No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Sõrmepikkus pajatab sinu iseloomust

by - reede, august 28, 2020



Kes oleks võinud arvata, et sõrmede pikkus näitab nii palju sinu iseloomu kohta?
Vaata järgi, kuidas tulemused sinu iseloomuga õhtivad.

NIISIIS, PANE OMA VASAK KÄSI LAUALE JA VAATA HOOLIKALT sõrmuseSÕRME JA NIMETISSÕRME, SIIS LEIDA PILDIL VALIK, MIS SOBIB. KAS A, B või C.

A) Sõrmuse sõrm on pikem kui nimetissõrm ehk Sarmikas ja mõistlik inimene

Öeldakse, et sellised inimesed on vastupandamatud on välimuselt väga veetlevad. Neil on oskus näidata teistele oma parimat külge ning nad oskavad ka soovi korral musta valgeks rääkida. Nad suudavad kiiresti erinevatele probleemidele leida lahenduse. Nad on suure empaatiavõimega. Lisaks pole nende inimeste jaoks elus riskide võtmine mingiks probleemiks. Inimestel kellel on sõrmusesõrm pikem, on kõige paremad töövalikud seotud: Sõjaväeteenistuse, müügitöötamise, inimeste juhtimisega.
Selliste sõrmedega inimesed on ka osavad ristsõnade lahendajad ja puzzlede kokkupanijad.Teadlased on täheldanud, et pikemate sõrmuse sõrmedega inimestel on tavaliselt parem sissetulek kui neil, kel vastav sõrm on lühem kui nimetissõrm.

B) Nimetissõrm on pikem kui sõrmuse sõrm ehk enesekindel, jalad maas inimene

Need inimesed on kindlad ja leiavad igast olukorrast väljapääsu. Jah, sa oled sündinud inimesi juhtima, kuid see ei tähenda valitsemist ja võimu, vaid seda, et inimesed näevad sind otsusekindlana ja nad pöörduvad sinu poole, kui otsivad vastuseid küsimustele/ probleemidele, sest sa oled valmis neid aitama.Arvatakse, miskipärast, et need inimesed on väga enesekindlad, ennasttäis ja ülbed. Sest neile meeldib töötada üksi rahus ja vaikuses, ja nad ei armasta, kui neid siis segatakse ning ei salli ka, kui neid vabal ajal tülitatakse. Nad naudivad üksinda olemist, on väga oma eesmärkidele pühendunud ning rühivad aina uute sihtemärkide poole. Sina võid teisi õpetada ja neile õiget teed näidata, kuid sa ise ei lähe kunagi endaga vastuollu.
Elukutsed talle sobiks on õpetaja, poliitik, kirjanik eriti psühholoogia, isikliku kasvu arendamine jne

C) Nimetissõrm ja sõrmuse sõrm on ühepikkused- rahuarmastaja

Kas olete märganud, et paljud sõbrad ja ka võõrad soovivad teiega kõige isiklikumaid teemasid jagada. Oled hea kuulaja ja jätad tasakaaluka ja harmoonilise inimese mulje. Kuulad rohkem, kui ütled, kui räägid siis sa kaalud sisuluiselt iga sõna.
Kuna olete kaastundlik ja rahuarmastav, siis elukutsetelt sobivad teile meditsiin, sotsiaaltöö või psühhiaatria.
Selliste sõrmedega inimesed on rahu armastavad ning tunnevad end ebamugavalt, kui on sattunud kellegagi konflikti. Neile meeldib üle kõige harmoonia ja sõbralik õhkkond. Nad proovivad kõigiga hästi läbi saada. Oma suhetes on nad truud ning õrnad ja hoolivad oma kaaslase suhtes. Kuid neil on ka oma varjatud külg, nende rahuliku natuuri ja heatahtliku loomu varjus peitub söekas võitleja - nad armastavad rahu, kuid vajadusel sõdivad selle nimel. Neile on väga oluline organiseeritus ja ettevõetu sujuv teostamine.

You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate