No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Krõbedad küüslauguleivad

by - reede, mai 24, 2019



Mõnus krõbisev vahepala, mis sobib hästi niisama krõbistamiseks, kui õlle kõrvale

Vaja läheb

tumedat leiba (300 gr)

küüslauku (3-4 küünt)

õli

 soola


Valmistamisõpetus
  1. Lõika leivast ühesuurused kangid
  2. Purusta küüslauk küüslaugupressiga.
  3. Pane kaussi purustatud küüslauk, lisa õli ja sega küüslaugu hulka natukene ka soola.
  4. Sega kausis õli-küüslauguseguga või määri leiva tükid seguga.
  5. Lülita ahi sisse, seejärel võta ahjuplaat lisa ahjuplaadile natukene õli.
  6. Laota leivad ahjuplaadile ühtlase kihina
  7. Tõsta seejärel ahju ja pane 225 kraadi juures umbes 20 minutiks küpsema. Sega küpsetamise ajal paar korda - siis küpsevad leivad ühtlaselt.
Kui tahad teha juurde dipikastet, siis dipikastme valmistamiseks sega kokku hapukoor, sool ja pipar. ning maitserohelised ( kindlasti tilli! )


You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate