No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Pihlaka-õunapüree

by - kolmapäev, september 11, 2019


Hoidised pihlakaga on uus ja huvitav maitseealmus, mille olen just see aasta enda jaoks avastanud. Siin jälle üks põnev hoidis.

500 g pihlakamarju

500 g õunu

3 dl vett 

800 g suhkrut

Vanilje


Valmistamine:

Pese pihlakamarjad ja pane ööpäevaks sügavkülma või lisa 0,5 tl soodat enne keema panemist.
Keeda pihlakaid eraldi ja riisu vaht.
Seni kui pihlakad keevad, pese, koori ja tükelda õunad. Lisa õunad ja keeda umbes 30 minutit, kuni õunad on pehmed. Eemalda vaht ning püreesta saumikseriga marjad ja õunad. Nüüd lisa suhkur ja vanilje ning keeda mõni minut.

Tõsta steriliseeritud purkidesse ja kaaneta.

You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate