No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Smaragd

by - reede, veebruar 13, 2015


 Aasta tuhandeid on usutud, et Smaragd toob head õnne armastuses ja on üks parimaid jõukuse kristalle.
Smaragd:
- On üks armastuse kristallidest, millel on võime muuta selle kandja aurat armastusele rohkem avatuks.
- Smaragd aitab kõige paremini neid, kes on pikalt suhtes olnud ja saatuse tahtel uuesti enda suhteelu kellegi teisega alustanud. Aidates valesid valikuid mitte teha.
- Armastuse ligi tõmbamiseks kandke Smaragdi päev enne täiskuud ja päev peale seda. Kuna selle romantiline ja sensuaalne mõju on sellel perioodil kõige suurem.
- Kandes koos Oonüksiga, aitab Smaragd mõista valeliku partneri tegeliku salatsemise põhjust. Toob saladused päevavalgele, et neid saaks lahendama hakata.
- Smaragdi kingitakse värskelt abiellunutele või noortele paaridele, et nende tunded maha ei vaibuks.
- Smaragd toob suhetesse austust ja truudust.
- Smaragdi kasutatakse tuleviku ennustamisel, selleks võetakse tükk kristalli, hoitakse seda käes ja kinnisilmi küsitakse tuleviku kohta küsimus. Vastus tuleb visioonina silme ette.
- Smaragdi hoidke endaga, kui käsil on mõni suurem materiaalne projekt, läbirääkimine, ostmine, vahetamise, eksam, kuna sellel on õnne toov energia.
-Smaragd kombineeritult Krüsopraasi, Rohelise Aventuriini, Malahhiidi ja paljude teiste külluse kristallidega tõmbavad majja jõukust. Selle saavutamiseks on soovitatav neid kõiki hoida rohelise küünla kõrval. Mida tumedam on küünla värv, seda tugevam on selle jõukuse ligi tõmbamine.
- Õppimise soodustamiseks ja mälu parandamiseks hoidke Smaragd koos Rohelise Fluoriidiga enda lähedal.
- Väikelastel aitab söömishäiretest lahti saada, kui asetate Smaragdi koos Apatiidi ja Magnessiidiga (teisi sõnu Valge Hauliidiga) lapse söögilauale või kööki. Nende kristallide kombinatsioon õpetab meid alateadlikult valima tervislikemaid valikuid.
- Tükk kristalli igasse eluruumi paigutatuna peatab perekonnas igasuguse vaimse ja füüsilise vägivalla. Smaragd võtab kiirelt üle inimese energia, kellega ühes eluruumis peab ta olema, kui selle maja elanik tuppa astub, siis hakkab Smaragd kaitsvalt toimina, armastavat energiat süstima ja lootusetudest olukordades vähegi positiivsust andma.
- Kandke Smaragdi tööl kaasas, kui olete kohustustest ülekoormatud. Sellel on toime lükata ebavajalikud toimetamised eemale ja ei lase teistel inimestel teid ära kasutada.



Smaragdi ravitsev toime
- Smaragd aitab väsinud organitel uuesti täisväärtuslikult tööd hakata tegema. Selleks asetatakse Smaragdi tükk sellele piirkonnale kehal, kus on teada, et probleem on. Näiteks südame rütmi häirete puhul asetatakse kristall rinnale. Hoitakse senikaua, kuni enesetunne paremaks muutub.
- Toob kaitset sünnituse ajal emale, aidates ära hoida õnnetusi.
- Kasutatakse lümfide, kopsude ja südame ravitsemisel.
- Silma haiguste, kurnatuse ja nägemise äkilise taandumise puhul hoiti tükk Smaragdi terve öö veeanumas, et selle ravitsev toime vee sisse saaks laetud. Järgmisel päeval piserdati seda rituaali vett silmadele. See on viis, kuidas nõiad ja ravitsejad on kasutanud Smaragdi võimet tervendamiseks.


You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate