No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Mis ootab teid ees lähiajal? Läbige test ja saage teada!

by - esmaspäev, aprill 10, 2017



 Enamik inimesi mõtleb tihti tuleviku üle. Ja aastatega koguneb pähe murettekitavaid mõtteid üha enam ja enam. Kuid psühholoogid ei soovita liigselt oma pead murda sündmuste üle, mis pole veel toimunudki või ei toimu iialgi. Selle asemel pakume teile võimalust läbida see test, mille tulemused lubavad teil vaadata iseenese sisse.

Vaadake pilti. Mida te märkasite kohe esmapilgul?

Kui te nägite…

HOBUST

Olge valmis, et peadpööritav edu asjaajamistes kutsub esialgu esile eufooriat ja uhkust enese üle. Ent üsna varsti muutuvad positiivsed elamused kurvameelsuseks. Järsku tunnete end tühisusena oma tegemistes, teil tuleks üle vaadata oma elu põhimõtted.

RATSANIKKU
See sümbol tähendab, et lähiajal ootab teid ootamatu kingitus. Selleks võib olla ootamatu raha laekumine või siis preemia. Võib-olla te olete midagi kaua aega otsinud ja juba selle leidmise lootuse kaotanud? Oodake varsti on kõik teie kätes.

NÄGU
Ükskõik millisel positsioonil sa praegu oled, hakkavad kõik sinu asjad ülesmäge minema. Kui te olete praegu edukas, siis tähendab see, et edu muutub kahekodseks. Kui teile tundub, et must pool ei kao kunagi, siis ärge heitke meelt te olete juba ühe jalaga sellest väljas!

ARMEE
Aeglaselt, kuid kindlalt liigute edu poole. Teel te kohtate palju takistusi ja te tahaksite kõik sinnapaika jätta. See on halb mõte! Olgu kuidas on aga väikeste sammude kaupa liigute te eesmärgi poole. Kõik, mida teilt praegu nõutakse – on olla kannatlik ja pitte mingil juhul ärge teelt kõrvale pöörake.

You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate