No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Jalgade asend istudes reedab teie isiksuse loomuse

by - reede, november 09, 2018



Kui te istute, siis on teil kindel istumistiil, kas teadsite, et teie jalgade asend reedab Teie kohta väga palju. Kui on aega , siis jälgi ümberkaudseid inimesi järgmine kord enda ümber  saa teada ühtteist nende iseloomu kohta.

Positsioon A

Need inimesed arvavad, et probleemide eiramine paneb need justkui iseenesest kaduma, kuid kahjuks pole see nii. Nendel inimestel on komme oma mured teiste kaela veeretada ja nendega ise mitte tegeleda, et mitte oma väärtuslikku aega raisata.
Selliste isikutega on kerge suhelda – nad on huvitavad, loomingulised, võluvad ja veidi lapsikud. Tihti nad enne ütlevad ja siis mõtlevad ning see võib tekitada arusaamatusi.

Positsioon B

Antud insikud on elava kujutlusvõimega unistajad. Neis on palju häid ja huvitavaid ideid. Nad ei armasta rutiini sellepärast armastavad nad reisida, et kohtuda uute kohtade ja inimestega.
Neil pole mingit probleemi alustada otsast peale, kui nad pole millegagi rahul. Nad ei kuluta aega kehvadele suhetele ja ega tööta sellistes kohtades, mis neile huvi ei paku.

Positsioon C

Need on mugavuse inimesed. Nad kaaluvad kaua, enne kui midagi ostavad, sest et peavad oma valikutes kindlad olema. Kõik peab olema täiuslik. Nad on väga valivad, olgu selleks kas riided, kingad, parfüümid või ükskõik mis asi.
Veidi on probleeme keskendumisega sest neil on ekslev meel. Teistele võib see ülbusena tunduda, kui nad ei pane tähele, mida teised neile räägivad.

Positsioon D

Need inimesed on täpsed ja neile ei meeldi ka kui teised hilinevad. Rahuarmastajad, intelligentsed ja haavatavad isikud, kellele rahu on äärmiselt oluline.
Vihkavad tülitsemist ja nad tunnevad end ebamugavalt, siis kui peavad teistele liiga palju emotsioone välja näitama. Suudlemine on nende jaoks midagi väga intiimset ning sellepärast ei tee nad seda  teiste inimeste ees.
Inimesed, kes istuvad samasuguses asendis, kuid nende tallad on maas, on väga avatud ja neil ei ole probleemi oma tunnete väljendamisega. Nad võivad tunduda väga ebaviisakatena.
Nende kodu on nende pühamu, kus nad saavad end täielikult välja puhata. Nad ei aktsepteeri kriitikat, sest nad võtavad seda isikliku rünnakuna ning asuva end kohe kaitsma.

Positsioon E

Need on inimesed, kellel pole kunagi kiire ja nad usuvad, et kõik tuleb just siis kui vaja. Nad on päris kangekaelsed ja järjepidevad, ega loobu kunagi enne, kuni on saavutavad oma eesmärgi.
Neile inimestele on nende välimus väga oluline, ning nad on selle nimel nõus palju vaeva nägema ning investeerima, kuid see võib olla märgiks mõningasele ebakindlusele. Nad ei talu üldjuhul väga kriitikat.


You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate