No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

VÄRVIGAMMA RAKENDAMINE ehk värvide mõju kehale

by - teisipäev, august 25, 2020


Uskumatu küll, aga värvidel on oluline osa inimesele ja isegi tema käitumisele. Vaatame järgi millist mõju igaüks neist meile annab.

1. Valge pehmendab ja niisutab nahka, valged riideid kandvad naised on seda juba iidsetest aegadest peale märganud.

2. Punane on kasulik neile, kes kergesti külma tunnevad ja külmetavad - see muudab lihased liikuvamaks ja liigesed elastsemaks.

3. Roosa värv aitab kaasa seedimisele.

4. Oranzil värvil on vananemisvastane toime. Samuti avaldab see soodsat mõju seedimisele ning vastutab neerupealiste eest, mis aitab astma ja bronhiidi korral.

5. Roheline aitab võidelda kasvajatega! See rahustab peavalu ja ravib sapikivihaigust. Sellel värvil on  hea mõju ka unele.

6. Helesinine on justkui antiseptik, see on efektiivne neuroloogiliste valude korral. See värv vastutab kõri nina ja kilpnäärme eest. Kõne, hääle ja hääle kurgu probleemidega võib sinine sind  aidata väga tõhusalt.

7. Kollane vastutab naha, päikesepõimiku, maksa ja närvisüsteemi eest. Pole üllatav, et kollane aitab võitluses tselluliidiga. See aitab organismist väljutada toksiine ja kõike muud ebavajalikku.

8. Sinine vastutab ajuripatsi ehk hüpofüüsi, selgroo ja seljaaju eest. See on kogu spektri tugevaim antiseptik, aga ka kõige võimsam unetuse ravim. Sinine soodustab kudede uuenemist.

9. Violetne/lilla on efektiivne kõigi põletikuliste haiguste korral, aitab südame löögisagedust alandada.

10. Ainult halli ei kasutata raviks, kuid ta on suurepärane diagnostik ja ennustaja.

Värvi mõju psühholoogilisele ja emotsionaalsele seisundile:

1. Valge võib pilvisel päeval toonida, see aitab üle saada jäikusel.

2. Punane - jah me kõik teame seda - on sensuaalsuse sümbol ja sümboliseerib seda, et olete valmis suheteks vastassugupoolega. Kui inimene on pahane või on lihtsalt šokist läbi elanud, proovige vältida punast värvi. Kui vajate elus uut impulssi, julgustust - siis just kasutage seda värvi.

3. Roosa, erinevad toonid roosa aitab teil leina ja kaotusvalust üle saada. See värv kutsub esile mugavustunde ja aitab kriitilistes olukordades - ebaõnnestumiste, ebaõnne, kurbuse korral proovige seda värvi kasutada.

4. Oranž. Ränk üleelamine, enesehinnangu langusest aitab nimelt oranž värv sellest üle saada. Kui te ei aktsepteeri oranži värvi, näitab see, et kardate elus edasi liikuda, kuna teil on minevikus ebaõnnestumisi, kaotus või lein. Need plokid saab eemaldada just oranž.

5. Pruun, see on maa värv, võib pakkuda vaikse pelgupaika ja tuge ärevuse ja rahutuste ajal.

6. Kollane puhastab, neutraliseerib ärevust, tumedaid mõtteid ja võimaldab teil enesehinnangut tõsta!

7. Helesinist  saab kasutada ebaviisaka käitumise pehmendamise ja empaatia tekitamiseks, see võib samuti aidata teil reaalsusega leppida ja emotsionaalset valu ravida. Kui otsustate kaalust alla võtta, ärge kasutage seda värvi riietust.

8. Roheline aitab teil kohaneda tundmatus ümbruses. See ravib ärritunud närvisüsteemi ja toob lohutust.

9. Sinine hävitab mitte ainult mikroobid, vaid ka astraalse reostuse. See kustutab mälust valusad mälestused ja aitab vabaneda ebavajalikest harjumustest.

10. Lillat värvi tuleks kasutada ainult koos teiste värvidega, kui seda on liiga palju, siis põhjustab see depressiooni. See on juhi värv, selle kasutamine aitab arendada juhi omadusi. Seda värvi ei soovitata kasutada lastega tihedalt läbikaivatele inimestele ja töötades nendega koos.

11. Hall edendab meelerahu ja mõjub soodsalt kergemeelsusele. See rahustab ka ärritunud närve.

12. Must on pimeduse värv, kuid paradoks on selles, et pimeduse südames on valgus. Lihtsalt vähesed inimesed julgevad nii sügavale pimedusse vaadata. Seetõttu aitab must meil endasse vaadata ja avaneda. Kuid ärge unustage, et pärast musta värvi kasutamist on parem pöörduda tagasi paljude erinevate värvide juurde!
See värv peidab meile tundmatuid ja uurimata alasid. Samuti peidame end maailma eest mustasse - kui me ei taha ühendust võtta ja avaneda. Seega on must tundmatu, kinnine värv. Universaalne kaitsevärv ja energiavahetuse lõpetamine välismaailmaga. Enda jõu taastamise värv et saaksid kosutust ja puhkust.



You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate