No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Kuidas tähistada 2024. aasta Rohelise Puudraakoni aastat

by - neljapäev, detsember 28, 2023



Uue, 2024. aastani pole enam palju aega jäänud. Ja väga oluline on ette teada, kuidas uut aastat õigesti tähistada, mis Hiina kalendri järgi on Rohelise Puudraakoni aasta. Me õpetame teile, kuidas tähistada selle aasta tulekut, et mitte lasta oma õnne käest, haarates selle müütilise metsalise sabast.

Mida sümboliseerib roheline puudraakon? Draakoni roheline värv räägib selle paindlikkusest ja nõtkusest. Kuid see pole veel kõik, mida tema kohta teada on vaja. 

Draakon on väga autoriteetne loom, Hiina keiserliku võimu sümbol. Ega ilmaasjata pole Draakoni kujutist näha paljudel kõrgeima võimuga seotud hoonetel. Kuid tavalistel inimestel oli keelatud draakonit "puudutada", mis võib põhjustada väga tõsiseid tagajärgi. Kuid ärge kartke ette: aasta sümbolina pole draakon sugugi kuri. Vastupidi, arvatakse, et kõige edukamad aastad mööduvad tema egiidi all.

Nii et 2024. aastal kogevad paljud õnne, ootamas on palju positiivseid muutusi ja lahendust pikaajalistele probleemidele, sest roheline värv, rahu, diplomaatia ja kohanemisvõime värv lisab mõjujõudu. Ja roheline on inimeste värv, nii et draakon on tavainimestele väga soodne.
 
Kuidas siis uut aastat 2024 tähistada?

Loomulikult peate valmistuma. Roheline draakon jääb 2024. aasta elemendi - puu üle väga rahule ja see on väga sümboolne, kuna me saame kasvada nagu puu, peamine on teha õigeid jõupingutusi ja mitte unustada, et ilma hoolitsuseta võib puu närtsida. Seetõttu suunake kõik oma jõupingutused haridusse, õppige midagi uut ja kasulikku. See aasta tuleb karjeristidele edukas.

Aastal 2024 on väga lai valik asju, mis õnne tõmbavad. Kõigepealt tehke pilt puust. Need võivad olla erinevad variatsioonid: bonsai puud, dekoratiivpuud, puud kujutavad maalid. Inimesed peaksid ostma lopsaka võraga puukujulisi ripatseid, sest lopsakas kroon sümboliseerib tervist ja pikaealisust. Las Draakon kaunistab patju, kalendreid, tekke ja muid tarvikuid.

Parim viis uut aastat 2024 tähistada pole kodus. Draakon armastab olla tähelepanu keskpunktis, nii et jäta rutiin rahulikumaks aastaks ja mine julgelt lärmakatele pidustustele: peole, loodusesse, restorani või külla. Siiski võite uut aastat tähistada ka kodus, see pole keelatud. Peaasi on lohele meeldida ja uueks aastaks hästi valmistuda, näiteks õieti riietuda.

2024. aastat pole mõtet tähistada igavates värvides. Vastupidi, rõõmustage draakonit värvikaleidoskoobiga. 2024. aasta kaks põhivärvi on kuld ja punane ning värvid peaksid olema väga küllastunud ja kangad peaksid olema kallid, näiteks siid, samet, šifoon. Need värvid peaksid olema mitte ainult naiste, vaid ka meeste riietuses. Selge on see, et tugevama soo esindajad tõenäoliselt ei kanna kuldset või punast ülikonda, kui just Philip Kirkorovi seltsis õhtut ei veeda, kuid midagi punast või kuldset peaks riietuses olema. Valida saab Dragoniga punase lipsu või originaalsokid. See võib olla ühekordne karnevali ese, nii et ärge muretsege liiga ekstravagantse väljanägemise pärast. Lõppude lõpuks on see ainult üks öö. Kui punane ja kuld pole teie värvid, valige julgelt roheline kõigis selle toonides. Ärge unustage aksessuaare: prossid, mansetinööbid, ripatsid, ketid, kõrvarõngad ja sõrmused - kõik peaks olema kuldne.

Ka maja tuleb õigesti kaunistada ja seekord ärge hoidke end tagasi, ärge kartke liialdust. Draakonile meeldib. Maja vanikutega riputamine on õige idee. Kuid parem on valida LED-lambid.

Muutke maja heledaks ja isegi toretsevaks, ärge kartke üle pingutada, see on ainult üks aastavahetus, siis saate eemaldada teile ebavajalikud kaunistused. Draakonit rõõmustavad punase ja kuldse värvi voodikatted, mille samad kardinad on lisaks kaunistatud kuldsete nööridega. Ja loomulikult on vaja maja kaunistada rohelusega, sest me mäletame: 2024 on Rohelise Puudraakoni aasta. Seega tulevad kasuks värsked ja isegi kunstlilled ja -puud. Noh, ärge unustage uusaastaballi omaniku - Draakoni - portreesid. Olgu neid rohkem.

Liigume edasi peamise asja juurde: uusaasta laud. Tasub valida valge või punane laudlina. Hoolitsege kaunistuse eest paelte ja kaunite salvrätikute kujul, laske laual uhke ja pidulik välja näha. Võite proovida luua Hiina keiserliku eine imitatsiooni, lugeda Hiina etiketi reegleid ja pakkuda külalistele kahvlite ja lusikate asemel söögipulki.

Vana-aastaõhtul peaks söök olema helde ja rahuldav ning laual peaks olema vähemalt 12 rooga, kuid neid tuleb taldrikutele panna vähehaaval, et mitte ahnusest lõhkeda. Söömist tuleks alustada supiga ja lõpetada rohelise teega. Ärge unustage, et sel õhtul peaksid laual olema riisiroad.


You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate