No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Vali välja kalliskivi ja ma ütlen, kes te olete!

by - reede, mai 26, 2017



Vaata neid kalliskive ja tee intuitiivne valik ja vali välja just see kivi, mis sinu jaoks kõige ligitõmbavam on või mis sind kõige enam köidab. Tee see lihtne test ja loe oma tuleviku kohta!

1. PÄRL

Kui teie valikuks osutus- pärl, siis te olete väärikas ja uhke inimene. Olete tark, rahulik ja mõtlete alati enne, kui räägite või oma arvamuse avaldate. Sageli aitad sa teisi ja ega kõhkle tegemast head. Valides just pärli võib teid lähiajal ees oodata suuremad elumuutused.

2. RUBIIN

Kui sulle meeldib rubiin, mis tähendab, et sa oled elurõõmus, kirglik ja energiline. Sa oled alati täis energiat, ja tead täpselt mida teed ning oled valmis oma seisukohtade eest alati kogu hingega võitlema, kuid suur osa energiat läheb võitluseks tuulikutega. Sa suudad inimestes tundeid sütitada ning peale sinuga kohtumist, jäävad nad sind kaua meenutama.

3. TEEMANT

Kui valisid teemand, siis sa oled - tugev, otsustav ja uhke inimene, kes on eesmärkidele pühendunud. Sa annad enesekindlust ja usku ja jõudu elada kõikidele, kes on sinu ümber.
Sa oled sama söekas ja murdumatu kui teemant, kartmatu, vapper et  minna läbi tulest ja veest. Oluline väärtus teie jaoks - kõik uues ja uued seiklused ning ei karda kunagi pea ees seiklustesse tormata.

4. SININE TOPAAS

Inimesed, kes valivad selle kivi, on tavaliselt rahulikud ja  hoiavad enamasti jalad maas ja mõtted selged. Sellised inimesed hindad väga kindlustunnet ja stabiilsust, nad teavad, kuidas elu nautida. Sul on palju energiat, kuid see ei ole ülevoolav, vaid kindla sihiga ja eesmärkidele suunatud.
Sinu energia on rahustav ja sellel on hea mõju teistele, saad inimestega väga hästi läbi. Sul hea suhtlemisoskus ongi see, mis sind ka elus edasi aitab.

5. PERIDOOT

Kui valite selle kivi, siis peamine asi teie jaoks  on otsida oma tõelist "mina" ja harmooniat - nii teistes kui iseendas. Oled uudishimulik ja lausa kiirgad rõõmu.
Peridoot salapärane ja haruldane kivi, kuna teda leitakse kas maa alt või maale langenud meteoriitidest- sina oled sama müstiline ja haruldane ning väärtuslik.
 Sinu saatus on vürtsitatud põnevate keerdkäikude ja salapäraga. Oskad ka rutiinses ja hallis argipäevas näha oma võlu.

6. AKVAMARIIN

Te armastate kindlasti väga ookeani. Kui sind tõmbab see sinine kivi, siis on sinu sisemaailm sama sügav kui ookean.Teie tuttavad peavad teid kannatlikuks ja heaks kuulajaks. Olete energiline ja lähete julgelt vastu uutele väljakutsetele, sest kõik salapärane tõmbab sind. Teie jaoks tähendab ilus elu naudinguid ja lõbusaid hetki.Oled tundeline, kaastundlik ja hooliv, tundub, et oma isiklikesse probleemidesse suhtute ükskõiksemalt, kui võõrastesse.  Loominguliselt ja inspiratsiooni andvalt mõjub sulle öö ja kuuvalgus. Kui sa oled
tundnud, et viimasel ajal on elu liiga rahulik ja rutiinne olnud, siis pane end valmis, peagi ootavad sind seiklused.  Ainult igavus võib teid tugevalt häirida.

7. TANSANIIT

Tansaniiti armastavad kirglikud ja tundlikud inimesed.Kui valisid selle kivi, siis oled meeleline ja kirglik. Te lausa vajate armastust ja olla armastatud.Sul on eriline aura ja sinu sarm tõmbab maagilise jõuga inimesi sinu lähedusse. Teil on väga hea intuitsioon. Tunnete asju ette ja eksite harva. 
 See kivi on seotud paljuski spirituaalse maailmaga ning samamoodi tunned sina erilist tõmmet vaimsete teemade suunas. Sa pead usaldama oma intuitsiooni, see viib sind elus edasi mööda õiget rada.

8. TSITRIIN

 Kui teile meeldib Tsitriin, siis olete te kunstihingeline. Teid võib nimetada "Pikantseks Inimeseks". Olete loominguline, soe, elurõõmust pulbitsev ja heasüdamlik. Te sobite ideaalselt tööseltskonda ja olete suurepärane perekonna liige. Sa hindad head seltskonda ja sulle sobib meeskonnatöö. Sinu sõprust väärtustatakse ja oled teiste poolt austatud ning armastatud. Paljudele te olete justkui päiksekiir pilvisest taevast.

9. ROOSA TURMALIIN

Turmaliini poole tõmbab inimesi, kes on pehmed,õrnad, tundlikud ja hoolivad. Nad on ausad, väga kannatlikud ja leebed, kuid tihti naiivsed. Kuid see kaugeltki ei tähenda, et oleksite nõrguke! Kui turmaliini hõõruda, siis ta tekitab elektrit. Sama toimub ka teiega, kellele meeldib turmaliin. Kuigi olete väga vaoshoitud ja kannatliku iseloomuga, siis teid endast välja viies võite sädemeid loopida ja  võimeline enda õiguste eest vägagi jõuliselt võitlema ja nõudma seda, mis kuulub sulle.

10. AMETÜST

Olete tark, arukas ja väga liikuv inimene, kui valisite selle kivi. Sinu mõistus viib sind elus edasi ja sinu fantaasia nakatab teisi. Te olete täis energiat ja enesekindel. Pole miskit, mis teid peataks teie teel ja te ei peatu sa enne, kui soovitu on teil käes. Vaatamata sellele, et naudite elu, olete suurepärane lapsevanem, sest suudate oskuslikult oma elus balansseerida distsipliini ja lõbustuste vahel.



You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate