No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Novembrikuu horoskoop- Vabane valudest ja lase sisse armastus!

by - pühapäev, november 04, 2018


 Lahenda ära probleemid ja mured ning muuda vanu mustreid enne uue aasta algust! Vabane valudest ja lase sisse armastus!

Kaljukits:
Naine: Ette võib tulla perekonna tüli või konflikt lähedastega. Vananenud seisukohad võivad olla tüliks nooremale generatsioonile või ei kattu lähedaste seas arvamused, mis tekitavadki tüli. Olukord laheneb kõige kiiremini, kui lased aega lihtsalt mööda ja püüad aksepteerida kõiki arvamusi.
Mees: Võid kaotada mõõdutunde ja süüdistada hiljuti juhtunus vaid iseennast. Püüdke vältida enesesüüdistamise lõksu langemist. On oht, et raiskad väärtuslikku aega ja energiat muretsemise peale, unustates, et suudad välja tulla ka kõige keerulisematest olukordadest suurepäraselt.

Veevalaja:
Naine: Seisak. Suhtes võib olla viljastumisprobleem või mõni muu emotsionaalne ummik takistada armastuse kasvamist ning tuua kaasa seisaku ja tühjuse. Võid tunda hirmu et sul pole küllaldaselt aega või emotsionaalset energiat, et olla koos lähedaste sõpradega, sugulaste või lastega.
Mees: Rahu, nauding. Valitseb harmoonia, kuna kõik konfliktid ja mured on hetkeks lahendatud. Kord on taastatud, raha voolab ja saad nüüd nautida emotsionaalsed kui ka finantsilist kindlustunnet, mille nimel oled vaeva näinud. See on ka koduseelu väärtustamise aeg.

Kala:
Naine: Plaanide elluviimiseks pole kuigi sobiv aeg ja koostöö teistega võib olla raskendatud.
Viivitus toob kaasa pettumuse, võib-olla tuleb reisid ja erilised sündmused edasi lükata. Edu on aga siiski käeulatuses ja saabub kui olete kannatlik.
Mees: Ekslik kohtuotsus. Tehakse sulle ebasoodne otsus või muutub selge olukord tarbetult keeruliseks ning tõsiasju varjatakse. Teised võivad tegutseda eelarvamuslikult ning sa ei pruugi märgata neid, kes võiksid sind sellel raskel ajal aidata. Suhtu endasse leebelt ja jää oma uskumustele kindlaks.

Jäär:
Naine: Täitub mõni soov või eesmärk, mida oled kaua oodanud. Hakkad elama elu, millest oled unistanud. Heade uudiste, sõprade ja seltskondliku elu aeg. Samuti on tervis väga hea ning ka raha asjad on suurepärased sel kuul.
Mees: Ettevõtmised saavad tuule tiibadesse ning kaua peetud plaanid hakkavad täituma. Viivituste vältimiseks pööra täielikult tähelepanu detailidesse.

Sõnn:
Naine: Ees on ootamas lahing, mis tuleb probleemile lahenduse leidmiseks vältimatult maha pidada. Sa tunned piisavalt energiat ja jõudu, et oma eesmärgid täide viia ja asud plaani välja töötama. See lahing võib olla nii sisemine kui ka valises maailmas.
Mees: Pingeline olukord ägeneb. Üritus või ettevõtmine on ebaõnnestunud, kuid hirm alandamise ja pahatahtliku kriitika objektiks sattumise ees ei lase sul tehtud vigu tunnistada. Allakäiguspiraali peatamiseks tuleks vead omaks võtta, ükskõik kui valus see ka on.

Kaksik:
Naine: Inspiratsioon ja juhtimine. Teie eesmärk on praegu selge ja jõud selle saavutamiseks olemas. Saad mineviku kogemustest tarkust ja ühendad selle oma tuleviku loomisega. Looge enda ideedele tugev ja viljakas pinnas just praegu. Soodne aeg ettevõtmiseks ja plaanide alustamiseks.
Mees: Oled valmis oma unistusi teoks tegema. Ees on ootamas mõni tähtis reis või edukas kordaminek. Kõik soosib edu saabumist, seega andke ärile hoogu, tegelege suhetega või võtke midagi hoopis uut ette.
Kõik läheb ladusalt, sest liigute pärivoolu ja olete tulvil energiat ja ideid.

Vähk:
Naine: Armukadedus, truudusetus. Võid tunda emotsionaalset kui ka finantsilist survet oma elus. Samuti võid kokku puutuda sõbra või kallima truudusetusega. Keegi võib sind reeta või olla ebausaldusväärne sinu elus. Pane fookus iseennasse ja usalda oma sisetunnet. Selle järgi tead, keda usaldada võid.
Mees: Tasu jääb tulemata. Ootad küll, et teised sind tunnustaksid, ent sind jäetakse kõrvale ega hinnata piisavalt. Vaid ühele tulemusele keskendudes võib mõni teine, pisut avaram võimalus kusagil kahe silma vahele jääda.

Lõvi:
Naine: Muutus elus. Üks periood hakkab lõppema, kas inimsuhetes, tööalaselt või tunned ennast uuenemas ja uut kurssi elus võtmas. Ole rahulik ja lase muutustel enda ümber lihtsalt kulgeda. Nii toimub see kõik võimalikult valutult ja ees on ootamas säravad ajad.
Mees: Ole ettevaatlik osava manipuleerjia ja ära kasutaja suhtes. Keegi ebasiiras inimene on sinu elus ja jätab su vale informatsiooniga maha. Kontrolli kõiki dokumente ja lepinguid ülima hoolega, märka ka väikeseid valesid.

Neitsi:
Naine: Kokkuhoidlikkuse aeg; sul tuleks vältida inimest, kellel on rahaprobleemid. Ees võivad olla suuremad väljaminekud või kulud ning pead oma raha asju hästi planeerima sel kuul. Õnneks ei kesta olukord kaua. Samuti ole ettevaatlik liigse söömise ja ostlemise suhtes.
Mees: Edu. Käes on ilusate asjade aeg; armastus, puhkus ja rahu. Võib tulla mõni reis või rännak, mis on pigem kosumisvõimalus kui seiklus. Mõnede neitsi meeste jaoks võib see aeg tähistada ka armumist või isaks saamise õnne.
Tuleks hooltkanda suhete ja perekonna eest.

Kaalud:
Naine: Sind hoolitseb hoolimatu atmosfäär. Kas sina või keegi teine kulutab raha arutult või mõtlematult ning tühjendab otseselt teie rahakotti. Ükskõik mis moel see toimub, raha lihtsat kaob käest. Samuti hoiatatakse sind ettevõtmiste venimiste eest rahastamiseprobleemide tõttu.
Mees: Raskele tööle järgneb läbimurre, millega kaasnevad uudised kauaoodatud preemiast või vastuseisu lõppemisest. Lahenebad probleemid ja küsimused ning sind ootab tunnustus. Lahenevad lepingu- ja tööküsimused. Olukorrad leiavad soodsa lahenduse ja võid uhkust tunda.

Skorpion:
Naine: Talitse põhiinstinkte. Hoidu liigsest söömisest ja rahakulutamisest. Tegemist tuleb raskete emotsioonidega, näiteks vihaga. Võib-olla kipute probleemide eest põgenema, selle asemel, et neile vastu astuda.
Mees: Küpsus ja ettenägelikkus aitavad teha soodsat otsust. Varasemad pinged ja lepingud leiavad lahenduse. Samuti võib toimuda armuelus taasühinemine peale ebakindluse perioodi.
Kui oled eesmärgi nimel valmis riskima, soovitatakse sul nüüd järgida oma sisetunnet ja edasi liikuda täisvõimsusel.

Ambur:
Naine: Uus tarkus. Enesekindluse kasvades tugevneb ka sinu intuitsioon. Tajud ennast liikuvat õigel rajal, loovalt ja vaimselt. Mis puudutab inimesi ja kohti siis toimi sisetunde järgi – nad võivad sind juhatada teadmiste uuele tasandile.
Mees: Ilmub keegi, kes pakub sulle abi. Hindad kõrgel toetust, mida pakub kolleeg, sõber või hea tuttav, kellega teil on ühised eesmärgid või elustiil.
Võta vastu edasi liikumseks see abi. See tuleb igati kasuks.


You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate