No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Haaknõelaga kurja silma vastu!

by - esmaspäev, aprill 24, 2017


 Haaknõel on ammustest aegadest tuntud tugeva ohutisena kurja silma ja needuse vastu. Kuid vähesed teavad kuidas selle kaitsva amuleti jõudu õigesti kasutada. Teravad haaknõelad keskenduvad negatiivsele energiale ja ei lase seda selle juurde, kes seda ohutist kannavad. Sellest kuidas õigesti kinnitada haaknõela, mis on kaitseks kurja silma eest- tulebki juttu.

 Millist haaknõela kurja silma eest kaitsmiseks kasutada.

Negatiivse energia eest kaitsmiseks kõlbavad igasugused haaknõelad. Erilist võimu omavad hõbedased haaknõelad. Kuid ka tavalised haaknõelad ei jää oma jõu poolest alla. Erinevus hõbedastest on vaid see, et neid on vaja tihedamini puhastada või siis välja vahetada.
Ostke uus haaknõel. Ohutiseks ei kõlba see haaknõel, mis teil kodus juba kaua vedeleb.

Kuhu kinnitada haaknõel.

Haaknõela kurja silma ja needuste eest kaitsmiseks tuleb kinnitada riiete sisemisele küljele. Kinnitada tuleb see vasakule poole, soovitavalt rinna piirkonda. Keegi ei tohiks teie talismani näha ja veel enam teada seda, et ta kaitseb teid negatiivse energia eest. Haaknõela võib kinnitada ise. Veel parem kui seda teeb teie lähedane sugulane, keda te usaldate. Siis kaitseb teid haaknõela abil ka teie suguvõsa energia.

Kuidas töötab haaknõelast ohutis.

Haaknõel kurja silma vastu tõmbab enesesse kogu negatiivse energia, mille on teile teised inimesed suunanud. Tuleb välja et see mis on teile määratud neelab enesesse haaknõel. Aja jooksul koguneb sellesse suur hulk negatiivset energiat, just seepärast tuleks seda aegajalt puhastada.
 Selleks on teil vaja haaknõel riide küljest lahti võtta ja kinnitada avatult lahtise tule juurde. Veel parem kui vana haaknõela asemele, mis on oma aja juba ära teeninud kinnitada hoopis uus haaknõel.
Haaknõela kurja silma vastu võib kasutada ka kodu kaitseks. Haaknõel tuleks kinnitada aknakardina aknapoolsele küljele. Selliseid teravaid haaknõelu võib kinnitada uksepiida vahele – siis negatiivne energia, mis on saadetud teie majja, peegeldub saatjale tagasi.


Foto- mistika

You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate