No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Aasta 2017 Suur horoskoop – Aktiivne korrastamine ja südame avanemine õnnele!

by - teisipäev, detsember 20, 2016



Tuleval aastal on inimesi ees ootamas suur muutus ja õppetund – tuleb hakata keskenduma koostööle, armastusele, hoolimisele ja teineteise aitamisele. Need kes ei ole veel hingetasakaalu leidnud, peavad laskma end tervendada ja tegelema kiireimas korras rahu leidmisega, et siis hakata end lähedasi ja ümbritsevaid inimesi samuti edasi aitama. See on meile kõigile äärmiselt oluline aasta, et maailma tasakaalustada ja lõpuks ometi saada üle raskustest, kannatustest ja vaevast ning luua õnnelik tulevik meile kõigile.

Antud horoskoobi koostas ennustaja ja kanaldaja – Maria Katariina Kuusing. Ta räägib:"Kui inimene tervendab ja puhastab ennast, siis loob ta kontakti iseendaga ja nii ta tervendab oma eelmisi generatsioone, kui ka järeltulevaid põlvi. Sellega teeb ta neile mõlemale liinile väga suure teene. Üks indiaani vanasõna ütleb - ,,Me ei päri maailma oma esivanematelt, me laename seda oma lastelt.’’
Maailma all võib mõelda nii energeetilist maailma, füüsilist maailma, ühiskonda, tõeks pidamisi, loodust ja kõike seda, mis on meie ümber. Meil, kes me elame täna, 21.sajandil, on väga oluline roll  - luua uus maailm ja tulevik, täis õnne, armastust, hoolimist, aktsepteerimist ja headust teineteise vastu. See on ju see, mida me kõik hinges soovime ja aasta 2017 pakub selleks imelise võimaluse. Kõik kes ei taha õppida oma õppetunde ja eluga edasi liikuda, saavad korraliku laksu ja tõuke, et oma elus muudatusi teha ja vabastada end mineviku ahelatest. Soovin, et minu kanaldatud ennustus, aitaks teil kõigil luua oma aasta veel imelisemaks kui eelmine ja korrastada iganenud mustrid, mis keelavad teil kogeda õnne.


JÄÄR
Raha: Tööl ja karjääris on ees ootamas pööraseid muutusi ja täielikke kannapöördeid. Tekivad lahkehlid ja võite mõtlematult töölt lahkuda või teha riskantseid muudatusi, mis hiljem pigem kahju kui kasu toovad. Kui Jäär suudab oma temperamentsuse ja äkkviha tasakaalustada, siis laabuvad konfliktid kergemini ja rahaasjadega läheb paremini. Tuleks hoiduda ebavajalikest kulutustest aasta esimesel poolel ning kui keegi pakub oma abi, siis tasuks see vastu võtta.
Armastus&Suhted: Üksikutel on väga tõenäoline leida endale armastus ja luua püsiv suhe. Avage oma süda ja olge valmis märkama seda Õiget.
Need, kellel on juba suhe, laabuvad armastuse asjad väga kenasti ja sujuvalt. Kõik püsib tasakaalus ja Jäär on oma suhtes hea partner. Koostöö sujub ja teineteise kõrval ollakse kindlalt olemas.
Tervis: Ohustada võib stress, ületöötamine, närvipinge ja südamerütmihäired. Muret võib valmistada ka osaline vererõhu kõikumine. Tõsiseid probleeme ei tohiks tekkida, kuid soovituslik oleks pöörata oma tervisele rohkem tähelepanu, et säilitada nii vaimne- kui ka füüsilinetasakaal.

SÕNN
Raha: Sõnnil on ees stabiilne ja mugav aeg, kus on võimalik panustada iseendale, kodule ja ka teistele inimestele. Raha asjad laabuvad justkui iseeneselikult  ja ka pingelistel aegadel tulevad lahendused Sõnni juurde ilma suurema pingutuseta. Otsuseid tuleks teha rohkem iseenda tundele toetudes, kui teiste nõu kuulda võttes.
Suhted&Armastus: Isiklikud suhted on üldjoontes stabiilsed ja rahulikud, kuid Sõnn võib muutuda aktiivsemaks ja otsida elamusi ja põnevusi. Proovige julgelt suhtesse tuua värskust ja midagi uut.
Kui Sõnnil kaaslast pole siis suvelõpp ja sügis võivad tuua õige kaaslase Sõnni kõrvale.
Tunnete vajadust taaskohtuda sugulaste ja tuttavatega, keda pole ammu kohanud.
Tervis: Kuna 2017 on Sõnni jaoks katsetamise ja uute asjade proovimise aasta kõigis valdkondades, siis ka tervise kohapealt võite hakata proovima mõnd uut spordiala või avastada endale mõne täiesti uue aktiivse hobi. Nii emotsionaalselt kui ka füüsiliselt korduvaid probleeme ja mustreid on tuleval aastal väga kerge tervendada ja nendest vabaneda.

KAKSIKUD
Raha: Kaksikud otsivad tööl kindlust ja stabiilsust, keskenduvad oma tuleviku kindlustamisele ja raha kogumisele. Sageli võib esineda lahkhelisid ja tupikusse jooksmist töö plaanidega. Kaksikud peaksid püüdma oma tõeks pidamisi natukene rohkem läbirääkimistel järgi anda, et konfliktid laheneksid ladusamalt.
Samuti võib esile kerkida soov vahetada töö- või elukohta ja leida hingetoitvam amet. Koondage oma jõud kokku ja alustage oma unistuste täideviimist! Parim aeg selleks on varajane kevad.
Suhtd&Armastus: Kuna pöörate aastal 2017 rohkem rõhku materiaalsele kindlustundele ja toga seotud küsimustele võib armusuhe veidi jahtuda ja esile kerkida armukadedus ja üksinduse tunne. Märksõnadeks on etteheited, tüdimus ja harjumusel põhinev suhe. Ärge loobuge üritamast ja tooge suhtesse särtsu ja romantikat. Leiate peagi, et suhe liigub siis hoopis sügavamale tasandile ja asjad laabuvad.
Tervis: Ärge laste tervisel kannatada emotsionaalselt raske aja tõttu ja kandke enda eest hoolt! Nii suudate tasakaalus hoida ka muud valdkonnad.

VÄHK
Raha: Töö asjad võivad hakata päris korralikult kõikuma ja võib tulla palju ootamatuid sündmusi, mis vajavad kiiret lahendust. Võimalik, et selle pinge all tuleb vahetada töökohta ja korraldada ümber kõik tavalised kulutused ja väljaminekud. Soovituslikult, tuleks Vähkidel vastuvõtta kõik uued pakkumised, sest sealt võib tulla lisatasu ja karjääri tõus.
Suhted&Armastus: Suhetes võib esile kerkida palju konflikte, kuna Vähid ei kuula oma kaaslast ja tegutsevad väga isepäiselt. Püüdke panna end partneri olukorda ja olla aktsepteerivam. Teine pool näitab rohkem romantikat ja häid suhteid, seega keskenduge armastusele oma hinges ja jätke kõrvale isekus, armukadedus ja kangekaelsus. Üksikud vähid leiavad samuti endale selle kellegi erilise ja tunnevad end täielikult pilvedes. Nautige seda tunnet!
Tervis: tervis püsib korras ja muretsemiseks pole põhjust. Ärge ainult laskuge sügavatesse emotsioonidesse ja depressiooni!

LÕVI
Raha: Töö ja raha on Lõvil sel aastal tõusujoones. Olete kiire ja leiate kõigele lahendusi. Toote oma töösse uuendusi ja selleläbi saavutate ja ihaldatud edu. Võimalik, et leiate tööpartnerite näol häid sõpru ja tuttavaid. Saavutate oma eesmärgid rahalises mõtted 100%.
Suhted&Armastus: Suhtes püsib kõik stabiilsena ja naudite romantikat ja kirge. Kuid vaadake, et seda imelist tunnet, ei tuleks segama kõrvalised suhted, mis on kerged tekkima, kuid ei ole jätkusuutlikud. Ärge laske end segada ihal ja tekkival kirel, mis kaob sama kiiresti, kui tuli.  Samas kui tunnete, et uus inimene on õige ja kaaslane kogu eluks, siis laske end täielikult sellel ilusal tundel kaasa viia! Käituge südame järgi!
Tervis: Tervisega ei juhtu üldjoontes midagi halba, kimbutada võivad tavalised külmetushaigused ja nõrk immuunsussüsteem, kuid sellest suudab Lõvi edukalt jagu saada!

NEITSI
Raha: Neitsid keskenduvad samuti peaasjalikult raha ja tööasjade stabiliseerimisele, et luua kindel jalgealune. Neitsi ehitab endale tugeva alusmüüri ja keskendub ka raha kõrvale panemisele. Ärge laske tühjal laristamisel oma tõusu rikkuda ja vaadate hoolikalt, kuhu oma raha panete. Selleks, et kõik laabuks peate siiski kõvasti pingutama, kuid see tasub ennast ära.
Suhted&Armastus: Neitsi keskendub 2017 pigem iseendale kui suhtele. Aasta teises pooles on näha rohkem ühistegevusi ja koostööd partneriga, kuid esimene pool kulub tööasjade ja sisemaailma tasakaalustamisele. Võid tunda, et soovid vahetada kodu ja see võimalus võib täiesti iseenesest taevast sülle kukkuda!
Tervis: Suure sagimise ja enesega töö tegemise kõrval saate ka veidi puhata ja tegeleda  oma tervisega. Ees võib olla ootamas mõni puhkusereis, kus saate laadida oma patareisid. Tervis püsib väga heas korras ja muretsemiseks pole suurt põhjust! Tunnete end pigem täis energiat, kui väsinuna.

KAALUD
Töö: Kaalud oma oma tööasjadega rahul ja ei tee eriti suuri muutusi. Ette võib tulla huvitavaid ettepanekuid ja võimalusi enesearendamiseks. Õppimisvõimalustest haarake kindlasti kinni ja kasutage ära kõiki võimalusi, mis teile tuuakse!
Samuti võib tulla võimalusi karjääri teha ja oma staatust tõsta.
Suhted&Armastus: Suhetes ja armuelus on 2017 Kaalude jaoks suurepärane ja särav aasta! Naudite nii ennast kui ka oma partnerit ja tunnete eriti tugevad sidet armsamaga. Naudite seltskonnas viibimist ja suhtesse värskuse toomist. Üksikud kaalud võivad leida enda kõrvale uue inimese, kellega esialgu tundub, et klapp puudub, kuid pikemal koosolemisel leiate, et just tema on õige inimene..
Tervis: Pole näha midagi tõsist, kuid hoiduge ülemõtlemisest. See võib tuua haigusi. Sellegi poolest lahenevad need väga kergelt, kui pöörate tähelepanu iseendale.

SKORPION
Töö: Skorpion leiab sel aastal omale mõnusa rütmi töötamiseks. Rahamured kaovad ja Skorpion oskab suurepäraselt planeerida tuleviku rahaasju. Mõned Skorpionid saavad ametikõrgendust kuid suuri muutusi pole tulemas. Pigem naudivad nad oma töörutiini ja lisavad vahelduseks uuendusi. Peamine on see, et muretsemine raha pärast on nüüd lõppenud!
Suhed&Armastus: Skorpionid leebuvad sel aastal ja hakkavad rõõmu tundma ühistegevustest ja seltskondlikest üritustest. Muutute avatuks ja aktiivseks suhtlejaks. Suhted lähedastega püsivad head ja toetavad, mis annavad jõudu koos edasi areneda. Juurde võib tulla perelisa.
Tervis: Ärge koormake end muredega, mis ei ole teie kanda! See võib tuua haiguseid, mida te ei pea kogema.

AMBUR
Raha: Aasta esimesel poolel võivad tööasjad muutuda veidi häguseks ja arusaamatuks, kuid üsna pea leiavad need küsimused lahenduse ja võimalikuks saab karjääritõus. Ambur ei tohiks tegutseda kiirelt ja uisapäisa ning peaks tegema otsuseid siis, kui ta on juba maha rahunenud! Teie ellu võib tulla lisateenimis võimalusi ja raha voolab teieni väga lihtsalt
Suhted&Armastus: Suhted kulgevad rahulikult ja veedate koos palju mõnusalt aega. Kui tunnete, et liiga igav hakkab, siis muudate oma suhted soojaks ja veelgi lähedasemaks. Üksikud amburid ei jää üksi ja ei tohi oma lootust maha matta, vaid peaksid elu nautima. Just siis ilmub ootamatult teie kõrvale õige kaaslane!
Tervis: Tervis püsib üldiselt korras, kuid tasub ettevõtta regulaarseid arstlikke kontrolle.

KALJUKITS
Töö: Töö ja rahasjad on Kaljukitsele äärmiselt edukad ja oma energia võib täielikult suunata asjade edendamisele! Edu ja kordaminekud on 2017 aasta märksõnad. Väikesed lahkhelid laabuvad teie kasuks ja need ei tõusa suurteks tülideks.
Panustage rahaasjadesse kõige enam aasta esimesel poolel ja sügisel. See on energeetiliselt kõige parem aeg, et saada oma tegemistele hea tasu!
Suhted&Armastus: Kaljukitse ellu võib ilmuda kaaslane, kellega plaanitakse kiirelt abielluda ja suhet luua. Suhtes olevad Kaljukitsed naudivad rahulikku suhet ja head koostööd. Kuid vaadake, et te ei jäta aktiivse tööelu korraldamise kõrval suhet ja sõpru unarusse!
Tervis: Leide aega puhkuseks hoiduge ületöötamisest.

VEEVALAJA
Töö: Suurteks muutusteks ja plaanideks ei ole aasta kuigi sobiv ja võite tunda teatud mõttes seisakud. Oodake aasta teisepooleni plaanide täideviimisega ja püüdke keskenduda muule seniks.
Teises pooles laabuvad asjad ja teie ettevõtmised hakkavad korda minema. Võib tulla uusi pakkumisi ja arenemis võimalusi. Õppimiseks on väga hea aasta! Hoiduge liigsest kulutamisest!
Suhted&Armastus: Armuelu lööb sel aastal särama. Naudite teineteise lähedust ja armastust. Armastuse tunded on tugevaks toeks välisemaailmaga hakkama saamisel ja suudate muuta oma kooselu palju tugevamaks, säravamaks, põnevamaks ja toetavamaks. Üksikud Veevalajad võivad sügavalt armuda! Seltskonnas võivad tekkida mõned lahkhelida ja võite avastada, et mõned inimesed, keda arvasite olevat oma sõbrad, on teile selja pööranud.
Tervis: Aasta keskel võib tervis nõrgeneda ja peate endale rohkem aega andma ja ennast tervendama.

KALAD
Töö: Kalad tunnevad rõõmu loomingulisest väljendamisest ja igasuguse töö tegemisest. Saate palju huvitavaid väljakutseid ja pakkumisi, mis toovad palju rõõmu. Oskate korraldada oma tööelu väga mugavaks ja nauditavaks. Osadel Kaladel on võimalik töökoha vahetus, et luua endale paremakd tingimused ja viia end rõõmu radadele. Ärge tehek mõtlematuid väljaminekuid ja pidage hoolikalt plaani, millele oma raha kulutate.
Suhted&Armastus: Et armuelu paremini sujuks, peate rohkem vaeva nägema ja panustama suhtesse. Tuleb võtta initsatiiv enda kätte ja hakata tegutsema. Kõik, mist e teete suhte heaks teeb asjaolud aina paremaks ja saavutate veel tugevama sideme ja suhte tasandi. Soovite oma suhte ellu rohkem põnevust ja tugevamaid tundeid. Üksikud Kalad võivad enda ellu leida kaaslase sügisel, kellega rahulik sõprus võib saada armastuseks.
Tervis: Tervise parandamiseks ja stabiilsena hoidmiseks peate leidma mõne aktiivse hobi ja spordiala. See hoiab tervise tugevana ja võimalikud hädad eemal.


Koostanud ennustaja ja kanaldaja – Maria Katariina Kuusing
  Soovin, et minu kanaldatud ennustus, aitaks teid kõiki luua oma aasta veel imelisemaks kui eelmine ja korrastada iganenud mustrid, mis keelavad teil kogeda õnne.

Maria Katariina Kuusing  teeb personaalseid aastaennustusi koos soovitustega, kus kirjutab iga kuu detailselt lahti. Ja vastab konkreetsetele küsimustele ning viib läbi nõustamisseansse, neile kes on jäänud hätta oma elu õnnelikuks muutmisega ning ei pääse vabaks valu ja kurbuse ahelatest. Kanaldaja on tegelenud inimestega terve oma elu, kuna sündis juba avatud kanalitega, mis vanemaks saades avatuks jäid. Ta on pühendanud oma elu inimeste tasakaalustamisele ja suunamisele. Kõik vastused on igas ühes olemas, on vaja lihtsalt natuke nõu või abi, et teada kust vajalik informatsioon kätte saada ja üles leida. Ta on valmis nende pööraste, kuid imeliste muutuste juures abiks olema!

Huvi korral kirjuta meilile: m.kuusing@gmail.com
või Facebookis : Igapäevane maagia

Need kes panevad salasõnaks " koduhaldjas" saavad - 10 % seansi soodustust!


You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate