Kuidas valida kõige maitsvamat arbuusi
Meile kõigile maitseb suussulav ja magus arbuus, aga mitte alati ei õnnestu koju just see kõige maitsvam arbuus. Siin on mõned nipid, mis aitavad ilma lahti lõikamatagi leida arbuusi kastist just see kõige magusam kera :)
Maitsva ja küpse arbuusi välised tunnused:
Suur, kuid mitte raske
Koputamisel on heli tuhm
Pigistamisel krigiseb
Puuduvad sisselõiked ja praod
Kuivanud sabaots
Väljakujunenud triibud kestal
Kollane maapinna laik küljel (mitte eriti suur)
Läikiv välispind, tuhmi katteta.
Arbuuside müük peaks toimuma selleks ettenähtud kohas.
Müügikoht peab asuma varju all.
NB!Ärge ostke arbuuse, mille koor on kahjustatud või sellel on juba sisselõiked. Arbuusid peavad asetsema 20 cm-tel spets. alustel. Kindlasti küsige müüjalt …. tõendit, et veenduda toote kvaliteedis. Enne tarvitamist peske arbuus harjaga ja kuivatage kuiva rätikuga.
0 comments
Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.