Šokolaadised käbid
Talvised pilgupüüdjad. Maitsvad käbid.
Valmivad ilma küpsetamata.
Koostis:
3 tassi šokolaadi helbeid (nt.Chocolate Fiber) või muid neljakandilisi helbeid
6 soola pulgad (ma kasutasin paksemaid pulki)
1/2 tassi maapähklivõid
1/4 tassi Nutellat
3 spl toasooja võid
1 tass tuhksuhkurt
Sega maapähklivõi, Nutella, või ja tuhksuhkur kaussi. Vormi saadud massist koonuse kuju, seejärel pistke kõrs keskele ja hakka neljakandilisi helbeid ringiratast massi sisse sümmeetriliselt torkama.
Lisa helbeid, kuni jõuad tippu.
Murra/lõika mõne helbed kolmnurgselt pooleks ning lisage need tippu (kus kühm muutub). Kui "käbi ots jääb liiga kõrgeks, lõika pealt lühemaks, või lisa massi juurde.Sisestage paar kolmnurga tippu kõige tippu. "Lumise" efekti saad, kui puistad käbid üle tuhksuhkruga.
Vaata ka : ingveri präänikud
0 comments
Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.