega ka raha teenida.
Teate, kuidas tuhast tõusta ja hävitatud elu kivi kivi haaval uuesti üles ehitada, hoolimata sellest, milliste löökidega saatus teid üllatab. Kui teised alla annavad ja kapituleeruvad, lähevad Veevalajad rünnakule.

Kalad – pehmus.

Välise ebaküpsuse taga peitub üsna karm iseloom. Kalad teavad alati, mida nad tahavad, ja need, kes sind alahindavad, eksivad.
Teid ei saa sundida tegema midagi, mis teid tõeliselt jälestama ajab. See on vastuvõtliku energiaga tundlik sodiaagimärk.

You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate