No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Horoskoop aprilliks 2017

by - laupäev, aprill 01, 2017


Käes on aprill - kevadkuu. Vaata mida tähed sulle sellel kuul pakuvad.

Kaljukits:
 Uus elurada. Endast annavad märku algused ja võimalused. Aeg olla lootusrikas, julge ja südamelt noor. Siiski võib ees oodata ka midagi ohtlikku, seega hoiatatakse teid ja tuletatakse meelde, et enne tegutsemist tuleks teil kõik hoolega läbi mõelda. Ärge loobuge pöörasest seiklusest või idealistlikult täiuseotsingust, kuid kandke hoolt ka elu asise külje eest. Samuti näitavad kaardid lõbu, meelelahutust ja ka mõnusaid armastuse tundeid.

Veevalaja:
 Parem tunne, emotsionaalne tervenemine. Tunnete elust rõõmu ja kodune õhkkond on harmooniline. Hea märk suhete puhul, pühendumine ja stabiilsus. perekonnas võib keegi abiellumise plaane teha või saada lapse. Tervise kaardid on head ja näidatakse tasakaalus suhteid. Pane rõhku veel korrastamata mustrite analüüsimisele, lahustamisele ja puhastamisele!
Liigud aina paremuse suunas

Kalad: 
 Käes on aeg võtta sellise inimese mõistlikku nõuannet, keda te usaldate. See isik võib olla autoriteetne isik nagu isa, õpetaja või mõni muu juhendaja. Ta sümboliseerib tarkust, seega on temast abi mõne keerulise ülesande lahendamisel. Kaardid näitavad ka vaimset mõõdet, seega võib osutada, et olete asumas teadmiste omandamise uuele kursile, mis viib teid lähemale teie hinge eesmärgile.

Jäär:
 Probleeme võivad tekitada ego või kõrkus. Edasiliikumine peatub või te tunnete, nagu liiguksite vales suunas. Maises mõttes võivad ilmenda tõrked transpordiga; plaanid lähevad luhta ja reis lükkub edasi või jääb ära. Olge kannatlik, asjad toimuvad põhjusega. Säilitage rahu.

Sõnn:
Uus tarkus. Enesekindluse kasvades tugevneb teie intuitsioon. Tajute end liikumas õigel rajal, loovalt ja vaimselt. Mis puudutab inimesi ja kohti, siis toimige sisetunde järgi. Praegu on teie teadvus väga avatud ja olete liikumas kõrgemale tasandile. Jälgige märke ja unenägusid. Kaardid viitavad ka sügavatele tunnetele, emotsioonidele ja ka lisa teenimisvõimalusele.

Kaksikud:
Olukord sunnib teile peale üksioleku. Te otsite tarkust, tarkuseni jõudmiseks tuleb teil aga tuttavast ümbrusest ja võibolla teatud sõpradest või perekonnast eemalduda. Ainult aeg parandab haavad ja paneb asjad paika. Kandke hoolt eriti oma tervise eest!

Vähk:
Reetmine, see võib olla ka iseenda reetmine. Võib vältida elumuutvat otsust, sest alguses toob see kaasa ebamugavusi või kulusid, ning võid isegi igatseda tagasi olla laps. On aeg unelemisest ärgata ja ohjad enda kätte haarata! Seisa oma ängistusega vastakuti, ükskõik mis seda põhjustab. Lahendused saavad tulla ainult läbi Sinu ja Sinu jõu!!

Lõvi:
Eluperioodi lõppemine. Täiesti uued suunad ja palju muutusi ning tähtsaid otsuseid. Leppige selle vältimatu elu muutusega. Teie osakas võib saada hea sõpruse purunemine, suhte või karjääri muutus. Need vanad ahelad on piiritlenud teie loovust ja edasiliikumist ning muutus on vajalik. Kui lõikate läbi aegunud sidemed, pääsevad uued inimesed ja võimalused üsna ruttu teie ellu. Muutus on tulekul, parem on see omaks võtta kui vastu punnida. See on varjatud õnnistus. Mida kiiremini lepite muutusega, seda kiiremini saab esile tulla muutusest tulenev sära.

Neitsi:
Teie elus võib olla inimene, kes otsib tähelepanu ning kellel on raskusi oma tunnete ja mõtete väljendamisega positiivsel moel. Ta võib olla laps või noor inimene teie elus, kes läbib parajasti keerulist ajajärku, või olukord, mis võib tunduda nördimust tekitav, kui te püüate saada informatsiooni, ilma et laseksite end tõmmata emotsioonide pöördesse. Tehke otsuseid iseenda sisetunde najal.

Kaalud:
Konfliktid ja suhted on kurvastanud teid väga ja emotsionaalselt väsitanud. Võite olla õnnetu ja kurb ning unustada elu nautimise. See on hetk, kus peate panema fookuse iseendale ja tegema neid asju, mis teevad just teid õnnelikuks.
Armulugu või lähedane sõprus saab otsa või muutub partner emotsionaalselt kaugeks.Lähedusekaotus võib olla piinav ning arusaamatu, seepärast võite takerduda kahetusse, et te mõlemad oleksite võinud teha teisiti. Püüdke minevikku oma mõttes mitte ümber kujundada ning pöörata pilk tulevikku. Kõik muutused ja lõpud teie elus on hetkel äärmiselt vajalikud ja juhivad teid kõrgemale teele.

Skorpion: 
 Emotsionaalne avanemine, teostumine, armumine, uued tuttavad ja suhted. Suured tundeelamused. See kuu on äärmiselt kena ja ilus armastuse kuu. Eelmisel kuul kogetud valust saate nüüd lahti ja nagu lubatud – asemele tuleb midagi väga kaunist! Emaduse, naiselikkuse, pehmuse aeg. Nautige seda kaunist aega!

Ambur:
Suhtes võib mingi probleem takistada armastuse kasvamist ning võib tekkida emotsionaalne ummik. Teil ei pruugi olla küllaldaselt aega või emotsionaalset energiat et olla koos laste, sugulaste või lähedaste sõpradega. Ärge muretsege. Hetkel ongi oluline saada korda oma sisemine tasakaalutus ning lähisuhted, mis valmistavad muret. Püüdke jälgida, mida teile peegeldatakse ja leidke üles see varjatud aspekt, mis kordub ja teid õpetada püüab. Nii laheneb suhetekeeris kiiresti.




Koostas: Maria Katariina Kuusing
Facebook: Igapäevane maagia

You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate