No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Millest räägb sinu kodu uks

by - neljapäev, august 27, 2020



Veedade (india astroloogia) reeglites on uksed ja aknad maja oluline osa. See on esimene samm teie koju, kutsudes sisse energiaid, ja kui uksed ja aknad on puhtad ja ilusad, siis meelitavad nad majja head energiat. Sarnased tõmbavad sarnaseid, nii et sellest rääkides pidasid vedad silmas ka uksi ja aknaid ning püüdsid neid ilusaks muuta tehes neile erinevaid nikerdusi ja kaunistusi. Uksed on nikerdatud, puidust kaunite luukidega aknad.

Krigisevad uksed või põrandad reostavad kodu õhustiku. Seepärast tuleks viivitamatult kriuksuma hakanud uksehinged õlitada.

Eemaldage sissepääsu juurest kõik takistused. Pange tähele, mis asub välisukse kõrval. Ärge hoidke välisukse läheduses prügi, määrdunud pesu, vanu esemeid, kaste, kumme jms. See blokeerib majja siseneva energia voolu.

Veedade traditsioonides olev sissepääsuuks oli kaunistatud sümbolitega või sissepääsu ette oli riputatud riie, kraabitud uksepiidale/maalitud ruunimärk või kaitsemärk. Ja koridoris peaks olema piisavalt valgust. Kui koridoris on valgus hämar, lisage sinna lampe.

Välisuks näitab meie võimet oma ellu midagi uut vastu võtta või tunnistada! Ja kui see on määrdunud, kui selle lähedal on prahti, siis tõenäoliselt ei lähe hea energia seda teed mööda teie koju. Andke endast parim, et teie välisuks atraktiivseks muuta!

You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate