No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Sünnihetke aastaaeg mõjutab teie saatust ja iseloomu

by - kolmapäev, aprill 12, 2017



 Inimesed, kes on sündinud teatud aastaajal on õnnistatud eriliste iseloomu omadustega. Igale aastaajale omased tunnused aitavad mõista milliste varjatud annetega on inimene ja milline saatus teda ootab.
On mitmeid viise kuidas teada saada millised on sinu nõrgad ja tugevad küljed. Seda näitavad nii sinu sünnikuupäev, tähtkuju ja sünnikoht. Kuid ka sellest millisel aastaajal on inimene sündinud sõltuvad tema kalduvused ja eelistused.
Kuidas mõjutab  sünnihetke aastaaeg teie saatust ja iseloomu.

Talvel sündinud.

Külmal aastaajal sündimine soodustab tugeva isiksuse arengut, mis ei sõltu teiste arvamustest, seepärast on talvised kuud rikkad juhiomadustega laste sünni poolest. Tavaliselt need inimesed valivad oma tee ise ja juhivad oma sisemisi orientiire teel heaolu poole. Sündimisel ei hellita loodus neid kingitustega aga hoopis vastupidi sunnib neid eneses kasvatama tahtejõudu ja võitlema edu nimel. Tihti on talvel sündinud inimestele omane teatud külmus ja irdumine. Nad on oma emotsioonides vaoshoitud ja harva lähevad tühiasjade pärast endast välja, ent oma seisukohti kaitsevad enneolematu ägedusega. Neile on omane üksindus, kuna nad ei mõista ümbritsevaid ja tihti sulguvad talvised inimesed endasse. Külmal aastaajal sündinutel on tihti nõrk immuunsussüsteem neil on kalduvus traumadele ja hingamisteede kroonilistele haigustele. Vaoshoitus segab tihti vastastikuseid suhteid ja seeparast on need inimesed üpriski kaua ilma paariliseta. Kuid kannatus ja võime oodata, pärjab neid teise poole õnneliku leidmisega ja tugevate perekondlike suhetega.

Kevadel sündinud.

Kevadel sündinud inimesed lausa neelavad endasse looduse tärkamist. Nad arenevad kiiresti, omavad kiiret reaktsiooni ja ammendamatut energia allikat. Tihti on nad egoistlikud, nõuavad tähelepanu ja austust enese suhtes. Kuid ilmse enesearmastuse juures omavad ka altruistlikke kalduvusi. Haletsushoogudes on nad võimelised kõik mõtlemata ära andma. Saavutavad inimestega kiiresti kontakti kuid kannatavad tihti teravate väljaütlemiste all. Õige arenemise korral lapsepõlves, väldivad nad enamusi haigustest ja omavad head tervist. Nende tee – on liikumine. Pidev otsimine ja tahtmatus peatuda saavutatul, lubavad arendada endas liiderlikke võimeid. Nad on imelised sõbrad ja kaaslased, kuid suhtlusringkond on piiratud nende inimestega kes on neist aru saanud ja tunnistavad nende iseloomu iseärasusi.

Suvel sündinud.

Neid kes on suvel sündinud võib nimetada saatuse poolt suudeldud. Nad on energilised, kuid on võimelised oma impulsse doseerima, omavad head ärivaistu ja on täielikult kindlad oma võimetes. Suvel sündinutele on tavaliselt omane mõningane aeglus ja äraootamine, kuid enamasti on see teadlik strateegia. Kui saabub õige aeg siis suvised inimesed on võimelised kiiresti ja õigeid otsuseid vastu võtma, lähtudes mõistusest ja harva tegutsevad emotsioonide ajel. Neile on omane terve egoism, mis on seotud isiklike saavutuste ja teenetega. Need on inimesed lahtise südamega ja on harva võimelised laskuma reetmise ja valede teele. Suhetes püüavad nad olla peamised, kuid kuulavad ka oma partneri arvamust. Kerge ja rõõmsameelne iseloom kindlustab neile hea maine. Nad on alati sõpradest ümbritsetud ja tihti aitavad neid rasketel hetkedel nõuannetega ja aktiivsete tegudega sealjuures mitte midagi vastu nõudmata.

Sügisel sündinud.

Sügisesed inimesed – mõtlikud ja vastutustundlikud, mõningal määral hajevil ja tihti altid pessimistlikele mõtetele. Tihti saavad neist head ettevõtjad ja ärimehed ning on teadlikud oma ettevõtte tähtsusest ja on võimelised riskima, et saavutada heaolu. Kuid tihti valivad need inimesed kunstiga seotud suuna ja realiseerivad end ühes kunsti valdkonnas. Sügiseste inimestele omased iseloomujooned lubavad neil koostada pikaajalisi plaane milles on iga samm täpselt määratletud. Nad piiravad oma suhtlusringi ja tihti eralduvad välismaailmast eelistades üksinda mõtisklemist. Nad on võimelised jõudma neid huvitava asja mõtteni aga samuti võimelised uurima põhjalikult küsimust, mis puudutab otseselt nende elu. Elus hindavad nad harmooniat, stabiilsust ning seepärast ei kiirusta nad elukaaslase valimisel.

Iga aastaaeg jätab oma kordumatu jälje inimese iseloomule. Need erisused annavad talle võimaluse arendada oma kaasasündinud võimeid ja samuti võidelda oma puudustega. Mõjutab saatust ja sünni aega. Saatuse number mis on arvutatud numeroloogia abil aitab sügavuti aru saada enda võimalustest ja kasutada neid oma eesmärkide saavutamisel.
Foto-  whiting.lib.in.us

You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate