No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Vana rahakoti asendamine uue vastu feng shui järgi

by - teisipäev, detsember 05, 2023




Vana rahakoti asendamine uuega Feng Shui järgi tuleks läbi viia igal aastal. Kui mõni asi on teile väga armsaks saanud, võite selle mõneks ajaks jätta, olles eelnevalt mustusest puhastanud, kuid säilitage see ainult siis, kui sellel pole suuri kulumisi, purunemisi ja auke. Väga vana ja kulunud aksessuaar tuleks igal juhul ära visata, sest rahaõnne see ei too.

Väga hea õnnega vana rahakotti ei soovitata ära visata. Sellised asjad nõuavad erilist suhtumist, et nende positiivne energia ka edaspidi omaniku suhtes toimiks. Vahetage vana tarvik uue vastu, kuid hoidke veel vana kodus, eraldatud kohas, seni kuni uus töötab ennast sisse.

Kuidas vana rahakott ära visata

Enne raha meelitamiseks tarviku ostmist peaksite teadma, kuidas vana feng shui rahakott minema visata. Peamine on sel juhul hüvastijätu rituaal.

Hüvastijätu rituaal

  • Parimad ajad on pööripäevad. Tänaval on tavaks visata münte üle vasaku õla.
  • Samuti on parem paberrahast loobuda, ostes midagi, mis pole mõeldud endale. See on eriti oluline, kui rahakott ei toonud õnne.
  • Kui asi toob palju ebaõnnestumisi ja pettumusi, on soovitatav see põletada. Seetõttu vabanege oma rahakotist tuleriidal või ahjus. Kui selliseid võimalusi pole, matta see maasse, kodust võimalikult kaugele.
Sellisest rituaalist lahkudes ärge vaadake tagasi.

Puhastusrituaal

Uue rahakoti feng shui suures plaanis, sõltub ainult omanikust ja tema suhtumisest rahasse.

  • Pole paha, näiteks kohe pärast kõigi asjade uude tarvikusse ümber panemist hoidke rahakotti põleva küünla kohal ja tehke ringe ümber küünla (kolm korda päripäeva). See peaks olema uus küünal, mida süüdatakse ainult tikkudega.
  • Pärast selle protseduuri lõpetamist pange rahakott uue taldriku alla ja jäta terveks päevaks seisma.
Hommikul võib seda juba kasutada. Feng shui rahakott raha meelitamiseks ei nõua palju pingutusi. Sel juhul on kõige olulisem koti hoolikas kasutamine ja austus selle tarviku sisu ehk raha vastu.

Raha meelitamiseks on mitmeid riitusi ja rituaale. Sellegipoolest saate rahalise voolu oma ellu kutsuda ilma eriliste toiminguteta, näiteks lihtsalt valides õige rahakoti. Mis värvi peaks olema rahakott, et raha meelitada – sellele küsimusele saad vastuse, minu blogis ringi vaadates. 
Vaata ka - siia

Raha saladus

Peaaegu kõik, mida Feng Shui varanduse kogumise kohta õpetab, on rahakoti valimise lihtsad reeglid. Kuid isegi väärt aksessuaar ei saa jagu negatiivsest energiast, mis koguneb selle valesti täitmisel. Seetõttu on soovitatav järgida lihtsaid nõuandeid.

  • Käsitsege raha alati väga ettevaatlikult, säilitades nende suhtes austuse ja tähelepanu. Isegi rahatähtede otsad ei tohiks olla painutatud ja parem on paigutada paberid nimiväärtuse suurenemise järjekorras näoga ülespoole.
  • Arvestades feng shuid raha pärast, saab rahakotti täita ka pangakaartidega. Samuti tõmbavad need ligi positiivseid rahavoogusid ega sega energia ringlust.
  • Ärge kunagi kulutage kogu oma raha viimseni ära. Tühjas rahakotis on negatiivsed lained, nii et vähemalt paar kopikat peaks seal kõlisema.
  • Jälgi, et rahatähed ei kortsuks, ei painduks rahakotis. Vastasel juhul blokeerivad nad teie rahakotti raha sisenemise.
  • Kanarbikuoks rahakotis on heaks talismaniks.

You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate