No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Fortuuna 4 lemmikut, keda ootab juulis suur õnn

by - kolmapäev, juuli 03, 2024


Juuli 2024 tõotab tulla töine kuu, kus on nii mõnelegi sodiaagimärgile palju võimalusi ja õnnelikke pause. Astroloogilised prognoosid ennustavad, et need neli tähemärki kogevad südasuvel erilist õnne ja soodsaid sündmusi. Vaatame, kes on need õnnelikud inimesed ja millised eluvaldkonnad saavad eriti edukaks.

Lõvi (23. juuli – 22. august)

Armastus ja suhted

Juuli algab Lõvi jaoks romantilise hooga. Veenus, armastuse planeet, on praegu teie tähemärgis, tugevdades teie tundeid ja teravdades teie võlu. See on suurepärane aeg uue suhte loomiseks või olemasolevate sidemete tugevdamiseks. Vallalised Lõvid võivad kohtuda kellegi erilisega ja need, kes on juba paaris, kogevad intiimsuse ja mõistmise uut taset.

Karjäär ja rahandus

Õnn naeratab Lõvidele ka professionaalses sfääris. Teie otsustavust ja loovust märkavad teie ülemused, mis võib viia edutamise või olulise projektini. Ka rahalised väljavaated on soodsad: võimalikud ootamatud sissetulekud või edukad investeeringud.

Neitsi (23. august – 22. september)

Isiklik elu ja tervis

Juuli tuleb Neitsitele harmoonia ja tervise kuu. Planeedid on paigutatud selliselt, et teie heaolu ja tuju oleksid parimad. See on aeg treenida või tervislikult toituma hakata. Isiklikus elus kujuneb kõik soodsalt: leiad oma suhetes sisemise rahu ja harmoonia.

Karjäär ja eneseareng

Teie pingutused tööl toovad käegakatsutavaid tulemusi. Võib-olla pakutakse teile uut ametikohta või huvitavat projekti. See on ka suurepärane aeg enesearendamiseks ja õppimiseks: kursused, koolitused ja seminarid tulevad sulle kasuks ning aitavad jõuda karjääris uutele kõrgustele.


Ambur (22. november – 21. detsember)


Seiklused ja reisimine

Juuli on Amburile seikluste ja uute kogemuste kuu. Planeedid toetavad teie reisi- ja uurimissoove. Reisid, nii lühikesed kui pikad, saavad olema edukad ja toovad palju eredaid hetki. Kui olete juba pikka aega unistanud reisimisest, siis nüüd on aeg see teoks teha.

Loovus ja eneseareng

Teie loominguline energia on haripunktis. Kunsti, muusika või mis tahes loominguliste projektide harjutamine toob rõõmu ja edu. Võib-olla leiad uue hobi või huvi, mis saab sinu jaoks inspiratsiooni ja rahulolu allikaks.


Kalad (19. veebruar – 20. märts)

Intuitsioon ja vaimsus

Juuli on Kalade jaoks vaimse kasvu ja intuitiivse taipamise kuu. Teie intuitsioon on eriti terav, mis aitab teil teha olulisi otsuseid ja vältida probleeme. See on aeg mediteerimiseks, joogaks või muudeks vaimseteks praktikateks, mis tugevdavad sinu sisemist rahu.

Armastus ja sõprus

Suhetes lähedastega areneb kõik harmooniliselt. Sinu sarm ja oskus teisi mõista on parimal moel, mis aitab tugevdada sidemeid partnerite ja sõpradega. Üksildased Kalad võivad kohtuda kellegagi, kellest saab mitte ainult nende väljavalitu, vaid ka vaimne partner.




You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate