No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Milline sodiaagimärk sobib kuukiviga?

by - teisipäev, november 07, 2023





Astroloogid usuvad, et oma energia poolest sobib kuukivi enim säravatele isiksustele, tahtejõulistele inimestele, inimestele, kes ei kannata energiapuuduse käes, on võimelised maailma vallutama ja on valmis muutusteks.

Kuu kalliskivil on suurim mõju järgmistele tähtkujudele:

Lõvi;
Neitsi;
Kaalud;
Skorpion;
Sõnn.



Kuukivi aitab Lõvidel muutuda enesekindlamaks, sunnib neid leidma sisemist jõudu eluraskuste ületamiseks ja sunnib neid ellu viima oma eluplaane. Väga oluline on ka talismani kandmise koht ja viis. Naistel soovitatakse mineraali kanda sõrmuse kujul vasakul käel, mis on südamele lähemal . Ja mehed peaksid panema kivi oma paremale käele, mis vastutab iseloomu tugevuse, intelligentsuse ja ratsionaalsuse eest otsuste tegemisel.

Neitsi jaoks on elukaaslase valimisel abiks kuukiviga talisman. Iseloomult on Neitsi märk väga nõudlik, teiste suhtes veidi kapriisne ja kahemõtteline. Seega on need inimesed abikaasat valides sageli väga mures ega oska midagi ette võtta. Kivi aitab valida elukaaslast ja ütleb teile, kuidas sellele või teisele inimesele koduringis õigesti läheneda.

Kaalude osas aitab kuukivi amulett neil pisut rahulikumaks saada. Selle tähtkuju vägivaldne ja kannatamatu olemus vajab lihtsalt tarkust ja kannatlikkust. Just selliseid omadusi toob Kuukivi oma omaniku iseloomule. Kaalude jaoks tähendab kuukivi amuleti kandmine ka seda, et nad loovad peagi pere.

Skorpionidele sobib see kivi, sest see aitab neil saada veidi rahulikumaks, vaiksemaks ja mõistvamaks. Skorpioni märki tuleb emotsioonide väljendamisel alati veidi aeglustada ja oma tunnete väljendamisel edasi lükata.
Kuukivi mõjutab kõige tugevamalt täiskuu ajal sündinud inimeste saatusi.

Tormine ja asjalik Sõnn, Kuu kalliskivist valmistatud talisman paneb nad taevast veidi maa peale laskuma ja oma perekeskkonnale tähelepanu pöörama. Sageli unustab see tähtkuju unenägu otsides lihtsad tõed ja Kuu talisman aitab neil lihtsatest tavalistest asjadest rõõmu tunda.

Kivi sobib Kaljukitsele rahaliselt suurepäraselt. See aitab tähisel stabiilsemaks saada, meelitab ligi vajalikke investeeringuid ja "tutvustab" neid heale äripartnerile.

Kaksikute jaoks aitab kuu amulett terviseprobleemide korral. See aitab reguleerida peaaegu kogu keha toimimist. Usutakse, et kui kannad kivi vasakul käel, mõjub see südamele soodsalt. Ja kui paremal, siis parandab kivi kopsude tööd, aitab stabiliseerida vererõhku ning kõrvaldab probleemid neerude ja kilpnäärmega.

Kuukivi aitab Vähki nende reisidel. See toob õnne välisriikides, aitab kohtuda heade sõpradega ja kõrvaldada tarbetud takistused. Mineraal aitab lahendada probleeme ka armastuse rindel.

Amburi jaoks mängib kuukivi lihtsa kaunistuse rolli ja ei midagi enamat. Kuu amuletil pole selle märgi jaoks erilist maagilist tähendust. Selle tähtkuju jaoks on parem valida teemandid, safiirid, rubiinid või smaragdid.

Hästi ei sobi:


Jäär on väga tulihingelise ja kirgliku iseloomuga. Ja kuupärl muudab selle märgi ka asjatult riskantseks. Neile sobib rohkem rubiin või topaas. Rubiin aitab täita peaaegu kõik selle sodiaagimärgi soovid. Ja topaas aitab parandada terviseprobleeme.

Kavalatele Kaladele Kuu mineraal energeetiliselt ei sobi. Selle tähtkuju jaoks on parem kanda smaragde. Nad aitavad Kaladel loomingulistes ettevõtmistes avaneda, toovad kasumit ja aitavad armastuse rindel.
Kuukivi peetakse kõige võimsamaks amuletiks inimestele, kes oma karjääri ehitavad.

Kivi iseloom ei sobi ka rahulikele kodumaistele Veevalajatele. Selline talisman muudab nad melanhoolseks, masendunuks ja laisaks. Selle tähtkuju jaoks sobib kõige paremini rubiin. Mis muudab nende iseloomu pisut pehmemaks, aitab toime tulla sisemiste kogemustega ja paneb Veevalaja elus kiiremini arenema.

Uskumused seoses kiviga.

Juba iidsetest aegadest usuti, et kuukivi tõi tõelisi unistusi elust just täiskuu ajal.

Kui nägite unes, et kannate kuukiviga ehteid, tähendab see, et varsti ilmub teie ellu lisatulu, boonus või kallis kingitus. Oota. See uni on väga hea ja hea.

Ja kui unes võtsite ehte ära, siis tea, et müüte varsti midagi. Võib-olla isegi midagi väga ebaolulist, kuid saate kasumit.

You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate