No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Millist kullast kaelakeed te kannaksite, sellisena kujutavad teid ette mehed kodus, külas ja magamistoas

by - reede, juuni 08, 2018



Inimese sümpaatiad ja maitsed võivad üsna palju rääkida tema isiksusest, iseloomust, käitumisest, ideaalidest ja väärtustest. Kuna, nagu on teada, mis on seespool – see on ka väljaspool. Pakume teile väikse, kuid väga huvitava testi. Valige ükskõik milline allpool olevatest kaelakeedest ja saage teada, mida mõtlevad teist mehed, kui näevad teie kaelas sellist peent kaunistust.
Lisaks on tähtis: kui teile meeldib mitu kaelakeed näiteks kaks või kolm, siis pange need meeldivuse järjekorda. Nii näete, millised omadused on teis domineerivad ja mis teisesed.


KAELAKEE nr. 1

Flirtija. Te olete väga naiselik, armastate hästi riietuda. Kindlasti ei näe teid tänaval ilma meigita ja soenguta. Te jälgite oma välimust hoolega. Väljaminekud kosmeetika ja parfümeeriale on tähtsamad kui toiduained. Teile meeldib teistele muljet avaldada, eksperimenteerida värvide, kujuga, muuta soenguid. Te suhtute väga austavalt oma peresse. Kuid peamine tähelepanu kuulub mehele mitte lastele. Ent töö ei ole teie jaoks väga tähtis, eriti kui see on monotoonne ja pole seotud suhtlemisega, ilutööstus või siis igasugune käsitöö. Nõuanne: Väärtustage oma naiselikkust! Tänapäeval on üsna raske leida naisi, kes oskavad säilitada ja arendada eneses „yin“ energiaid. Vahetevahel võitlete te laiskuse ja passiivsusega, kuid pidage meeles: teis elab kass. Seepärast õppige eneses austama ja kaitsma ökonoomsust liikumises kui ka tegudes, mis on iseloomulik sellele graatsilisele loomale.


KAELAKEE nr. 2

Mõistatus. Teis on arenenud võrdselt nii emotsioonid kui intellekt. Vaadates teid tuleb inimestel meelde ütlus: „ kõige seksuaalsem inimeses – on tema hing!“ Keeruline ja mitmetahuline isiksus, te elate iga oma elu hetke täiega, säravalt ja sügavamalt kui teised inimesed. Selle juures pole teid vaja õpetada, kuidas tulla toime tagasilöökidega või purunenud õnnega. Teie sügav, praktiline, analüütiline mõistuse hääl kirjutab teile pääsemise retsepti igast arstist paremini. Just teie juurde jooksevad tuttavad ( ka võõrad ) inimesed, kui neil midagi juhtub. Ja kõikide jaoks on teie suures südames koht!. Te olete originaalne kõiges – riietusest kuni kõige tavaliste küsimuste vastusteni. Veel üheks teie tugevamaks pooleks on – oskus veenda teist ( ka iseennast) ilma vähimate jõupingutusteta. Te olete väga paindlik olukordades ja suhtluses. Kuigi nii nagu mitte keegi teine oskate hoida ja kaitsta teie jaoks tähtsaid printsiipe. Nõuanne: suhelge rohkem inimestega, usaldage neid eluliselt kui ka üldiselt. Visake ära liigne pessimism. Teie sisemine „sügavus“ – on märk kõrgest küpsuse astmest. Seepärast kasutage oma teadmisi ja mõistmist enese ja teiste inimeste hüvanguks.


KAELAKEE nr.3


Nümf. Te olete õnnistatud igavese noorusega, igavese liikumise, aktiivsuse ja eluarmastusega. Teid on kerge ära tunda välimuse järgi: te järgite hoolilkalt moodi, te ei tunnista midagi liigset, ei riiete ega aksessuaaride rohkust. Lakoonilisus ja minimalism – on kõiges teie parimateks sõpradeks. Kvaliteetsed püksid või teksad, hea särk, mugavad kallid jalanõud ning seljakott õlal – need on parimad kaaslased maailma avastamisel, teile kes te olete väsimatu uurija. Üldiselt , sõpru pole teil vaja. Teil on neid piisavalt. Te oskate suhelda nendega kes nakatavad teid rõõmsameelsusega ja julgustavad tegutsema. Sama rahulikult jätate te hüvasti nendega, kes muutuvad koormaks ja segavad teid teie teekonnal. Te jumaldate sporti, tantsimist, ekstreemset puhkust ja lõpuks reisimist. Alati särav ja sirge seljaga, isegi küpses eas jääte te naiseks „ eatuks“: noorusliku välimuse ja sisemise maailmaga – ilma kiiksudeta ja vanade eelarvamusteta. Nõuanne: Tasakaalustage väline aktiivne elu sisemiste otsingute ja eneseavastamisega. Tegelege usuliste – vaimsete treeningutega, meditatsioon, joga. Teie karisma on väga tugev, teie mõju ümbritsevale välismaailmale on väga lai. Oma vaja vaid oma isiksust süvendada – ja siis olete väga lähedal täiuslikkusele.


KAELAKEE nr. 4

Võlur. Võlurid ja haldjad kõikide müütides ja muinasjuttudes – see on teie algkuju! Teis eksisteerivad imelisel kombel nii Tark Vassilissa, Maleficent ja haldjas Din – Din! Te olete naine, kes võib keeta kirvest putru, meisterdada paberist ebatavalise vaasikese küpsiste jaoks ja hunnikust vanakraamist – luua luksusliku kleidi laste hommikuks. Loominguline lähenemine ja põnev, maagiline suhtumine kõiksusesse on alati olnud teie kindlad tööriistad. Teil on kuldsed käed, lõputu fantaasia ja mao visadus püstitatud eesmärkide saavutamiseks. „Tõeline“ põhjalikud mehed pööravad teile alati tähelepanu. Just sellist naist tahavad nad näha oma kodu perenaisena ja oma laste emana. Nõuanne: teil õnnestub paremini kui teistel tüüpidel segada suhted maailma ja sisemise eluga, isiklikus ruumis olemine. Kuid suure hulga asjatoimetuste ja projektide juures õnnestub teil viimast teostada harva. Teie heaks ja loomingulise potentsiaali tõstmiseks – pöörake rohkem tähelepanu enesega olemiseks ja rohkem olge armsamaga koos. Leidke jõudu ära öelda mittevajalikest kontaktidest ja sidemetest „liigsete“ inimestega. Inspiratsiooni allikas sünnib üksindusest. Seepärast laske sel täituda uue võimsama jõuga. 


KAELAKEE nr. 5


Leedi. See on naine raudsete närvide ja iseloomuga – see on kompliment ja tõeline kingitus tänapäeval. Tõenäoliselt te tunnete juba kaua tungivat vajadust mõjutada, juhtida ja oma ruumi laiendada. Äris ja karjääris tunnete end nagu kala vees. Tee teete silmad ette paljudele meeskolleegidele ja olete valmis liikuma eesmärgi poole takistustest hoolimata. Te olete väga mobiilne, omate teravat ja kiiret mõtlemist, välkkiiret reaktsiooni, ärilist intuitsiooni ja taiplikkust, loete suurepäraselt inimesi juba esimesel kohtumisel. Te olete nõudlik, eelkõige enese suhtes – ja seepärast teete te harva järeleandmisi isegi lähedastele sugulastele, rääkimata töölistest. Te olete alati vastutustundlik ja usaldusväärne nii partneritele kui ka juhtkonnale. Teil on kõrged elu standardid ja mitte vähem kõrged nõudmised. Tõenäoliselt esitate neid mitte ainult omakasu saamiseks. Reeglina teie tüüpi inimesi ümbritsevad need,“keda olete te taltsutanud“: eakad vanemad, väiksed lapsed, rahutud või haiged sugulased. Nõuanne: töötades „ kolme eest“, tehke pause puhkamiseks (isegi siis kui olete töönarkomaan). Muutke harmooniliseks sisemine maailm – ja pöörake tähelepanu välimisele! Seal ei ela mitte ainult parasiidid ja muidusööjad vaid ka teie tähelepanu väärivad meeldivad inimesed.


KAELAKEE nr. 6

Kuninganna. Kahtlemata olete te, - naine-pidu. Luksus, sära, lõbu – on need mida alati nõuab teie hing. Teid on kaugelt näha tänu erksale riietusele ja ekstravagantsetele ehetele. Nii nagu lõvi on loomade kuningas, olete te valmis jumaldama, alandama, andestama…Kuid samuti tahtlikult väljendate avalikult viha ja raevu, kui teid solvati või rikuti teie lähedaste õigusi. Te mitte kunagi ei kogu enesesse solvanguid. Te paiskate need kiiresti välja, te kiiresti taastate oma aktiivse meeleolu. Ja võib-olla seepärast ei jää ükski haigus teie juurde kauaks. Te armastate komplimente, kiitust, armastate olla tähelepanu keskmes. Võimalik, et teile ei ole omane karjerism, kuid ka viimasel kohal pole te ka kunagi olnud. Elu hellitab teid oma filmi juhtivate rollidega. Nõuanne: kui teil on lapsed või kaastöötajad teie alluvuses – püüdke kontrolli leevendada, laske ümbritsevatel rohkem iseseisvamad olla. Tihti on teil raske konflikti olukorras oma emotsioone vaos hoida. Seepärast ärge unustage oma vigu tunnistamast ja vabandama ümbritsevate ees oma reaktsiooni pärast. Kuningannadele on omane olla armuline.

You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate