Kaks tassikooki.
Koostis:
Nisujahu, 70 g
Suhkur-60 g
Kakaopulber, 30 g
Munad-1 tk.
Taimeõli 30 ml
Piima-30ml
¼ tl vanilje ekstrakti
Küpsetuspulber 2 g
¼ tl soola
/ riivitud šokolaadi-20g/ kui soovid
Kõik koostisosad (välja arvatud riivitud šokolaad), pannakse keskmisesse kausi. Sega kõik koostisosad. Siis kalla mass on keraamilisse kruusi./ Puista šokolaad kõige peale./ Küpseta mikrolaineahjus täisvõimsusel 3,5 minut ja ongi valmis.
Teine variant.
- 1 supilusikas sulatatud võid
- 1 supilusikas valget suhkrut
- 1 supilusikas pruuni suhkrut
- 3 tilka vanilliekstrakti
- Näputäis soola
- 1 munakollane
- 1/4 tassi jahu
- 2 supilusikatäit šokolaadi tükke
Sega omavahel või, suhkrud, vanilliekstrakt ja munakollane. Lisa jahu ja sool ning sega segu ühtlaseks. Lisa šhokolaadi tükid. Vala segu tassi ning pane mikrolaineahju 40-60 sekundiks (kuni küpsis näib valmis).
Ja nüüd naudi!
- 1 supilusikas valget suhkrut
- 1 supilusikas pruuni suhkrut
- 3 tilka vanilliekstrakti
- Näputäis soola
- 1 munakollane
- 1/4 tassi jahu
- 2 supilusikatäit šokolaadi tükke
Sega omavahel või, suhkrud, vanilliekstrakt ja munakollane. Lisa jahu ja sool ning sega segu ühtlaseks. Lisa šhokolaadi tükid. Vala segu tassi ning pane mikrolaineahju 40-60 sekundiks (kuni küpsis näib valmis).
Ja nüüd naudi!
Allikad: http://lacreativitedelafille.blogspot.fr
0 comments
Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.