No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Tahad teada, mida teevad sinu näonahaga vein, suhkur, piim ja leib

by - esmaspäev, mai 29, 2017



Kas sa teadsid, et see mida sa sööd, avaldab kõige enam just välimuses. Me ju soovime alati head välja näha, eriti milline näeb välja meie nahk, et see oleks värske, hoolitsetud, sile, kortsuvaba jne. See kuidas me toitume paistab välja aga meie keha ja naha kaudu.
Näo nahaga levinud probleemid – see on peaaegu alati halva toitumise tagajärg. Tõsiselt. See mida te sööte, avaldab kõige tähtsamat rolli teie välimuses. Maailma klassi nahahooldusspetsialist Nigma Talib kirjutas hiljuti bestselleri "Vananemise protsessi tagasi pööramine. Revolutsiooniline seest – väljapoole säramis plaan, nooruslik nahk". Nendes räägib enamasti arst kes vastutab Sienna Milleri,Charlotte Tilbury ja teiste filmistaaride ilu eest.Talib on veendunud, et see mida me joome ja sööme, avaldub otseselt meie nägudel ja enamikel naistel on ühesugused sümptomite hulk: „piima nägu”, „veini nägu”, „suhkru nägu”, ja „leiva nägu”.
Oma raamatus ütleb ekspert: „ Patsient tuleb minu kliinikusse – ja ma võin koheselt öelda millist toitu ta tarbib. Reeglina on enamik välimusega seotud probleeme põhjustatud vale toitumisega, tasakaalustamata dieediga. Ja tihti leian end sellelt, et analüüsin inimeste välimust tänaval. Vahel juhtub, et tahaksin koheselt peatada inimesi tänaval ning paluda neil vähem piima juua väi makarone süüa. Kuna on ju ilmne, et nende toitumine hävitab nahka!
Inimesed ei saa aru, mida puder hommikusöögiks, leib lõunaks ja makaronid õhtuks võivad teha nende välimusega. Paar pokaali veini päevas on põhjus kortsude tekkimisele silma ja suu ümbruses. Aga koorekaste või killuke juustu võivad põhjustada mõnedel inimestel täppide ja kotikeste tekkimist silmade alla.
Just toitumine mängib rolli teie välimuses. Igasugused probleemid seedimisega või teatud toiduainetega võivad vallandada keemiliste ja hormonaalsete muutuste kaskaadi teie kehas. Nad kiirendavad sisemise ja välimise vananemise protsessi. Ja tulemused avalduvad koheselt teie näol. Suurimat kahju põhjustavad jahutooted, piimatooted, suhkur ja alkohol.
Eriline riski tsoon on – laup, lõug, põsed ja silmad. Siin on kõige levinumad probleemid:


Piima nägu

Sümptomid: paistes silmalaud, kotid ja mustad ringid silmade all, väiksed valged täpid ja ebakõla lõual. Istuv ületunnitöö viib selleni, et enamus täiskasvanutest kaotavad võime korralikult seedida piimatooteid. See on põletikuliste protsesside tekkimisele organismis. Selle tulemusena märkate punetust, turset, kotte ja tumedaid ringe silmade all. Samuti tasub arvesse võtta, et enamik piimatooteid mida müüakse poodides, sisaldavad endas palju kunstlikke hormoone, mida farmerid söödavad oma lehmadele. See toob endaga kaasa häireid hormonaal süsteemis. Esma järjekorras kannatab selle all nägu ja suguelundid.
Kuidas seda muuta: kui te tunnete, teil on laktoosi talumatus, siis välistage oma toidulaual täielikult piimatooted kolmeks nädalaks. Jälgige oma näol toimuvaid muutusi. Kui need on märgatavad siis muutute tasapisi energilisemaks ja see tähendab, et on tulnud aeg loobuda piimatoodetest täielikult.


Leiva nägu 


Sümptomid: paistes punased põsed, tumedad pigmendilaigud kogu näol ja lõual. Gluteen, mida sisaldavad valgest jahust valmistatud toiduained, teeb võimsa löögi paljude inimeste immuunsussüsteemile. Esiteks, häiritakse õrn tasakaas sugu hormoonides. Tulemusena tekivad tumedad laigud näol ja tekivad suguelundite tööga seotud probleemid. Mõned patsiendid võivad aastaid kannatada punas lööve põskedel all, ja isegi ei kahtlusta, et kogu asi seisneb leivas.
Kuidas seda muuta: kui te arvate et leib on saanud teie jaoks probleemiks siis eemaldage see oma menüüst. Kas või kolmeks nädalaks. Vaadake kuidas muutub teie näonahk selle aja jooksul. Sel ajal pange rõhku kiudainerikastele toiduainetele ja jooge võimalikult palju vett. See aitab soolestikust gluteeni välja viia. Seede süsteemi töö paraneb ja näonahk saab terve välimuse.
Ja mida teie mõtlete sellest? Kas olete proovinud muuta oma toitumist näonaha nimel?

Veini nägu 

Sümptomid: väljapaistvad kortsud ja punetus silmade ümbruses; longus põsed, naha pooride laienemine, dehüdratsioon, kestendav nahk, nina ja põskede punetus, sügavad huule vaod. Tavaliselt need sümptomid hakkavad avalduma siis kui te hakkate tarbima veini mõned kallasid nädalas. Kusjuures põhjus pole mitte ainult veinis vaid kõikides alkohoolsetes jookides. Alkohol kuivatab nahka, mõjutab maksa, sisaldab liigset suhkrut, mis võimaldab teil unustada naha elastsust.
Kuidas seda muuta: tehke paus. Hoiduge igasugusest alkoholist kolm nädalat. Ja siis järgige reeglit 80/20: nõustuge vaid iga viiendale kutsele tarbida alkoholi sõprade või kolleegidega.


Suhkru nägu
Sümptomid: kortsud laubal, rippuvad silmalaud, kurnatud nägu, põletikulised vistrikud näol, pigmendi laigud nahal, hallikas valge naha toon. Pole midagi lihtsamat kui tarbida suhkrut: see annab energiat aitab tuju tõsta. Mõju kestab umbes kaks tundi, seega umbes kord või kaks pistate endale suhu midagi magusat on ju?
See toimib nii: te sõite magusat, veresuhkru tase tõusis järsult ja te tunnete end energilisena, rahulolevana ja rõõmsameelsena. Kuid suhkru sisaldus hakkab paratamatult kiirelt langema ja tulemuseks on lõpmatu nõiaring. Te tahate muudkui rohkem ja rohkem suhkrut. Tüüpiline narkomaani tsükkel, õige? Me ei ole valmis nimetama suhkrut narkootikumiks, kuid see tekitab ilmselgelt sõltuvust. Probleem on veel selles, et see häirib habrast tasakaalu erinevate soole bakterite seas mis on teile vajalikud seedimiseks. Ja jälle valus nõiaring, mida rohkem suhkrut te tarvitate seda vähem efektiivselt ta imendub. Niisiis seda rohkem nõuab organism seda ikka veel ja veel.
Kuidas seda muuta: lihtsalt lõpetage töödeldud maiustuste ostmine. Need šokolaadi batoonid, pirukad, tordid jne. Kui loobuda magusast igaveseks on see teile raske, hakake vähehaaval kogust vähendama. Kui te vähendate suhkru tarbimist kas või kaks korda siis märkate peagi oma naha seisukorra paranemist. Asendage kahjulik suhkur kasulikuga; sööge magusaid puuvilju ja mett.

You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate