Krõbedad küüslauguleivad
Mõnus krõbisev vahepala, mis sobib hästi niisama krõbistamiseks, kui õlle kõrvale
Vaja läheb
tumedat leiba (300 gr)
küüslauku (3-4 küünt)
õli
soola
Valmistamisõpetus
- Lõika leivast ühesuurused kangid
- Purusta küüslauk küüslaugupressiga.
- Pane kaussi purustatud küüslauk, lisa õli ja sega küüslaugu hulka natukene ka soola.
- Sega kausis õli-küüslauguseguga või määri leiva tükid seguga.
- Lülita ahi sisse, seejärel võta ahjuplaat lisa ahjuplaadile natukene õli.
- Laota leivad ahjuplaadile ühtlase kihina
- Tõsta seejärel ahju ja pane 225 kraadi juures umbes 20 minutiks küpsema. Sega küpsetamise ajal paar korda - siis küpsevad leivad ühtlaselt.
0 comments
Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.