No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Üksindus

by - teisipäev, aprill 18, 2017



Iga naine, kes elab üksinduses, elab tegeliku turvatunde ja meheliku väeta ning hakkab ise elama välja ka meherolli, muutudes seejuures palju mehelikumaks ja kapseldudes sageli iseendasse, kaotades seeläbi ka läbi sulguma hakkava seksuaalkanali palju väga olulist elurõõmu toitvat lisaväge, kuid iga mees, kes elab üksinduses, on ilma jäetud poolest enda eluväest, sest mees on täiuslik ja tugev ning mehelik vaid siis, kui Tema kõrval on naiselik ja meest naiseliku energiaga toitev ja ka Armastav naine,

Just naised on otseses ühenduses algallikaga, Universumi väega ja mehed saavad teise poole enda eluväest just naiste kaudu. Just seetõttu tõmbab mehi alati naiste poole, just sinna, kust Nad tegelikkuses siia ilma ju sündinud on ja ka sinna, kust said oma esimesed suutäied sellest maisest eluväest.

Õnnelik ja tugev saab olla vaid see mees, kes oskab naist enda kõrval särama panna ja Teda kogu elu ka õnneliku ja säravana hoida. Just siis saab ka mees ja kogu pere päikesena säravalt naiselt nii palju eluväge, et Neil kõikidel elu täiel rinna ja täies loovuses elada oleks võimalik.

Mehed, loobuge kummardamast õllejumalat ja vaadake, kui palju üksikuid naisi on Teie ümber ja just naisi, kes tegelikkuses suudavad tervete ja elujõulistena hoida just ka Teid.

Ja teadke, et naised, olles ise jumalannad, ei soovi jagada Teid Teie alkojumalaga ja seetõttu Te mehed, kes olete teinud valikud valede jumalannade vahel, enamuses ka nii põhja käimas oletegi, sest seda tegelikku elutoidet ja väge Te naiseta enda alkojumalalt paraku aga ei saagi.


Raivo Orgusaar

You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate