No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Suuloputusvee LISTERINI hämmastavad kasutusvõimalused

by - teisipäev, aprill 04, 2017




LISTERIN – populaarne suuvee bränd, mis sisaldab suurel hulgal kasulikke aineid, nagu tüümian, eukalüpt. Kuid seda võib kasutada palju enamaks, kui lihtsalt suu loputamiseks. Siin on  mõningad kasutusviisid, millest te ilmselt pole kuulnudki:

Kandke seda kaenlaalustele – te lahkusite kodust ja unustasite deodoranti kasutada? Listerin võib teid aidata! Lihtsalt valage seda vatipadjale ja hõõruge sellega oma kaenlaaluseid, et hävitada baktereid kaenla all ja vältida ebameeldivat lõhna.

Leotage selles oma jalgu – Leotage Listerinis oma jalgu 30 minutit. See leotis eemaldab jalaseene lihtsalt. Raskemate infektsioonide puhul lisage sellesse veel pisut äädikat. Pange seda kohtadele  mis sügelevad.

Pange Listerini putuka hammustustele ja sügelus väheneb koheselt.

Koera jaoks – Listerin võib asendada kalleid kirbu vastaseid ravimeid ja teisi tooteid mida kasutad koeral leiduvate kahjurite eemaldamiseks. See suuvesi ei sisalda ka kahjulikke keemilisi aineid mis võivad teie lemmikut kahjustada. Soovitatakse segada seda suuvett šampooniga kui vannitate koera või siis lahjendada veega ja kasutada spreina, et saada parimat tulemust.

Valage Listerini tualeti potti – see desinfitseerib ja teeb meeldiva lõhna. Peale selle aitab see suuvesi sinu tualeti potil saavutada pärlvalget sära!

Peske juukseid – paljud inimesed ei tea, et Listerin on suurepärane vahend kõõma eemaldamiseks. Lihtsalt hõõruge sellega oma peanahka ja katke pea käterätiga ja peske veega.

Näo puhastamine – Listerin on väga hea vahend aknega võitlemiseks. Kasutage seda kaks korda päevas (hommikul ja õhtul), et efektiivselt vabaneda sellest probleemist.

Leotage oma hambaharja selles –samamoodi nagu see hävitab mikroobid teie suus, hävitab ta ka
mikroobid teie hambaharjal. Lihtsalt valage seda klaasi ja jätke hambahari sellesse ligunema mõneks tunniks, et hävitada bakterid ja ennetada sellist probleemi nagu halb hingeõhk.

Puhastage prügikasti – see aitab vabaneda halbadest lõhnadest, mis tulevad teie prügikastist.

Plekid ekraanil – Listerin aitab teil puhastada televiisori ekraani või siis PC kuvarit paremini kui miski muu toode. Lihtsalt pihustage seda niiskele lapile ja puhastage sellega ekraani, et saada lahti mustusest ning seda desinfitseerida. Samuti jätab ta mõnusa piparmündi lõhna keemilise lõhna asemel.

Proovige mõnda antud soovitustest enda peal ja te saate üllatuse osaliseks, mida Listerin võib teha!



You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate