Apelsini šokolaadipulgad.
Koostis:
2 keskmist küpset apelsini
1 tass (tee) suhkrut
1 tass (250ml.) vett iga keetmise korra jaoks
150 g tumedat šokolaadi, (hakitud)
Ettevalmistus:
Pese apelsinid, eemalda viljaliha ja eemaldage valge membraan.Lõika koor õhukesteks ribadeks ja pane vette.Lase keema ja nõruta, nii korrata protseduuri neli korda. Nõruta ja puista suhkruga üle.Asetage šokolaadi veekaussi sulama madalal kuumusel, kui shokolaad on sulanud kasta ribad sinna 3/4 sisse.
Aseta šokolaadised pulgakesed küpsetuspaberile ja pane mõneks ajaks külmkappi.
Serveeri toatemperatuuril.
0 comments
Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.