No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

MITU LAST TE SAATE?

by - teisipäev, aprill 30, 2019


Inimest huvitab alati, mis ootab teda tulevikus. Kas on võimalik kindlaks teha mitu last tal saab olema? Tuleb välja, et saab. Uurime kuidas seda teha.

Laste hulga määramise üheks kõige populaarsemaks võimaluseks on hiromantia. See on teadus, mis uurib inimese peopesa ning leiab seal olevate joonte põhjal seoseid saatusele. Tegelikkuses me esitame tihti hiromantia spetsialistidele küsimuse, palju saab meil lapsi olema. Kuid, et saada vastust sellele küsimusele ei pea ilmtingimata vastuse eest välja käima suuri summasid vaid tasuks proovida ise sellele küsimusele vastust leida uurides oma peopesal olevaid jooni. Laste hulga eest vastutab naisel käel olev laste joon.


Need asetsevad peopesa välisel küljel väikese sõrme all. Need on lühikesed horisontaalsed jooned ja veel näitavad need jooned armusuhteid. Just neist joontest hargnevad laste jooned. Laste jooni on kahes variandis, nii pikad kui ka lühikesed. Tavaliselt räägib lühike joon sellest, et neiu saab tütre emaks ja pikk – et tuleb poeg. Armastuse jooned kulgevad alt üles seepärast tuleb esimeseks lugeda alumist joont. Alumine piir on südamejoon ja ülemine lõpeb väikese sõrme alguses. Abielu või armastuse joone abil on kerge aru saada missugusest suhtest sünnivad lapsed. Laste joon ei räägi mitte ainult sündivatest lastest kuid ka abortidest ja katkenud rasedustest. Kuid selliste variantide juhul võib joon kulgeda mitte otse aga kõverustega. Aga kaksikud on naise käel tähistatud spetsiaalse märgiga see näeb välja nagu suur V täht.


Huvitav on see, et neil kes on paremakäelised näitavad vasakul käel olevad jooned laste hulka ja paremal käel on nende reaalne number. Juhtub ka nii, et abielus naisel on käel üks joonte arv aga mehel teine näiteks mehel on 3 joont aga naisel vaid 2. See võib rääkida sellest, mehele on antud omada kolme last, kui on võimalik, et saab vaid kaks. Või siis on mehel juba abielu väline laps teise naisega. Kui see naist häirib siis on parem pöörduda hea hiromandi poole, et see hajutaks kõiki kahtlusi.

You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate