No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Kuidas esmaspäeval õnne kogu nädalaks ligi meelitada

by - esmaspäev, aprill 03, 2017


Meie fortuuna on alati kusagil lähedal aga tema tähelepanu võita ei ole kunagi kerge. Jagan teiega
venemaal hästi tuntud selgetnägija Darja Mironova teadmisi, kuidas õnne terveks nädalaks ligi meelitada.

On palju amulette ja talismane millega saab õnne ligi meelitada. Mõnikord on vaja selleks, et edukalt oma asju ajada pisut enesekindlust. Aga vahel juhtub ka nii, et õnne vajadus osutub hädavajalikuks ja olukorda võib päästa ainult ime. On teda, et esmaspäev on omamoodi alguseks, mis määrab järgnevate nädalapäevade sisu. Et terve nädal mööduks edukalt kasutage tõestatud näpunäiteid.

Esmaspäevaks õnne meelitamine.

Kõige olulisem tingimus – usk iseenese tugevusse. Esmaspäeva hommik on lausa hädavajalik mööda saata positiivses meeleolus. Mõningad nõuanded aitavad teil hommikut meeldivalt veeta.
Pühapäeval enne magamaminekut käige vannis  mille vesi on lõhnastatud teile meeldiva aromaatse õliga. Selline protseduur aitab kehal lõõgastuda ja rahulikku meeleolu saavutada.

Magama minge enne keskööd. See aitab organismil valmistuda eelseisvaks töönädalaks.
Seadistage oma äratuskell helisema teie lemmik meloodiaga, et hommik algaks meeldiva muusika saatel.

Hommikul võtke dušši, et end virgutada. Käige jooksmas kui te tegelete spordiga, või tehke lihtsalt rida võimlemisharjutusi, mis panevad vere käima, tõstavad organismi toonust ja samuti tugevdab immuunsus süsteemi.

Sööge hommikust – söömine hommikuti on kohustuslik, kui te hoolitsete oma tervise eest. Hellitage end piimakokteilidega, mis tahes joogiga või millegi maitsvaga, mida eelistate.

Minge peegli ette, vaadake endale silma ja rääkige endale, et te olete kõige edukam, parem ja imeliseim inimene. Teil õnnestub kõik. Te olete häälestatud võidule.

Kasutage oma riietust enesetunde tõstmiseks ja enese tõestuseks. Valige riietuse värve hoolikalt, kuna värvid riietuses aitavad õnne meelitada mis on hädavajalik. Samuti häälestate enda meeleolu tuginedes värvigammale, kas töisteks või siis romantilisteks. Kasutage isiklikku amuletti, kuid ärge unustage, et kõik maagilised asjad vajavad positiivse energiaga laadimist. Tänage oma talismane abi eest ja paluge neilt toetust kogu nädalaks.

Esmaspäevaks õnne meelitamise rituaal.

Hommikul enne kodust väljumist minge peegli ette ja süüdake valge küünal. Vaadake oma peegeldust, mõtted öelge endale, mida te ootate. Nendeks võivad olla ärilised kohtumised, kallid ostud, kohtumine väljavalituga… Kujutage endale ette olukorda, kus te olete olukorra peremees. Selline mõtteline ütlemine enesele, suunab teid võidu suunas ja annab jõudu aktiivsetele tegevustele. Peale seda vaadelge oma peegeldust. Vaadake endale silma ja siis suunake pilk küünlaleegile. Öelge vannutatud sõnad, seejärel puhuge küünal ära, väljuge uksest ilma tagasi vaatamata: „ Edukas elu algab. Küünla leek lahvatab. Ees ootavad mind vaid võidud.  Olen iseendale tunnistaja ja oma õnne sepp. Olen kõrgemate jõudude ja universumi meelevallas“.

Pidage meeles, et fortuuna armastab julgeid ja enesekindlaid inimesi. Isegi siis, kui teil midagi vahel ei õnnestu, ei ole see põhjuseks pettumiseks ja käte rüppe laskmiseks. Seda enam, et 2017 aastat teenib punane kukk. See loom aitab teil samuti õnne ligi meelitada, kui te töötate ausalt ja järjepidevalt oma eesmärkide saavutamise nimel.

You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate