JOGURTIJÄÄ PISTAATSIAPÄHKLITE JA MAASIKATEGA
See on tükike paradiisi kuumal suvepäeval, imeliselt maitsev suutäis.
KOOSTISOSAD
600 gr kreeka jogurtit
2 spl kookossuhkrut või 3-4 spl vedelat mett
1/2 tassi värskeid maasikaid tükeldatud
1/2 tassi pistaatsiapähkleid, kooritud ja jämedalt tükeldatud
3 supilusikatäit šokolaaditükke
TEGEMISÕPETUS
Pange küpsetusplaadile pärgamendi paber. PS! küpsetusplaadi suurus määrab maiuse paksuse.
Võtke kauss ja segage kausis jogurt, suhkur, pool maasikatest ja pistaatsiapähkleid. Valage segu pärgamendiga vooderdatud lehele ja tasandage pind. Lisage teine pool maasikatest ja pistaatsiapähklitest koos šokolaadi tükkidega, puistake jogurti pinnale.
Tõstke plaat külmkappi sügavkülma.
Külmutage umbes 3-4 tundi või kuni see on täiesti kindel, et see on korralikult hangunud.
Jogurtijää purustamiseks väiksemateks tükkideks kasutage puulusika vart- hoia lusikavarrest kinni ja anna jääle varre otsaga tugev obadus :)
NB!Pea meeles, et jogurt sulab kiiremini kui jäätis, seepärast sööge kohe. Ülejääk pane külmikusse tagasi, et seda teinekord edasi maiustada.
0 comments
Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.