No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Valige see tee, mida mööda te tahaksite minna

by - kolmapäev, juuni 20, 2018


1
 Sul tark hing ja kuldne süda. Paljud on minevikus püüdnud teie hinge purustada, kuid alati te jäite võitjaks. Inimesed räägivad sinust ka siis kui te ära lähete, kuna te olete lõbus ja särav inimene. Te teate, et elate vaid üks korda ja elate nii kuidas vaja. Te eelistate maailma armastada. Teil on palju sõpru ja austajaid. Ärge unustage oma elus nautida lihtsaid asju. Te ei kujuta ette millise õnneni see viib!

2
 Teil on looduse hing ja puhas süda. Teie armastus, heldus ja headus läbivad seda elu. Inimesed räägivad teist isegi siis kui lahkute, kuna te olete läbinisti lõbus. On palju inimesi, kes imetlevad teie südant ja paljud vaatavad teid kui tunnevad end nukratena või on masenduses. Te rahustate inimesi ja annate lootust!

3
 Teil on avantüristi hing ja sõdalase süda. Reeglina te seisate silmitsi oma hirmudega ja ületate neid. Teil on palju sõpru ja austajaid. Teid ümbritsevaid inimesi meelitab teie headus ja lahkus. Teil on unikaalne hing – see viib teid hämmastavate asjadeni!

4
 Teil on tark hing ja kuldne süda. Teil on elus olnud palju raskusi mille pärast võisite end kaotada, kuid te jäite enesele ja oma südamele truuks. On hetki, kui te vajate teistest rohkem abi, kuna teil on tihti raske periood elus, kuid teate, et see viib paremuse poole … isegi siis kui see nii ei ole!


You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate