No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Vähki hävitav tinktuur

by - kolmapäev, november 21, 2018



Selle retsepti lugu saab alguse juhuslikust kohtumisest ühe inimesega, kes seda retsepti jagas.

Kas oli see1982 või 83 aastal, kui minu tuttavale rääkis üks võõras naine endast: Lugu sai alguse sellest, et tema, kui vähiga patsient kirjutati haiglast välja ilma, et oleks operatsiooni tehtud. Talle soovitati ühte retsepti, mille ta pidi hakkama sisse jooma (mitte määrima!). See naine avaldas väga tugevat muljet nagu inimene, kes lootusetus olukorras leidis eneses jõudu asuda üksinda võitlusesse surmava haigusega ja sellest võitu saada.

Alustades ühest tilgast, suurendades kogust iga päev ühe tilga võrra kuni 10 tilgani, seejärel juua 10 tilka 10 päeva, seejäral hakates vähendama kogust ühe tilga võrra päevas kuni nullini. Peale selle ohtlikult mürgise tinktuuri võtmist 15 - 20 minuti pärast peate jooma peedimahla millele on lisatud porgandi või sidruni, või õunamahla sellisel kujul, et kogus oleks vähemalt 100gr. (proovi seda jooki juua, alustades 2 - 3 lusikatäiest, peedimahlal on liiga spetsiifiline maitse ja veel tühjale kõhule).

NB!Kirjutan veelkord, et see pole retsept!!!
Ja sellel tinktuuril pole tehtud ka ühtegi uuringut! Kõik peavad aru saama, et selles kultuuris on suur konsentratsioon mürgist solaniini. Mitte ükski arst ei julge seda soovitada isegi mitte pealt määrimiseks ... Kuid kõigil on valikuvõimalus.

Idandatud kartuli tinktuur. Võtke idandatud kartuli (kartul peab olema roosa, punane või tumeroosa.) valged kasvud. Selleks tuleb kõik idud lõigata, muljuda ja asetada pooleliitrisesse, eelistatavalt tumedast klaasist purki. Kasvud panna purki ja valada need üle viinaga nii, et see kataks korralikult idusid, jäta ca 3-4 cm purgi pealt vaba ruumi. Lasta niimoodi seista pimedas soojas kohas 2 nädalat. Peale seda tuleb tiktuur filtreerida, seejärel võib ravimit kasutada.

You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate