No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

LÜMFISÕLMEDE SÜSTEEMI PUHASTAMINE

by - reede, aprill 26, 2019



Inimese keha toodab igapäevaselt jääkaineid, lisaks saab ta neid ümbritsevast keskkonnast õhu ja toiduga. Organismi kogunenud jääkained põhjustavad tervisehädasid, millest kõige tavalisem on väsimus, ebamäärased kõhu- ja liigesevalud, migreen, samuti kõikvõimalikud nahahädad sügelusest tselluliidini.  Vananemise, väheliikuva eluviisi, stressi, haiguste ja üksluise toidusedeli tõttu võib nende elundite tegevus aeglustuda.
 Lagritsa-magusjuure siirup: see siirup teeb sinu organismiga imesid! 
Siin ongi retsept: 1spl lagritsajuure siirupit lahjendatult  klaasitäies kuuma veega  ja juua seda tühja kõhuga. 
Kogu lümf hakkab vedelikku välja ajama. Ja ärge imestage, kui teil hakkab nina jooksma näiteks. Tunni jooksul on kõik šlakid kogunenud soolestikku. Suurim kogus lümfisõlmi asub soolestikus - neid on kümneid tuhandeid! Ja kui sel ajal tuleb soolestikku sorbent – Enterosgeli pasta, siis see kogub endasse kogu mustuse ja viib selle organismist välja. 1spl. enterosgeli pastat tuleb sisse juua 1 klaasi veega. Ja alles 1,5 – 2 tunni pärast võib alles süüa. Enterosgeli pasta on kõige parem enterosorbent, see viib organismist välja kogu mustuse ja jätab alles kõik vitamiinid ja mineraalained. Puhastamise kuur on 2 nädalat. Selle tulemusena hakkab lümf liikuma alt – üles mitte 3 kuud vaid 2 nädalaga. Tänu sellele retseptile teil saab nahk puhtaks ja paraneb tervis, allergiad mööduvad, normaliseerub vererõhk ja palju muudki. 
 Alguses võib olla ägenemine, kuna organist hakkab tugevalt puhastuma, kuid mõne päeva pärast see kõik möödub. 
Enterosgeli võib asendada teiste absorbentidega, kuid enterosgel on kõige parem sorbent, mis kujutab endast tarka käsna, mille suurus vastab molekuli kahjulikele ainetele. Kasulikke aineid see preparaat ei kogu. Enterosgel ei imendu seedetrakti. Liigub loomulikul moel läbi soolte. Enterosgel imeb endasse toksiine, kahjulikke baktereid ja viiruseid, mis 7 tunni jooksul viiakse organismist välja.

Patsiendid räägivad enda ja tuttavate kogemusest peale lümfide puhastamist:
- "Mul kadus krooniline köha, mis kestis aastaid ja teadmata põhjusel. Uuringutel käisin ma mitmeid kordi kuid arstid ei suutnud selle põhjust selgitada ning köha jäi. Nüüd ma ei köhi üldse. "
- "Isal vähenes köha, päris ära see ei kadunud, kuna ta suitsetab päris palju juba 30 aastat. Samuti said isal puhtaks põskkoopad, nendega oli ta hädas terve elu, ning tol ajal me ei teadnud, et seda põhjustas must lümf, mustus oli sinna kogunenud tervest organismist ning ta toitub ka valesti. 
- "Eluaegsed peavalud möödusid, mis olid samuti põhjustatud mustast lümfist. Vererõhk muutus selliseks nagu 20 aastat tagasi ja on stabiilne. Emal möödus allergia. "
Samuti puhastab lümfisüsteeme saun ja toorete juurviljad, puuviljade ning marjade söömine. Enterosgeli võib asendada teiste absorbentidega, kuid enterosgel on kõige parem sorbent, mis kujutab endast tarka käsna, mille suurus vastab molekuli kahjulikele ainetele. Kasulikke aineid see preparaat ei kogu. Enterosgel ei imendu seedetrakti. Liigub loomulikul moel läbi soolte. Enterosgel imeb endasse toksiine, kahjulikke baktereid ja viiruseid, mis 7 tunni jooksul viiakse organismist välja.

You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate