No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

10 päeva dieet

by - esmaspäev, aprill 17, 2017


 Kellele usaldada liigse kaalu probleemi lahendamine, kui mitte väljaõppinud arstile? Fjodor Uglov – tuntud kirurg, professor ja paljude meditsiini teemaliste raamatute autor.
Just tema koostatud dieedist tulebki juttu.
Liigse kehakaalu probleemiga puutus Uglov kokku oma praktika jooksul rohkem kui üks kord ja arvas, et liigse kehakaalu põhjuseks, on madal immuunsus ja samuti degeneratiivsed muutused liigestes. Seepärast töötas ta välja dieediprogrammi, tänu millele vabanesid paljud inimesed ülekaalulisusest.

10 päeva dieet


Esimene hommikusöök kell 09.00
Jooge tassike naturaalset kohvi. Samuti võib tarvitada rohelist teed millele on lisatud üks teelusikatäis naturaalset mett.

Teine hommikusöök kell 11.00
Peate sööma 1 keedetud muna ja 8 kuivatatud musti ploome.

Lõunasöök kell 14.00
Tasuks tarbida 200g keedetud veiseliha või 1 kanarind ilma naha ja rasvata. Lisandiks on hädavajalik valmistada 100g salatit valgest peakapsast ja porgandist. Samuti peaks lõunaks sööma ühe apelsini.

Õhtusöök kell 19.00
Peab sööma 30g juustu ja üks õun või apelsin.
Üks tund enne magamaminekut peaks tarvitama 200g hapupiima või naturaalset rasvavaba jogurtit.

Selline 10 päevane dieet aitab vabaneda 3 – 5 kg ülekaalust. Kuid tasub meeles pidada, et korrata seda võib mitte tihedamini kui kord kahe kuu tagant.


See tõhus meetod on aidanud tuhandeid inimesi, seepärast hoidke alles see kasulik informatsioon ja jagage seda ka sõpradele!

You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate